23

Анонимен

преди 2 години

Войната ще е кървава. Следващата ще бъде с прашки. Така решиха европейците. Украйна и Европа ще платят интересите на две империи с кръвта си. За какво мислите, че натовски и европейски държави изсипват тонове смъртоносно оръжие, по думите на изпращащите?Когато Господ рече да накаже някого, първо му взема акъла.

22

ГОЧО

преди 2 години

Няма нежна война Гошко!! Всяка война е кървава! А ти що изобщо се будиш след 8 години, да даваш мнения. 8 години спа покрит презглава а сега пак недоразбрал кво става, 1скимтиш1 от ъгъла! Аман от 1"патриоти' като теб!

21

Анонимен

преди 2 години

До 17А ти питай генерал Иван Колев и виж какво е станало на 03.03.1918г. Русофилите или не знаете българската история, или я игнорирате нарочно.

20

хм

преди 2 години

Руснаците първо пробват с наземни войски и конвенциално оръжиел Справка - Чечня, Сирия... и ако им се окаже сериозен отпор, бомбардират на пълно унищожение - справка Чечня, Сирия. Руските войски са асолютно неадекватни без авиацията преди това да е унищожила всичко живо. Малобройно оплченски отряди в Чечня унищожаваха елитни руски дивизии. При което от около 1500000 население на Чечня руснаците избиха около 300000- 400000 и си назначиха Кадиров. Целта в Украина ще е същата

19

Анонимен

преди 2 години

ДРАГИ МИ ПАНЧО ТА КАКВО СИ БИЛ МИНИСТЪР??! Я ЦЯЛОТО КЕЧ НА БАЛАМАТУМА СТРОЙ СЕ!...

18

Анонимен

преди 2 години

Абе този, коя държава го е изучила, та лае? България е над всичко, не го разбраха всичките ни *** политици! От 89г я разпродадоха, до кога ще ги търпим тези чуждопоклонници

17

баба мара

преди 2 години

нямам думи какво да коментирам

16

Анонимен

преди 2 години

Зелената глава ще си потроши държавата. Американците не си затвориха въздушното пространство за русите самолети - защо ли?

15

Анонимен

преди 2 години

Има 100 начина да изкараш руската мечка от бърлогата но нито един да я върнеш обратно,питайте Наполеон и Хитлер..

14

Анонимен

преди 2 години

Русия Не е решила да направи войната по-кървава. Провеждащите информационната война рептили, се опитват да ни представят руската специална операция като много по-кървава, отколкото е в действителност.

13

Анонимен

преди 2 години

Ние сме колония на Америка, от най-бедните в света. Дреме им за нас, нали си взимат златото ни без пари. Алчни з... ци, да могат да за грабят ресурсите на цял свят, това им е проблема

12

Анонимен

преди 2 години

Чудно как воюва Украина в Донбас.... хайде дайте Донецк.

11

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВКАРВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНА, ЩЕ ДОВЪРШИТЕ И БЕЗ ТОВА СЛАБАТА НИ ДЪРЖАВА! НЕ ЖЕЛАЕМ ВОЙНА!

10

Анонимен

преди 2 години

дано е само шантаж, щото и такова тотално нахлуване беше уж под въпрос но си стана. Нали се сещаш кога змията най хапе когато е притиснста или умира, а лошото е че Русив няма да се остави да умре сама а ще повлече и нас, за янките не знам те са твърде далече от тук.

9

Петров

преди 2 години

Чечня е част от Руската федерация и чеченци служат в руската армия, както когато България имаше армия в нея служеха освен българи още турци, арменци, ци го йни, нищо че на последните не им даваха оръжие и американците си казваха тези с голи ръце ще ни бият.

8

до 3

преди 2 години

На този плаж има какво ли не вече, едни ракети повече, няма да направят впечатление. Не мислиш ли?

7

Анонимен

преди 2 години

Никой не те пита .Ти като къв се явяваш да коментираш чужди ?Необяснимо .Може би получаваш от някъде нещо .Гледай си тука .Не мога да разбере какво те интересува там ?Кво бе мушмула ?

6

Петров

преди 2 години

Панайотов, давай заповед "Напред, към Москва" и да се свършва. Този бас тун уж с военно образование, а не е чувал за Солнцепек, огнеметна система за залпов огън, друг е въпросът че присъствието и в Украйна е поредната лъжа на западната пропаганда.

5

Анонимен

преди 2 години

Да те ба в анализатора! На тоя род приказки им се казва спекулация. А тия, дето изричат спекулации от такъв род - т.е. спомагат паникьосването на големи маси от публиката, им се полага и съдебен процес.

4

Анонимен

преди 2 години

А безбройните, руснаци и бесарабски българи убити там, не беше кърваво?! Двойните, лицемери стандарти на Нато и Европа! Америка продължава да си търгува с Русия,но слабите дипломати са на ход в Европа.