54

Кадиров

преди 2 години

Скоро Зеленски ще е моята съпруга ;)

53

Анонимен

преди 2 години

Това актьорче какво причини на държавата си отстоявайки чужди интереси не е истина.

52

Анонимен

преди 2 години

До Диана - продължение от 58 и 59..Точно това ме навежда на мисълта,че Зеленски е "жертва" на някакво задкулисие,може би пак на "американски приятелчета" като при нас..Сляпо доверие в този,който ти е бесен и иска да те срине със земята..Вероятно Иран е прав,обвинявайки САЩ за положението в Украйна!..Според мен,САЩ трябва да застанат до Русия този път-нещата касаят и тяхната сигурност..Нека се опитат заедно да решат един сериозен проблем като Украйна!Русия би приела всяко разумно предложние,мисля

51

Анонимен

преди 2 години

Видимо зли хора позират като добри за снимка. Убеден съм вече, това е лицето на справедливостта и свободата. С украйна европа е по добре, защото зеленски е такъв убавец. Същински канален плъх

50

Диана

преди 2 години

До Диана Зеленски явно твърдо отстоява някаква позиция, разчитаща на външна намеса на Запада на негова страна, за да запази териториите на Украйна - това не е коректна, отворена политика, а задкулисна борба за една непочтена кауза. Той е готов да съсипе цялата страна /както направи БСП по време на прехода!/, но да постигне успех в начинанието си, уверен, че Русия няма как да застане срещу всички - той манипулира целия свят по посока на каузата си! Не иска преговори с Русия, иска бой...

49

Диана

преди 2 години

Нищо не се говори за преговорите..Нищо за политика...Само опити да закърпи ситуациите, насочващи енергията на населението в посока война, а не мир..Гордеела се със съпротивата на населението?!..Това означава точно, че работи за каузата на съпруга си, не за решение на проблемите там...Явно е безгласна буква в семейството, опитваща се да подкрепя на всяка цена мъжа си..Жалко!..Зеленски трябва да се спре, според мен - руснаците са лесни..Той е затънал в блатото на лъжите и манипулациите..

48

Анонимен

преди 2 години

Украйна сега е 9/11 отново с по-различен сценарий

47

Анонимен

преди 2 години

Коя е Зеленска е нещото , което най-малко ни интересува на фона на случващото се и повишения радиоактивен фон в България в резултат от действията на съпруга й.

46

ОПАААААААААААААААААА

преди 2 години

ПАЛАНИЦА ....

45

е как коя..?

преди 2 години

Жената на един КЛОУН...

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 - И това по какъв точно начин те превръща в "ДЕМОКРАТ" , като се мъчиш да ЗАПУШИШ устите на всеки който НЕ Е съгласен с теб ??????? Искаш ли да ни подредиш до стената ????? Какво стана изведнъж с " демократичните Ви ценности " ???? Искаш ли да си надзирател в концлагер за поддръжници на Русия само защото не нямаш други аргументи ???? ТАКИВА като теб НЕ-ЩАСТИНико утре първи ще си сменят мнението ако се обърне палачинката - ЗНАЕМ Ви такива ВЪШКИ какво представлявате !!

43

Анонимен

преди 2 години

40 Това е лъжа, инсценировка на руските служби, фейк видеа и пропаганда. Измислен претекст, Путин да нахлуе в Украйна. Всъщност, руските сепаратисти дойдоха на украинска територия /Донбас, Луганск/ и задейттваха отцепническата си провокация, използвайки населението като щит, коя страна би търпяла това? С бонбони ли, да ги черпят?

42

вижте Зеленски

преди 2 години

Вижте го докато не са го изтрили!https://facebook/adelina.milanova.1/videos/626064978693446

41

адем

преди 2 години

До Асанб оклук д олен скрий се на ------------ в ------------

40

Анонимен

преди 2 години

38 Глупакоако не беше НАТО, психопатът в Кремъл да е прегазва Румъния и България, досега.

39

Анонимен

преди 2 години

38 Този на най-развитите и демократични страни НАТО, ЕС, Япония, Австралия...

38

Анонимен

преди 2 години

Лъскаме чуждия имидж

37

Виждам

преди 2 години

Как тоя мишок зеленски само чака и губи на путин времето.И Чака милост. Милост иска

36

Анонимен

преди 2 години

Рейгън също беше актьор, но е един от най-добрите президенти на САЩ, сред най-добрите световни лидери.

35

Анонимен

преди 2 години

Хората от свободния свят не са против руския народ, а против диктаторът Путин, който избива мирни граждани и подпалва завоевателни войни в Европа, в 21 век.