307

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от ядрена катастрофа.

306

Анонимен

преди 2 години

тази война ще се точи с месеци. немците си счупиха зъбите с няколко големи съвестки (руски и украински) града..а сега се бият едни и същи хора. едните са по-добре въоръжени, другите с по-висок морал. лоша работа.

305

Анонимен

преди 2 години

1 месец ЦЕЛИЯТ СВЯТ повтаряше, че путин ще нападне украйна! всяко едно разузнаване, като почнеш от канада и стигнеш до чили и япония. само нашите проденени зелки вярваха на джуджето. после руснаците нахлуха в луганск и донецк. всички казаха, че това е инвазия, пак само някакви путинисти, че било защита на 'угнетени руснаци'. добре, а сега защо се бомбардират лвив, одеса? киев е столица, защо избиват етнически българи в одеска област, без да ме направили нищо на руските убийци? защо?

304

Анонимен

преди 2 години

На *** тепърва ще му влиза все по-дълбоко.

303

Анонимен

преди 2 години

Самите руски войници Путин ги е лъгал до последно, че са само на учения събрани. И изведнъж им заповядват нападай Украйна. Сигурно ако знаеха предварително за какво са ги събрали половината вече щяха да са избягали. Никой не е толкоз *** че да се жертва заради болния мозък на Путин.

302

защо

преди 2 години

ПИТАМ,защо се изключват руски телевизии?Да не научим истината ли?По руската показаха уж избитите граничари.Осигуриха и медицинска помощ,храна и вода и с автобуси ги откараха с една от републиките.Обадиха се на родители да кажат ,че са живи и здрави,но няма да се върнат ,докато не приключи всичко.Ясно е защо.Само не ми казвайте как са предатели и трябвало жо последно да се бият за...кой?А,ако са вашите синове?

301

...

преди 2 години

Руската пропагандна машина започва да губи хибридната война.Каквито и фалшификации на историята да представят,не могат да оправдаят военната агресия.Путин "стъпи накриво" и неприятностите тепърва предстоят...

300

Протестиращ

преди 2 години

Украинците постъпват както са постъпвали хитлеристите при обсадата на Берлин ! Ползват цивилните като жив щит и като обикновени фанатици са готови да умират ! А тия които ги подстрекаваха отвъд океана си правят санкцийки...жалко за жертвите и от двете страни всички са от майка родени !

299

toti

преди 2 години

И то като втечнения Американски газ де чакаме се е изпарило

298

Анонимен

преди 2 години

Кеде е НАТО-вското оръже харизано на Украинската армия ..май не става

297

пародия на битка

преди 2 години

с руската мечка

296

ТСТК

преди 2 години

Гадните български власти изключиха всички руски телевизии къде ви е свободата на словото дибили атлантически

295

Анонимен

преди 2 години

Що за въпрос дали ще удържи?! Та тя вече удържа и Украйна помоли Русия да изпрати червения кръст да си прибере 10-те хиляди трупа. Не се получи планът на дядката. Вярно, че Украйна е беззъба откъм противоракетна отбрана и авиация, но смазва съветското оръжие със западно такова. Бойни дронове, противотанкови ракети. Абе, кеф ми е да гледам как се гърчи Московия.

294

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще смачка фашистите

293

...

преди 2 години

Прави впечатление,че всички пропутински коментари са от типа "а вие защо биете ***?"Какво били направили САЩ с индианците,какво били направили със Садам,с Кадафи,с Милошевич...А въпросът днес е какво правят "миротворците" на Путин в Украйна,след като многократно декларираха,че няма да я нападат...

292

Ади

преди 2 години

до "Истината" Върви на майната си.

291

Истината

преди 2 години

До 322, когато видиш труп на повече три дни и разбереш каква стадо е тогава ще разбереш какво е!!! Идеята да има подвижен крематориум е хуманна, браво! Право на мнение в тази ситуация имат само мъже които са държали оръжие в ръце и са знаят какво е война и тероризъм.

290

Анонимен

преди 2 години

Много слаба противовъздушна ситема ,а уж НАТО ги въоръжиха..

289

Анонимен

преди 2 години

Запада, НАТО, американците, защо не казаха - Зеленски оправяй се с Русия както си знаеш, както си знаете украинците, ние не участваме. Подмамваха го, ама сега е много лесно да се правят на шушумиги, нали. Санкции, санкцийки, тинтири минтири.

288

Анонимен

преди 2 години

еврвейския комик Зеленски обяви ,че награждава (посмъртно) граничарите на остров Змийски които според него (не) се предали на руснаците и до един( героически ) (дали) живота си за Украйна Истината е,че същите до един са си живи и здрави на територията на ЛНР след като доброволно се предадоха на руснаците и сега звънят на роднините си ,че са добре,но отказват да се приберат по домовете защото се страхуват,че самите украйнски власти ще ги ликвидират.