107

Анонимен

преди 2 години

Комунизъм = Фашизъм

106

някой

преди 2 години

заради *** фашизоидни украинци ще пламне световна война.

105

Анонимен

преди 2 години

Зеленчук такъв. Давай на Путин каквото иска и да се свършва. Не видя ли Америка се покри, войници няма да ти пратят, Нато също даде отбой. Не ми се мре от радиация или студ. Оня лудия като няма вече на къде ще удари бутона на късмета.

104

Анонимен

преди 2 години

уското външно министерство заяви, че Русия е готова за мир и прекратяване на кръвопролитията, съобщава ТАСС. Русия обяснява, че няма да спекулира с причините, поради които украинската делегация все още не е пристигнала в Гомел, коментира заместник-министърът на външните работи Андрей Руденко.Чакаме, няма да спекулираме с някои причини, които принуждават украинската делегация да отложи пристигането си в Гомел. Може би трябва да разкажат това по-подробно, каза Руденко.Делегацията се оглавява от помощника на президента Путин, Владимир Медински.Медински каза, че руската делегация чак

103

Майдан

преди 2 години

На тази планета никога не е имало нито демокрация, нито комунизъм. Винаги е било власт на малка група хора над останалите. Има ли още необразовани и с нисък коефициент на интелигентност, които да мислят, че Западът е по-човечен?!? Долу НАТО! Долу САЩ - истинските виновници за всички военни конфликти в света след 1945 г., виновни и за сегашната война!

102

Слава Украине!!!

преди 2 години

Битката на Давид и Голиат. Пожелавам на украинците кураж и да се държат, цивилизованият свят е с тях! Те вече са морални победители, но и нищо все още не е предрешено.

101

Deep Zone

преди 2 години

Праскайте преговорите в град Припят, а още по-добре двамцата с Путин да си останете в "призрачния" град завинаги.. Ще се спасим от един клоун и един ментално болен едновременно и ще има мир, поне за малко...

100

Анонимен

преди 2 години

Украинците се опитват газят по пътищата автомобили, които се отправят от украинска към руска страна.Освен това искам да ви кажа, че аз не съм украйна! Самозабравила се страна, в която ЕС и НАТО наляха милиарди за да я въоръжат, на която министърът на отбраната има мечта (лично съм му слушал интервюто) "да се повози на танк на червения площад". Искаха война украинците... сега я имат... да се държат мъжки и да си сърбат това, което са си надробили!!!

99

Бабата

преди 2 години

Ква стана тя сега , хем Путин изпълни заклинанията на врачката Байдъна , хем сега пък виновен , че ги изпълнил.Те тези дементните баби нямат угаждане.

98

Дедо

преди 2 години

Бандеровски фашист! Марш от Киев!

97

Анонимен

преди 2 години

Путин трябва да се лекува.Човека е болен

96

Анонимен

преди 2 години

Мисирките ви плашиха 2+ години с настинка, сега ви плашат с апокалипсис, разлика е, че вече никой не им вярва, освен група оли-та

95

Анонимен

преди 2 години

Вече всичко приключи, така че вдигайте гащите, меренето на мишки завърши!

94

Анонимен

преди 2 години

ochevidno nato i eu razpolagat s ogromni bezkontrolni christianski offshorni reki ot dolari, evro, koito s leka raka mogat da profukat i izbombiat za kakvato si luksozna agresivna cel i reklama si pojelaiat na planetata zemia i v otkritia kosmos pod blagoviden predlog za humanitarna pomost i ohlajdane v bednata mnogoludna afrika.

93

Анонимен

преди 2 години

Нацизма е зло за марксисти, евреите, и хомосексуалистите. Путин е и трите, затова така мразя нацизма.

92

хааахахахахахаха

преди 2 години

Вчера група украински *** откадна руски танк и го издърпа с трактора!

91

До 122

преди 2 години

Нагла лъжа. Има видеоматериали как танковете минават през колите на обикновените украинци.

90

Анонимен

преди 2 години

До 118 До 114Газят не мирни жители а бандеровски ***

89

Анонимен

преди 2 години

И е сто пъти по-добре да си нацист, отколкото марксист. Нацизма е по-малката злина от двете. А Путин е марксист, продукт на школата на КГБ, боготвори Ленин и си мечтае за нов СССР.

88

Анонимен

преди 2 години

*** донесе срам на цяла русия. Дори футбол никой не иска да играе с тях. И за какво? Независимо от изхода на войната, руския народ е големият губещ.