128

Гошето

преди 2 години

Огромен процент от офшорките в света са в английски територии като Бермуда, Кайманите и Бритиш Върджин Айландс. Там са и парите на олигарсите. Но англичаните там няма да пипнат, защото и парите на кукловодите са там.

127

Кръстьо

преди 2 години

Благодетелта е награда сама по себе си, грехът е наказание сам по себе си.А кражбата е грях ... може би това е наказанието ? Или то ще последва ?

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Захарова им го каза много добре: "Благодаря! Ние за това ви молим от години." Става въпрос за конфискацията на имотите и парите на крадливи руски олигарси." Хихихи. Няма нито един руски олигарх, който да не е приятел на Путин, това е ПЪРВОТО условие да си олигарх в Русия, тъй че приказките на Захарова са само част от "пропагандата" на режима. Всички в Лондон са там с благословията на Кървавото джудже.

125

Анонимен

преди 2 години

Захарова им го каза много добре: "Благодаря! Ние за това ви молим от години." Става въпрос за конфискацията на имотите и парите на крадливи руски олигарси.

124

Анонимен

преди 2 години

Е добре вие наистина ли мислите,че тези хорица не са се подготвили за санкциите подобаващо и са им оставили милиардите си за харчене на буксуващата английска икономика и пияндетата от Албиона да откраднат парите им както сториха с парите на Ирак,Либия и Сирия....

123

Анонимен

преди 2 години

Половината отбори във Висшата лига се финансират с пари на руски олигарси! Замразяват парите, футболът им отива на кино, нека да видим как ще стане. Британците само замазват очите и се правят на благородни лордове, за пред света!

122

Анонимен

преди 2 години

Руснаците пръснати по света незабавно изведени и върнати в родната им Русия- Путин може да тръгне да ги спасява по света с огън и жупел.

121

Анонимен

преди 2 години

С удоволствие чета писъците на нашите русофилчета .

120

Анонимен

преди 2 години

Тия руски олигарси са бивши партийни величия,които окрадоха родината си. Не ми е жал за тях.

119

За 122

преди 2 години

Боже, боже ,колко си далеч от действителността? Всеки търговец предпочита богатия клиент пред бедния. А риск винаги има защото и бедния като удари 5 ракий може да му съсипе ресторанта. Бедата е, че от бедния освен студена вода няма какво да вземеш а от оня богатия може и два ресторанта после да му вземеш.

118

Ам чи ко

преди 2 години

Никой не коли кокошката която снася златни яйца!

117

до 120

преди 2 години

Тия дошли в Русия защото печелят в много пъти повече отколкото да са капиталите им у тях. Тия с топ не мож ги изпъди от Русия. На капитала хич не му дреме политиката, дреме му за ПЕЧАЛБАТА! Разбра ли?

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "Това е все иедно в твоя ресторант на масата да седне клиент дошъл с Порше и ти да го изгониш за да сене няко със Запорожец. Е кой е наказаният?" Това е все едно някой, който идва с Порше да е свързан с някой, който иска да ти събори ресторанта, и ти да се правиш, че клиента с Поршето ти е по-важен от това да имаш ресторант.

115

Анонимен

преди 2 години

Това е все иедно в твоя ресторант на масата да седне клиент дошъл с Порше и ти да го изгониш за да сене няко със Запорожец. Е кой е наказаният?

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "И в Русия живеят западни чужденци и какво." Умните "западни чужденци" отдавна се изнесоха от Русия, а скоро и последните ще се изнесат. Никой не е луд да остава заложник на терориста в Кремъл.

113

Анонимен

преди 2 години

До уау Кво те е грижа кой къде живее. Имат фирми и правят бизнес. Други са просто служители в чужбина. Всеки ден според тебе трябва да пътуваъ със самолет.

112

Христо Христов

преди 2 години

Но лицемерните британци ги приеха, когато пристигнаха с крадените пари. Също както Австрия приемаше и защитаваше от екстрадиране нашите БКП крадци. Ценности.

111

Анонимен

преди 2 години

До уау Каракачан и ГЕРП що раздават златни папспорти.

110

уау

преди 2 години

няма проблеми, на дикатотра и на неговите лакеи децата им все на запад се изучиха, ожениха и живеят. Ама това е защото в Русия е много хубаво, да не се разглезват

109

Голяма услуга

преди 2 години

На Русия. Те се чудят как да се отърват от олигарсите, които им натресе Елцин спазвайки препоръките на МВФ за преминаване от планова към пазарна икономика с мастна собственост.Са бяха вкарали и нашите олигарси в списъка