73

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Напоследък руснаците започнаха да мислят, че САЩ са заменили лилипута с двойник програмиран да разтури Русия. Аз си мисля все пак, че изперка от Ковида и голямо си шубе. В България имаше много хора скочили от прозорците по време на лечение, лека им пръст и Бог да им прости. Ама лилипута си живее дълбоко под земята, под къртиците дори, и си няма прозорци. Затова намери друг начин да се самоубие и да повлече целия свят ако е възможно.

72

СССР

преди 2 години

Украинските плъхове криещи се в метрото могат да бъдат избити само с вакумни бомби!!

71

Анонимен

преди 2 години

До До ффф80% от българите са ***: Проф. Иво Христов...Що ли го каза?!

70

Анонимен

преди 2 години

Какво се чудите как "работи"? Имаме си премиер с вакуумна бомба вместо глава. Просто си пуснете телевизора.

69

Потомък на Аспарух

преди 2 години

НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще бъдат унищожени всички крупни военни обекти и то по начин, който ще покаже как се прави това, не както лъжеца лилипут. НАТО и западното разузнаване е на такова ниво, че РФ няма да може да насочи успешно нито една далекобойна ядрена ракета. До няколко години Китай ще е до Урал и отвъд. РФ НЕ "будет".

68

смях

преди 2 години

Основната цел на тази бомба е живата сила. И ако са я използвали, няма да има само 9 жертви. Учете ги тези неща бе "експерти".

67

Анонимен

преди 2 години

От статията става ясно, че този тип бомби вече са били използвани и преди, така че ако тези прокурори задвижат процеса трябва да повдигнат обвинения и на предишните използвали термобарични бомби.

66

Анонимен

преди 2 години

На промените в климата бомбите влияят ли? Не, там влияят само пластмасовите бъркалки за кафе и уши, както и отглеждането на соя и ориз, нали?

65

Анонимен

преди 2 години

Сега същите лаборатории се вкарват сега и в България, изгонете това правителство, заедно с менторите им! Те повтарят зверствата на украинските нацисти! Бойко, свиньооооо, от теб и Цецо започна всичко и убиването на хора и цели родове в България, но ти , за да спасиш живота си, рискува цяла България и потъпка правата на българите! А ИТН е по-опасна и от Киро, защото са нацисти в чист вид с кафяво и черно , подобно на украинските!

64

Анонимен

преди 2 години

Ще направят френският легион на барбекю :-)Слава на Русия

63

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Русмия използва такава в Чернигов - Украйна, а Ердога даже ги продава с различни размери и предназначения . Развива температура около 2000 градуса и Изсмуква кислорода в района , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА И не остават следи , ако са наблизо даже и труповете се изпаряват

62

Анонимен

преди 2 години

До 70ъНаблюдател. САЩ използваха атомни 2 бомби през 1945г. А сега японците и американците са дупе и ***. Защо ли?_____________________________ по тази логика значи руснаците да пуснат някоя атомна бомба над Украйна и след това украинци и руснаци стават дупе и га щи! Логика на простоумието!

61

Цитат от сайта Афера

преди 2 години

В Украйна Пентагонът финансира 11 биолаборатории чрез Агенството (Агенцията) за намаляване на заплахата за безопастността към Министерството на отбраната на Сащ. Най-удивителното, по думите на някои експерти, е, че Украйна дори не контролира тези лаборатории на своя територия. По съглашение от 2005 год. между Мин.на отбраната на Сащ и Мин.на здравеопазването на Украйна- на украинското правителство е забранено да разкрива конфеденциална информация за програмата на Сащ. Украйна е задължена да предава на Мин.на отбраната на Сащ опасни патогени за биологически изследвания.

60

Анонимен

преди 2 години

. . . масивна взривна вълна и вакуум, който изсмуква целия заобикалящ кислород. . . . Нобелова награда за изсмукан кислород! Взривна вълна и вакуум се нарича в хидродинамиката - хидравлично късо съединение, т.е. нищо!

59

Наблюдател

преди 2 години

САЩ използваха атомни 2 бомби през 1945г. А сега японците и американците са дупе и ***. Защо ли?

58

Цитат от сайта Афера

преди 2 години

Част от лабораториите, разработващи вируси, бактерии и токсини са именно в Украйна. Съобщава се, че Пентагонът контролира лаборатории за биологично оръжие в около 25 страни. В Грузия, Ирак, Йордания, Афганистан, Пакистан, Азербайджан, Лаос, Тайланд, Виетнам, Камбоджа, Малайзия, Филипините, Кения, Уганда, Танзания, Камерун, Сенегал, Гвинея, Сиера Леоне, Либерия, Юж.Африка, Кот дИвоар. Всички те съществуват, благодарение на военна програма на стойност 2,1 милиарда, носеща наименованието Програма за съвместно биологично взаимодействие.В Украйна Пентагонът финансира 11 биолаборатории чрез Агенс

57

Трябва ви време!

преди 2 години

Фашизираните Украински части, които преди тероризираха и убиваха бременни жени и деца в Луганск и Донецк, сега стрелят по жилищни сгради в Украйна и приписват това на Руските войски.Истината ще излезе след доста време и всички противници на Русия ще разберат колко са били заблудени.

56

НАЦИСТИТЕ ВЪН!

преди 2 години

ЗЕЛЕНСКИ И КОЛОМОЙСКИ ДОРИ ДОРИ НЕ СА УКРАИНЦИ, А УБИВАТ И МАРОДЕРСТВАТ НАСЕЛЕНИЕТО В УКРАЙНА, ВЪН ФАШИСТКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАЕДНО СЪС СВОИТЕ НАЦИСТКИ БАНДИ СЕ МАХАЙТЕ, А НАЙ-ДОБРЕ Е ДА БЪДЕТЕ УБИТИ, ПРОМИТИ МОЗЪЦИ С ХИМЛЕРОВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

55

Анонимен

преди 2 години

Използваха ги в Чечения. Ефективни са срещу окопали се защитници. Обаче в случая как ще ги използват? Хората са в метрото ? Ами че такава една бомба пусната може да убие наведнъж 10 хил човека. И после какво - някой ден ще ги осъдят. А кой ще изпълни присъдите?

54

Убеден съм

преди 2 години

Руските бомби са най хубавите бомби в света!