38

Ястребовски

преди 2 години

Късият мужик настъпи дългата украинска мотика. Авганистанската авантюра на мужика доведе до разпада на СССР, украинската му авантюра ще доведе или до разпада на Российската федерация, или до ядрена война. Друг въпрос е, че непобедимата и велика российска армия се наакка до уши, поне до този етап. Дори в населените места по източната част на страна с доминиращо руско население се срещат със съпротива. Изглежда по лицето на цялата плоска земя, само българите пострещат пияния мужик с хляб и сол.

37

Анонимен

преди 2 години

Вече се правят планове за възстановяване на Украйна, но руснаците няма да участват.

36

Анонимен

преди 2 години

До Хххх "Малко трудно...Русия е най-голямата в Руската федерация...." Май не разбра. В бъдеще "Русия" няма да има. ТОВА ИДВА.

35

Анонимен

преди 2 години

До ЛДНР "Русия нямаше вариант на действие освен операция по денацификация, демилитариZация на Окраина." Единствения начин за денацификация на Украйна е ако русНАЦИте се изпарят оттам възможно най-бързо!

34

Анонимен

преди 2 години

До 36 Досега Русия използва наборници и примитивна техника.))))Руските медии друго твърдят, освен това генерал Конашенков вчера каза, че в Украина са само воиници подписали договор за професионална служба и наборници няма.Роднините на пленените руски танкисти които са по на 21год.казват, че юни месец 2021г.са подписали контракт за дългосрочна служба.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Запада иска война ! И ЩЕ СИ я получи ! Никой не му е виновен и да не се прави на ощипана мома !!!!!" Как ще продължиш, когато Русия изчезне, а на нейно място се появят купчина отделни държавички? ТОВА ИДВА.

32

Анонимен

преди 2 години

За радост на САЩ и евробюрократите ... Старата мечта на Запада - славяните да се избиват помежду си.

31

Анонимен

преди 2 години

Ще дадът 70 самолета и 70 пилота и ще гледат сейр тия от запад ! ЩЕ казват че са украинци !

30

до 36

преди 2 години

Русия не иска да разрушава Украйна защото после трябва да я строи наново . Тук идеята е да се превземе с възможно най-малко щети. Поради тази причина все още има ток , вода , телефон и интернет в Украйна.

29

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка е да се обстрелват мирни граждани. Хората се радикализират и всеки грабва оръжие за да изкорми окупаторите. Най-добрата опция за войските на РФ да се изнасят по най-бързия начин защото съвсем скоро ще стане касапница

28

Анонимен

преди 2 години

нищо пращайте оръжие и унижавайте Русия още пък може и да намалеят някога

27

Анонимен

преди 2 години

Запада иска война ! И ЩЕ СИ я получи ! Никой не му е виновен и да не се прави на ощипана мома !!!!!

26

Анонимен

преди 2 години

До 26Самолетите ще излитат с украински пилоти от летища в Полша и ще навлизат в Украина, а не в Беларус или Русия.Украина има право да се въоръжава.

25

Анонимен

преди 2 години

Тия западни вестници , да пишат нещо за ЗЕЛЕНСКИ , ДЕТО пусна затворниците със автоматите да избиват мирното население ??? ДА пишат нещо за Украйна дето хвърля срещу руснаците ФОСФОРНИ БОМБИ???

24

Тоя Путин

преди 2 години

Се шири в Украйна като американец у Афганистан , да ге

23

Анонимен

преди 2 години

Междувременно всякакви чужденци(мъже) от Афганистан и Африка са на полско-украинската граница за да използват случая и да се представят за бежанци.

22

Анонимен

преди 2 години

Оръжието прави хората свободни. Солдатите напълниха гащите като разбраха, че във всеки дом има оръжие

21

ето го западния

преди 2 години

Печат === Коментирайки предложенията на прозападни журналисти в Сърбия за забрана на "Спутник" и RT, Вучич каза: Някои от тях искат да поставят всички нас, които мислим различно, в лагери, да забранят всички медии, които говорят различно. Когато казват, че имат нужда от свобода на медиите, те смятат, че тази свобода е само за тях, за да съществуват само те.

20

Не Помагайте

преди 2 години

Ако НАТО изпрати 70 самолета на Украйна те ще трябва да излизат от друга страна защото Украйна няма здраво летище . Това означава ,че войната се разраства и Путин ще тълкува това като война срещу НАТО а не срещу Украйна. В такъв случай Путин няма никаква друга възможност освен да задейства система Периметър която за 10 мин може изстреля толкова ядрени ракети към САЩ ,че те да не могат да отвърнат.При такива обстоятелства всички живи ще се бият по главите че допуснаха това заради една Украйна!

19

Анонимен

преди 2 години

Как няма да нарасте, колко хиляди автоматични оръжия раздаде Запада, само в Киев, на знайни и незнайни престъпници? Приятели в Киев се страхуват от "националистите във ВСУ" и въоръжените престъпници. Чакат, буквално с нетърпение, РА, СпецНаз или Кадировци. Какво става в Одеса - нацитата искат да линчуват кмета, защото не раздавал оръжие на "гражданите"....