315

Амиии....

преди 2 години

Ако руснаците са съгласни да воюват срещу света , то значи , че заслужават съдбата си ! Скоро ще почувстват какво е да те мразят !

314

Боби

преди 2 години

До МАРШАЛ ЖУКОВ "ЯВНО ОПЕРАТИВНОТО ИЗКУСТВО НА ГЕНЕРАЛИТЕТА НА РУСИЯ Е НА НИСКО НИВО" Маршале на Руските сили е забранено да атакуват граждански обекти освен ако някой от някоя къща очевадно стреля като ненормален по тах. Има колкото искаш клипове и то пуснати от Украинци как ВСУ си паркира БМП/ТАНК под мост или до жилищен блок или Батарея Д-30 разположена в градската част между блоковете. Е ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ определят ли се като: "Украйна използва жени,деца и възрастни хора като жив щит."

313

Съветник

преди 2 години

Самите руснаци трябва да вземат мерки такива джуджета да не съсипват страната им !

312

Анонимен

преди 2 години

Всички медии заблуждават, не са само руските, пропагандата тече и от двете страни, вече имат опит от ковито и е лесно!

311

Анонимен

преди 2 години

дори не съм го чел написането съдя по наще медии какви лъжливи статии пускат да кажем на чернот бело пишете реалното за донбас 02,05 2014г в одеса как запалиха живи хората в куликово поле

310

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 2 години

ОСВЕН ТОВА ПО-ГЛУПАВА ТЕЗА ОТ "Украйна използва използва жени,деца и възрастни хора като жив щит." НЕ СЪМ СРЕЩАЛ - ЖИВИЯТ ЩИТ СЕ ПРАВИ С НАСЕЛЕНИЕ НА ВРАГА, А НЕ СЪС СОБСТВЕНО!!! ПОСТИГНАТОТО В ЛНР И ДНР (3 и 16 КМ) СЕ ОПРЕДЕЛЯ КАТО БОЕВЕ С МЕСТНО ЗНАЧЕНИЕ И ОПРОВЕРГАВА ТВЪРДЕНИЯТА ЗА ЛИПСА НА СЪПРОТИВА.ЯВНО ОПЕРАТИВНОТО ИЗКУСТВО НА ГЕНЕРАЛИТЕТА НА РУСИЯ Е НА НИСКО НИВО!!!

309

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 2 години

ВСЯКА ЕДНА ОТ СТРАНИТЕ РУСИЯ, УКРАЙНА И ПОДКРЕПЯЩИТЕ Я ОТ ЕС И НАТО ПРОВЕЖДА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНЗУРА. НИЩО ИЗНЕНАДВАЩО. ВЪПРЕКИ ТОВА ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ АНАЛИЗ НА НА РУСКИТЕ ТВ МОЖЕ ДА СЕ ЗАКЛЮЧИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СРЕЩАТ СЪПРОТИВА ВЪПРЕКИ ТВЪРДЕНИЯТА ИМ "руските операции са много успешни".

308

Друг

преди 2 години

По принцип всички медий са манипулирани. Ще пишат това което им се заповядва от този който плаща. Морал, съвест, честност и..... отдавна не съществуват в този гнил организъм. Достигнали сме предела си на развитие и от тук нататък само самоунищожението остава.

307

Хистерик

преди 2 години

Победителите пишат историята, концентрационни лагери, милиони жертви, ала-бала...компенсации и репарации

306

X

преди 2 години

Не знам кво излъчват но едно е ясно, и сега и дай боже да свърши войната, след това ще започне яко брейнуашване на двата народа.

305

Анонимен

преди 2 години

363- ТВЪРДИШ ЧЕ ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е ЗАБЛУДА И НЕ РУСИЯ, А УКРАЙНА ВОЮВА С/У РУСИЯ....КОПЕЙКИТЕ КОИТО ТИ ДАВАТ УСПОКОЯВАТ ЛИ СЪВЕСТТА ТИ?

304

Бай Пешо от запаса

преди 2 години

До Анонимен358 O sancta siplicitas!!!Ти какво зеле си, тв зеле, любител на конспирациите и приказките за лека нощ

303

Бай Пешо от запаса

преди 2 години

Затова спряха достъпа до руските медии, за да не разберем, че не е така. Баси, по детинска статия няма никъде. Да, навсякъде за момента ня да кажат наистина какво се случва, но ние не ядем доматите с колците

302

user

преди 2 години

А защо спряхте руските телевизии, за да се уверим сами?! Мина времето на промиване на мозъците, защото има много канали за достъп до информация.

301

Анонимен

преди 2 години

А как медийте у нас заблуждават народа за войната в Украина?

300

Анонимен

преди 2 години

твита у нас са с явни и неявни американски собственици не ги гледам отдавна

299

Анонимен

преди 2 години

а независими , позволиха да има медии финансирани отвън , сега ответни санкции , с пропагандна цел има доста преса и тв на руски , полска тв на руски , дойче зелето там го затвориха де , тука още ни облъчват

298

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била агресор, дори ВСВ са имали договор с Германия за подялба на света.

297

Анонимен

преди 2 години

Медиите в Русия служат на сатрапа в Кремъл. Лошото е, че в България е пълно с предатели русофили, които правят същото, като използват социалните мрежи и форумите, като този. Гешев да свърши работа и в това направление, защото има много материал за затвора...

296

Baba

преди 2 години

Те щото западните медии са супер обективни...бай дъ уей, що СЕМ спря руските телевизии, ква е тази цензура другари??