28

Скитник 13

преди 2 години

4удя се за *** колко ли още му остава и кога най после самите руснаци ще си го утрепят та да се спре тази човешка трагедия незабавно

27

Да така е

преди 2 години

Хакери от САЩ и Украйна правят Кибер атаки срещу Русия обаче после ще говорят за лошите руски хакери като единствените атакисти и злодеи.

26

Бял Шапкар

преди 2 години

Не беше ли зеленски дето призоваваше хакерите да атакуват руски сайтове? Тоя ще излезе голям кpeтен, да призовава цивилни да се бият по улиците, вместо да се опитва да намали жертвите като ги кара да се крият и да не предизвикват войниците.

25

Анонимен

преди 2 години

До БобиКак върви удоволствието и възхищението от невероятните руски оръжия за убиване. Обясни какви са те и какви ще са тактиките на Русия да избият още хора. Хайде г-н държавно ИТ, нека да се възхитим на твоя възторг от това.

24

Мда

преди 2 години

Както винаги нашите "информатори" са три дни назад и още толкова встрани...Тая мълния беше преди три дни, бе!

23

Боби

преди 2 години

До луд "Що за човек е Путин, след като целият демократичен свят е срещу него, дори и талибаните?" Целия "демократичен свят" Какво Демократично става в КанАДА сега прмерно? Или в Австралия? За САЩ изобщо не ми се говори Последните избори само Глухням може да ги нарече"избори" и ЛЕГИТИМНИ. ЗАЩО - защото 95% от МЕДИИТЕ на запад са ПРЯКА ИЛИ КОСВЕНА СОБСТВЕНОСТ на една определена група хора.

22

Мда

преди 2 години

Нашите IT са световно признати. Ние сме спокойни!!!

21

Боби

преди 2 години

До Анонимен "информационна война на нато за да не слушаме руски медии , а ние и ги разбираме като слушаш снн и после руско сми огромни разлики кое е вярно" Абонирай се за БЛОГЕРИ - има почти независими които казват нещата както са в реалността. Да има и Блогери *** - те лесно се познават пускат много материали и не се опитват да ги проверят преди публикуването им.

20

Проблем

преди 2 години

Явно пропагандата на запада не им стига и сега искат да отстранят другата пропаганда итроловета на ФАЩ пощръкляха...

19

луд

преди 2 години

Що за човек е Путин, след като целият демократичен свят е срещу него, дори и талибаните?

18

безимен

преди 2 години

До Анонимен вярна е информацията от съюзниците ни, не от ВРАГА.

17

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Да се спре вноса на електронни компоненти за Русия. Рашките нямат микропроцесори." ЕХ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ - ИМАТ МИКРОПРОЦЕСОРИ - ЗА ВОЕННИ НУЖДИ СЪС СИГУРНОСТ за Граждански нужди пос Линукс ОС(Алфа ОС мисля се казваше но може да греша) и освен това един въпрос: КАК МИСЛИШ УМНИКО КИТАЙ НА РФ НЯМА ЛИ ДА ПРОДАДЕ КАКВОТО НЕ И ДОТИГА? (ПП от Корабни двигатели за руските бойни кораби - Китайски по Немски лиценз до елементарни граждански компове)

16

Анонимен

преди 2 години

информационна война на нато за да не слушаме руски медии , а ние и ги разбираме като слушаш снн и после руско сми огромни разлики кое е вярно

15

Боби

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА "Изключват Русия от Света. За да ти работи Интернета със w.w.w или http - трябва да имаш връзка със САЩ - там са сървърите." Малко си НАЗАД с ИНФОРМАЦИЯТА УМНИКО. ".РУС" на КИРИЛИЦА е изцяло под Юрисдикцията на РФ. Изключват РФ от ДНС системата - УАУУУ УЖАС не мога да си отворя фейсбука. Ако ми трябва инфо пиша Pravitelstwo.РУС или дори ПРАВИТЕЛСТВО.РУС и сайта се отваря УАУ руснаците в интернет ще почнат да пишат на Кирилица.

14

Анонимен

преди 2 години

Както вървят неюата - до няколко дни джуджето ще трябва да се мята на влака да се спасява в северна корея . И Китай няма да го искат .

13

Анонимен

преди 2 години

Сигурно руснаците са очистили джуджето.

12

Анонимен

преди 2 години

Да се спре вноса на електронни компоненти за Русия. Рашките нямат микропроцесори.

11

анонимен

преди 2 години

Нацистният руски кораб бавно и сигурно потъва. Не се бойте руски фашисти и тяхни фенове,вода има много и ще се удавите. Адът ви чака.

10

Анонимен

преди 2 години

джуджанеее , джуджане - за чий ти трябваше да ходиш в Украина ме джуджане ?Сега Украина ще те прави за резил а света - сам да си говориш!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонименха -ха !!! - да строяват пощенските гълъби в момента!