61

Анонимен

преди 2 години

Айде на гадателството и прогнозите

60

Анонимен

преди 2 години

Къде беше ЕС и Европа, когато украинските фашисти убиваха мирни руснаци.........мъже, жени и деца в Източна Украйна??Лицемерни, мръсни, долни и гадни лидери на ЕС!!

59

До Анонимен 71 ..

преди 2 години

Още някоя простотия дали ще можеш да измислиш ... 0,25 стотинки все пак са си много за теб ... При мен е 35 евро на час ... На основната ми работа ... Която за теб явно е Днес-А ...

58

Прост народ слаба ..

преди 2 години

Едни ядоха, други ше платят сметката. Сещайте се

57

Разбирача

преди 2 години

Зеленски имаше само една единствена задача.Да се откаже от президентския пост.Обаче той не та не,не пуска кокала типично по славянски.След 1991г бащите ни ходиха в Русия да бачкат като строители.Сега ние ще ходим в Украйна да строим от кота нула.

56

Тираджията

преди 2 години

Народ който пие белина и разредител за боя не може да бъде победен

55

Анонимен

преди 2 години

НАРОД, КОЙТО ВЧЕРА СЕ ЗАКИЧИ С МАРТЕНИЦИ ОТ КИТАЙ - НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.

54

Анонимен

преди 2 години

следващата зима, когато вече няма да има руски газ и горива как ще се отоплява Европа? Как ще работят предприятията? Ще има вълна от фалити и безработицата ще стане огромна. Цялата икономика на континента ще бъде пометена от цунами. Но господа дупетатите ще се топлят и ще папкат кюфтенца, а останалите да му мислят...

53

Натовеца

преди 2 години

яростна съпротива и джавкане срещу Русив до последния не озверял и умрал от глад и мизерия българин и укрински бежанец тука !

52

зАз

преди 2 години

Пет години??? Вие майтапите ли съ??? Европа и две години няма да издържи!!! Днес, газохранилищата в Европа са изчерпани на 80%, а цената ня газта скочи на 1,400 долара за 1,000 куб/м!!! Малките държавици - Грузия и Молдавия, отказаха да да се включат в санкциите срещу Русия!!! А, ние... Тази година на Бг и предстои да спре единият от двата реактора на АЕЦ "Козлодуй" за капитален ремонт и кво прайм ако Русия изведнъж каже, че е "заета"???

51

Анонимен

преди 2 години

Херсон е освободен, Кадировците започнаха с "лекуването" на нацистите. Харков, Мариупол, Крематорск, Славянск скоро, ВСУ ще бъдат "сварени" в котела. ***.та зеленски ще моли за мир. ВС на ДНР, ЛНР и РФ действат по план. Тактическата авиация се включи от тази нощ, в Константиновка и Горловка ВСУ получиха подаръци, Харков и Киев също. Няма да има диктатор с ядрено оръжие, заплашващ да унищожи Русия, няма да има повече Окраина. Новорусия се роди. Безценно..

50

До Ehhh

преди 2 години

Руския ботуш няма да влезе в нашата страна, освен ако осем години подред не убиваме етнически руснаци в Донбасс, както правеха украинските батальони Азов, Днипро и т.н.

49

Анонимен

преди 2 години

И най-силно ще ги усетят разни ентусиазти-комсомолци като Кирето, които бягат да плюят по Путин още преди САЩ за да засвидетелстват верноподаническата си покорност, докато зависят на 100 процента от русата газ.

48

Щирлиц

преди 2 години

След пет години дано сме извън ЕС/ЕС.

47

Бе

преди 2 години

Дано да са само пет !

46

Ehhh

преди 2 години

БАНко, БАНко ... пр*дател дол*ен. Ако в твоята страна влезе руския ботуш и си анексира територия и запали гражданска война, ти ще се надуп*ш ли или ще започнеш да се въоражаваш? Всъщност ти ще се надуп*ш без да се замислиш, но в Украйна има мъже.

45

Стефан Янев 2

преди 2 години

Момчета, трявба да знаете, че България влезе в НАТО, за да се защити от Турция. Друга логика нямахме, защото Русия не бе опасна за нас по времето на Горбачов, Елцин и дълго време след това. Като мина това време, ние си събухме гащите и си въртяхме частите на изток и на запад. И тия от изток и тия от запад искаха да ни го вкарат, но ние така си въртяхме пърдялника, че днес сме в това положение - жалка държавица с марионетни същества.

44

БАНко

преди 2 години

БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА !!! НАИСТИНА ЛИ УКРАИНСКАТА МАРИОНЕТКА НЕ МОЖЕШЕ БЕЗ ОРЪЖИЯТА НА НАТО И СЪСИПА ВСИЧКО СЪС ЗАПЛАХИ СРЕЩУ РУСИЯ !!! ПЛАЧЕТЕ ЗА ЖАЛКИЯ *** ЗЕЛЕНКОВ !!! ПУТИН Е ДЛЪЖЕН ДА ЗАЩИТИ СТРАНАТА СИ !!!

43

Анонимен

преди 2 години

Значи ще хващаме гората.Направихте ни на индианци.

42

Стефан Янев 2

преди 2 години

39...кой ти говори за излизане от НАТО? НИе просвто искаме НАТО да се разбере с Русия. Ние сме в НАТО, за да се пазим от Турция, защото деветдесетте бе опасно. Ние не сме в НАТО, за да се браним от Русия и това трябва да е ясно на всички. Дори Русия искаха да са съюзници. Идеята на НАТО е, страните членки да не се атакуват една друга и България точно затова влезе в НАТО и нямаше възражения! Но сега променят изначалната политика. Това не се нрави на никой в БГ, освен на предателчетата.