436

Човек с чувства

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Запознайте се с мен !Няма да сгрешите !Не се заблуждавайте от моите диагнози!Съгласни ли сте?

435

Анонимен

преди 2 години

Русия за пореден път губи войната с Украйна .

434

Анонимен

преди 2 години

Айде и тоя изперка. Сега ще се бие с целия свят. И ще загуби. Вече е загубил

433

преди 2 години

Те руснаците вече веднъж национализираха имуществото на така наречените "капиталисти". От това не им стана по - добре. Напротив, другарят Сталин ин изпи кръвта след това !

432

Анонимен

преди 2 години

ььь, много си задръстен моето момче! Инвалид от образователната реформа, предозирал от лъжите на западната пропаганда. Учудвам се, че в България вече има хора като теб, които не разсъждават с мозъка си, а ползват смешни клишета.

431

Яд го е

преди 2 години

Тоя го е много яд , че всичките 50 млн . паунда в руски банки на британска територия са блокирани. Няма вече high-life в Европа и САЩ. Ще ходи на почивка във Венецуела и Севрна Корея. Това което е откраднал от руския народ няма да може да го използва за собствени нужди.

430

ЬЬЬ

преди 2 години

Наистина е крайно време да се преразгледат отношенията на Европа, САЩ, Канада, Австралия и ред други държави с русия.Такава русия(като на путин) няма место в съвременния цивилизован свят.Към обикновените руснаци:докога ще държите путин на власт, докато 1 000 рубли или 1 000 000 рубли станат равни на 1 лев?

429

Анонимен

преди 2 години

Че и нагъл на всичкото отгоре!?!48 рубли за 1 лев.Какво ще преразглеждаш, бе гащник?Скоро ще молите за хуманитарна помощ.

428

Анонимен

преди 2 години

Значи ще преразгледат отношенията си с целия свят. Я бягай за бира, Митя! ***! Имахте шанса да се превърнете в просперираща световна сила. Сега ще ви върнат в 18 век. При Северна Корея. Дали ще се намери руски офицер, който ще изстреля ядрена ракета, Митя? Вие с Вовата сте откачили, но народът не е.

427

Тошо

преди 2 години

Руската мечка..... се обърна и смачка една бълха, и пак заспа. Даже не отвори очи да виде че вече е .........21 век!Цената на газа ще е 2000,....може, и така да стане по-скъп от един определен човек!

426

Анонимен

преди 2 години

В БГ все още има интелектуални инвалиди които оправдават действията на Путин.Предлагам Ви да си вземете семействата и директно при Путин.Ние сме ЕС и НАТО.Не сте ни нужни тук шпионин на Путин.Отивайте при Путин и се радвайте на живото,който той Ви предлага.Това важи за всички,без значение от коя етническа група сте.Не е необходимо да се оплакват от ЕС и НАТО,отивайте при ваши Освободител Путин.

425

Анонимен

преди 2 години

Медведев се надува, защото още не е разбрал, че санкциите за Русия идват от всички посоки. И тази огромна съпричастност към украинските бежанци ме радва. Че даже и Мъск се включил в помощ на Украйна. Светът срещу Путин и шайката му.

424

Иванушка .....

преди 2 години

Като го слушам Медведев, много ми напомня нашия гений Дани Кирилов.

423

Анонимен

преди 2 години

каквото и да се жалвате, Путин ще победи злото, защото БОГ е с него!! Достатъчно руснаци умряха за другите народи, във вселената има равновесие и сега е времето на Русия да вземе своето.. Мина времето на фашистите, бандеровци, азеровци, нацисти.. колкото и да им се иска на клоуна и сие да възродят миналото, да създават главорезки отряди, да обядват в ресторанти със заглавие СС.. няма да им се получи, те не носят светлина в душите си, продажни са и алчни.. Благословен е само един народ!!

422

Анонимен

преди 2 години

Чакаме. Само дето това интервю е за вътрешна употреба - говори за консолидация на властта и гражданите, а при сегашната ситуация това няма как да се случи.

421

Анонимен

преди 2 години

Тоя изобщо не употребява.В ръцете на такива е съдбата на руснаците.Но пък те им се радват.Алкаши.

420

косю

преди 2 години

До А Твоят вой е от прецаканият ти мозък!

419

джуджу втори

преди 2 години

На лицето му с големи букви пише:АЗ НИКОГА НЕ ПИЯ

418

Кики

преди 2 години

Тия в Русия все джуджета ли са?

417

ДА ПОМОГНЕМ НА ПУТИН

преди 2 години

НЕЗАБАВНО РУСНАЦИТЕ ОТ ЦЯЛ СВЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ В РУСИЯ- ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕМ НА ПУТИН ДА ГИ ЗАЩИТИ И ЩЕ СПРЕ ДА ОБИКАЛЯ СВЕТА С АРМИИТЕ СИ ДА СЕЕ ОГЪН И РАЗРУХА.