25

мда

преди 2 години

Мда - защото Путин е по-опасен от Хитлер. Не се замозалъгвайте, скоро ще има трета световна война, за всички. Така, че възползвайте се за последно от комфорта на вашите клавиатури --за да бъдете забележителни коменмтатори. ........ :)

24

Анонимен

преди 2 години

Ще дадат на Украйна статус на кандидат за ЕС. Путинофилите определено имат сблъсък с реалността тези дни...

23

сс

преди 2 години

до 25 ми беше комантара

22

да-а

преди 2 години

Не е голяма загуба тази Европа да ни бъде натрисана повече. То не бяха трансджендъри, внос на маймуни, домашен арест с маска, васални решения на подчинени, довели до опустошаване на 4/5 от България, опити за забрана на Коледа, сега въвличане във война за интереси на САЩ на които ще плащаме рекет после. Какво или КОЙ пречеше да сме в добри отношения с Русия и с Украйна и те помежду си? КОЙ? А бяхме...

21

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Путтин изглежда е по Зле от Хиттлер, Много е Изперкалл, Но Легионерите идват, Оръжията Идват , По Изчисления - Санкциите за Русия възлизат на 2,7 Трилиона Долара, Разправят че ще има глад за Руснака в Следващите 20 години, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

20

сс

преди 2 години

До 26А ти защо не ходиш по русия а си в западна европа.

19

Nimand

преди 2 години

Аз познавам доста добре Европа , обиколил съм я цялата , защото моята "Европейска България " ме пропъди да си търся работа навън ! Изобщо не ми харесва Европа и се надявам на промяна , защото сега навсякъде Българите са ниско заплатени РОБИ !!!

18

баба мара

преди 2 години

еп да разглежда напрежението от 2014 защото толкова години притискат русия достената какво нато до границите и сащ подстрекавава кавказките републикида вършат прос-то-тии и после гледат сеир сега как ще се установи мира притолкова оръжие сега почват партизанските борби и така до безкраи спре ли газтаспира и тока и какво ще правим тогава ще се оправдаме с виденов нали

17

Ghost

преди 2 години

Ше и дам шланга: Другата гледна точка за Украйна?!? Изумяваш ме. Не я ли знаеш? Руснаците нямат териториални претенции към Украйна. Те са се отзовали в подкрепа на двете но републики. Нищо , че те граничат с Русия, а руснаците вече са до Полша. Бомбандировките са капсулирани до военни обекти, макар че се водят сражения, обстрелват се блокове и умират хора. СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНА ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА?

16

MaйMyнaтa

преди 2 години

До Факт..Подкрепям това

15

Анонимен

преди 2 години

Имайте търпение,Путин и до вас в Европарламента ще стигне!!Лесно изкарахте мечката от бърлогата но сега няма връщане назад!!

14

Реалист

преди 2 години

Цивилизацията и демокрацията трябва да бъдат спасени от нападенията на императора, тръгнал да връща феодализма.

13

Анонимен

преди 2 години

тия двете тая мочола и фон ...анен толкова несъстоятелни като наш киро ама па корумпирани

12

факт

преди 2 години

най-*** нещо създадено на планетата Земя е човека!!!

11

Ше и дам шланга

преди 2 години

Тая буля само може да ме хване здраво за шланга и да го държи нагоре. Ще гасим цяла нощ. Между другото кога в тоя сайт ще прочем и нещо истинно което се случва в Украйна? Кога ще ни бъде представена и гругата гледна точка?Апропо : в момента в Одеса - нашите събратя, бесарабски българи, украйнците вземат мъжете по камионите и гикарат незнайно къде? Ето един страхотен жив щит на нацистите на Зеленски срещу аргесорите !!

10

българина

преди 2 години

ами ***, нали това ви обяснява путин вече 8 дълги години за Азов и Зеленски???? такова лицемерие заслужава само Булава след Буава след Булава!

9

Юдео-масонската сган

преди 2 години

ще си постигне целта за ядрена война. След нея следва една държава и антихриста и след него Страшния съд.. Вземете псалтир, молете се , постете, изповядайте греховете си , покайте се и се причастете докато можете. Целта е унищожение на Православието. Целта не е Украйна, а унищожаването на Православието Чудя се обаче тая русата дали има къде да се скрие... радиацията преминава през всичко.

8

мас

преди 2 години

тия доиде да краде6 ама к=р

7

Анонимен

преди 2 години

абе мецола кажи си на украйна , житните и полета са отдавна разпродадени на частни зап фирми и заводи и газопроводи сега си скубат косите

6

ок с това

преди 2 години

Тя настоя за разследване за военни престъпления в Украйна и за подвеждане на руския президент Владимир Путин под отговорност, както неговия беларуски колега Александър Лукашенко. === НО добавете Порошенко, Зеленски и цялата им фашистка свита.