153

Анонимен

преди 2 години

Ами след като наш Боко има 10+ милиарда ойро смятайте сами колко е богат Путккин.Друг въпрос е че няма да ги харчи щото го чака трибунала в Хага а Русия ще бъде разпарчетосана между САЩ, Китай и ЕС.

152

Анонимен

преди 2 години

Много е богат. Народа му го боготвори.

151

ББ

преди 2 години

плюем на дворците му...плюем в лицето му...Русия не е преживявала подобен позор,ще остане като най позорният политик в Историята на Русия,убиец на деца и мирни е военнопрестъпник...и като такъв ще остане в Историята на Света ни!!!

150

Христина

преди 2 години

Категорична подкрепа към БРАТСКА РУСИЯ и господин Путин - най-обичаният политик и държавник !!!!!!!!!!!!!!

149

Анонимен

преди 2 години

До TониТи или си ненормален.Или си ***! Или си грешник.Или си комунист. Най вероятно и четирите.Ти или не разбираш от история политика или си някакъв индивид злобен омразен живеещ в дявола. Най вероятно си всичко това. Такива като вас не трябва да съществуват. Бог ви вижда. С кое е велик че е диктатор и убец ли?***

148

Добре ли сте?

преди 2 години

А някой , сега ще ни занимае ли с частната собственост на френски,немски,английски, испански,американски, италиански и други политици по света? Не сте добре!

147

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика - "Дръжте крадеца"! Не ни занимавайте с частната собственост на Путин, а СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА НАД СЛАВЯНИТЕ - РУСНАЦИ И УКРАИНЦИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗАКРИЙТЕ ВСИЧКИ ЛАБОРАТОРИИ за експерименти с хора и ръсене, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В БЪЛГАРИЯ!

146

Tони

преди 2 години

Най-великият лидер !

145

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

144

Никой

преди 2 години

Не може да отнесе нищо материално от тоя свят на оня, а там него ще го чакат само милиони... отмъстители !

143

Анонимен

преди 2 години

Абе, дали има чекмедже? Според к0мyнягитe Путин може да притежава цяла Русия и това е ,,нормално,, ава ако има ,,чекмедже, какво ли ще кажат

142

Анонимен

преди 2 години

До Край - За какво са му книжни пари - Да си плаща тока и наема , а тя и газта поскъпна , а за бензина - даже не знам как смогва с една пенсия ..?!

141

Фрида

преди 2 години

Давайте му на тоз лудия, каквото иска. Луганск, Муганск, неутралитет за Украйна с членство в ЕС, без НАТО. Само да миряса тоя *** и да спре да убива деца. После той сам ще си намери майстора.

140

Анонимен

преди 2 години

Путин има огромна власт.Въобще не го интересуват парите.Единственото което в по опияняващо от парите е неограничената власт.Цялата държава е негова.

139

ПорЦелан

преди 2 години

CNN лъжат повече от украинците.

138

ха-ха-ха

преди 2 години

То у нас нали показаха колко взимат разни банкери, висши държавни служители и разни други на хубави службички . Май горе-долу изкарват колкото Путин годишно и то почти всички за нищоправенето.

137

Анонимен

преди 2 години

До Вече е ясно - Щото Бушовците бяха като бели АНГЕЛИ пратени от Рая и я засипаха със щастие и любов ?!

136

Гадост

преди 2 години

Чудя се колко трябва да си пр0ст за да оправдаваш и защитаваш този масов убиец на деца, жени, хора. Засрамете се.

135

мхм

преди 2 години

Неофициални сметки показват, че Путин има над 100 МЛРД ДОЛАРА, не МИЛИОНИ, А МИЛИАРДИ! И е напълно възможно предвид това каква държава управлява, от колко години и по какъв начин.

134

Мечо Пух

преди 2 години

Колкото повече, толкова повече. Сиромасите при Джонсъна за помощи.