39

Анонимен

преди 2 години

тази нощ янеф ще направи преврат и просто кирчо ще бъде в ареста ще яде био храни и ще реве за канада жена му ще раздава торти на дебните поради липса на гхляб а кокорчо ще гледа ококорено и ще се освободим

38

Анонимен

преди 2 години

Аз па викам, бой по руската ***, докато се разпердушини.И да си събират партакешите от Донбас и Крим и Карабах и да им се забрани да имат армия и атомни оръжия. А самия Путин да бъде съден като военопрестъпник

37

Анонимен

преди 2 години

Крим е български, киро да настоява и двете държави да признаят и предоставят контрола на Крим и няма да има за какво да се карат. Ще има мир, иначе великата ни армия с 10 самолета, ще напада безмилостно, ако излетят, ако не ще приватизираме по метода на заврения зет с бонови книжки дошлите испански и холандски самолети и нападаме

36

Анонимен

преди 2 години

Членството в ЕС е силен мотив отцепническите райони да се съгласят за връщане в една федеративна Украйна.Членство в ЕС, всебхватен мирен договор, референдум за нова конституция гарантираща неутралитет и съд за извършилите военни престъпления.Струва ми се приемлива пътна карта за мирно решение.Приемането на 40 мил бедна и неподготвена държава ще е скъпо, но войната ще е много по скъпо във всяко отношение.

35

гост

преди 2 години

До АнонименАнтонов е чисто украински самолет. Руснаците нямат нищо общо!

34

Анонимен

преди 2 години

Гарсон, затвори Урсула у мазето, че много джафка и ръмжи.

33

Кличко

преди 2 години

До 44. Хе-хе, зомбиран червен глу.пак. Като гледам боят го ядат миризливите ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Никакво спиране.Бой по фашагите.

31

ВЪПРОС

преди 2 години

Илон Мъск вече спря предаването на Живо от *войната* ?САЩ се скриха под вода?ЕС започна да изпраща Изтребители самолети на Летища дето ги няма ?Премиера на България обяви Война на Русия ?Какво става ?

30

Анонимен

преди 2 години

Абе я поканете всички замесени, за празника да направим една софра, моабет така да се каже. Тия хора от работа и нерви много са се спекли, живота е хубав, стига ст ия пари.

29

Анонимен

преди 2 години

То тоя самолет на 40 години си е бил повече като реликва, отколкото някаква страховита машина.

28

Анонимен

преди 2 години

Членството в ЕС - веднага и без преговори, особено ако е част от всеобхватно мирно споразумение!Силен политически знак, а и сериозен мотив за украинците да предприемат необходими стъпки - изхвърлянето на неонацисти от всякакви нива и сътрудничество с МНС за издевателствата и престъпленията срещу цивилни в Донбас.Това ако стане, една от целите на Русия също ще може да я отчете като изпълнена.Изключителните времена допускат изключителни решения!

27

Анонимен

преди 2 години

От Одеса*

26

Протестирам:

преди 2 години

Най-голямото зверство на 21 век в света се замита под килима и не говорим за Украйна!

25

Анонимен

преди 2 години

Да, ама сутринта ще изскочи онзи от Одея да обяснява за някоя баба как спасила 300 войника от глад и близките й комшии й хранили котките през това време. А то минали 5 дена от войната.

24

Анонимен

преди 2 години

Войната навлиза в етап на политически ходове според мен. Картите са на масата и ще се чака някой да отстъпи политически, тоест да изпълни исканията на другия. Колкото до военните действие - веднъж на някой и друг ден ще има по някоя бомба, за да се поддържа огъня жив. В останалото време ще има ядене на гречка, пиене и медийни измислици и драми.

23

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се научите българи кога да говоритеи кога да си мълчите,тези които много млямпат нищо не казват.

22

ДО 19

преди 2 години

В Киев няма нито една Бомба паднала .Има Напредък - САЩ Армията си изтегля Ядрените Ракети от ЕС .Без Англия .

21

Анонимен

преди 2 години

Чели сме много за Кримската война. Тя е известна в руската литература и като кримската катастрофа, след която всички руски крепости там са били сринати до 1871 г. Цар Николай в края на тая война умрял от мъка и срам. Путин да внимава, че да не докара Русия до втора кримска катастрофа. Както я е подкарал натам върви...Да не умре като цар Николай

20

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Путин е Пич - Условията на Русия са Уникални .1.Ядрени Ракети на САЩ Армията в Европа няма да има .2.Европа ще си организира сама Енергията - БЕЗ САЩ .3.Европа е свободна зона - без Оръжие .