148

F

преди 2 години

Каква война? През деня хората си пазаруват, а през нощта, когато засвирят сирените се скриват в бомбоубежищата. Не виждаме сблъсък между армиите. Има само 2 сгради които са частично разрушени от случайно попаднала ракета. Но това е човешка грешка. Не е нарочно. Никой не убива цивилни граждани.

147

Км

преди 2 години

Откакто е започнал конфликта,не съм чул нито ед но мнение на руската страна.Всички тв.само за Украйна говорят.Даже Кирчо си е сложил Украинското знаме на профила.А аз си мислех,че е Министър-председател на Република България.Но де да знае човек,може и да бъркам.

146

Анонимен

преди 2 години

До 158Защо няма достъп до руски сайтове?Това ли е демокрацията!?!?!?))))))Защото руснаците злоупотребяват с Интернет и демокрацията. Лъжливите новини не се толерират в цивилизованите държави.

145

Анонимен

преди 2 години

Тая е голям майтап,иначе ги поддържат ама ще им трябват визи да дойдат и то само да берат плодове...Абе тия урки ще се окажат и по-тихи и от нас, тези направиха показно на целият свят как се унищожава една страна с работеща икономика,преди това същото стана и с Грузия ама не си вземат поука тези хора..както Баце викаше то да е хей да им го набиеш...

144

Анонимен

преди 2 години

АМИ ИСПРАТИ ПУШЕЧНО МЕСО РУС НЕ УБИВАТ РЕДОВНИЯТ ВОИНИК НА УКРАИНА А ВАЩЕ САКСОНЦИ С УДОВОЛСТИЕ

143

Шушака

преди 2 години

Хахахахаа...щели да се бият срещу руски спецчасти........то да не е като да играеш кънтър страйк или да се налъокваш с бира на Слънчев бряг ? Хахахахахааа

142

Км

преди 2 години

Тази или е стара мома или няма деца.Ако има деца ,дали ще ги прати да се бият за Украйна ?

141

Анонимен

преди 2 години

До СелянинътЕдин от най-крадливите Иво Прокопиев се е записал доброволец за подкрепа на Украйна, но в Инстаграм.

140

Анонимен

преди 2 години

Лизи, призовете Зеленски да преговаря! И най-лошия мир е по-добър от войната!

139

Цензура

преди 2 години

Защо няма достъп до руски сайтове?Това ли е демокрацията!?!?!?

138

С други думи

преди 2 години

Тази дама подкрепя национализма в Европа и бандитските паравоенни националистки формирования, обслужващи интереса на Англия и САЩ.

137

Анонимен

преди 2 години

Мюсюлманите са много достойни хора, тяхната цивилизация предхожда европейската. Те първи започнаха войната срещу хегемона сащ с взривяването на кулите в сащ. Но тогава европа беше още в илюзиите и заблудите, с които сащ обикновено боравят за поробване на независими държави. Сега маските са паднали и предстои голямата битка, мюсюлманите са идеалния съюзник, освен това има богати и много силни мюсюлмански държави които недолюбват сащ. Трябва да бъдат привличани.

136

селянин

преди 2 години

*** лер

135

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези безумни политици, каква е тази простотия. Тя защо не отиде да се бие ами сигурно първа ще се скрие в специалните им бункери ако каже бау. Прави ли сметка колко невинни ще умрат заради глупоста и.

134

селянин

преди 2 години

и аз искам да се бия срещу ***.Къде да се запиша

133

Анонимен

преди 2 години

Също така няма да важат и авторски права и патенти, принципът ще бъде ако ви харесва, при това положение сащ няма да могат да направят нищо друго освен да излязат да се бият, но това ще бъде краят на тяхната история, както е предречено не само от Ванга. А той приближава. Копкото повече санкции, толкова по-малко Русия е привързана към сегашните правила, прозорецът на възможностите е отворен сега и не се знае за колко време още.

132

Селянинът

преди 2 години

Искам да попитам кой ще се сражава за Пеевски и цялата крадлива зган от 33 години във България - никой. Всеки богаташи ще заминат за топлите страни а бедните и простите хора ще страдат. Аз никога няма да се бия за Пеевски

131

Щутгарт

преди 2 години

Скоро любимия ви перхидрол ще го изпарят, а аз ще се бия за САЩ, Европа и Украйна, руснаците губят всички битки засега и завинаги

130

Bismark

преди 2 години

A vyrnete sega mechkata obratno a vi pitam deto q draznite

129

Анонимен

преди 2 години

Angliq skoro schte stane Atlandida ostrov smotan