26

Бойко

преди 2 години

Много красив подарък ... да граничим с русия!!! Смърт на нато, европа, *** родени американци, ...

25

Въйвъй

преди 2 години

Е краварите *** мамата на Сирия .Либия незнамси още каде ...а сега на русланците спрете не така.сега сме нато. дано не ни отрежат ушите и нанас

24

Леле

преди 2 години

Защото Сталин не ги затри с глад, сега Путин иска да заличи човешки същества със сила. Това е мислене на луди хора. Явно е време да се прекъсне болния генетичен код на руските лидери. Руснаци това не е вашия генетичен код!!!

23

Миии

преди 2 години

Само си мисля колко много ще го " обичат" путин, както и россия след този Ид.и.от.изъм с насилие и цивилни жертви! Бог да пази България! А това на путин е чист комунизъм в атака. Ужасно!!!

22

За путин

преди 2 години

...приятел е този, който го слушка!!! И е съгласен с него. Не, бе, Путин, тия са ти подчинени и Никога не могат да ти бъдат приятели. Но някои пр.ос.ти хорица точно така разбират приятелството.

21

Анонимен

преди 2 години

Това същество е вредно за България

20

Анонимен

преди 2 години

Още един натовец ,много говорите за Русия ,но не говорите за сащ колко войни направиха

19

22

преди 2 години

Кратко, ясно и истина. Благодарим ти г-н Ноев!

18

Анонимен

преди 2 години

И ти си Бойко. Няма да те обиждам повече. Целта на Государя Путин е заличаване на пропиндостанска, copocoидна, отановска Украйна. Затова е този ваш вой.

17

Анонимен

преди 2 години

Бойко, и Хитлер такова, Путин действа като Хитлер, забрави да кажеш.

16

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Петков за да се приключи тази дългомесечна петковизираща сага.

15

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Байдън за да се приключи тази дългогодишна говедизираща сага.

14

Анонимен

преди 2 години

"""""Целта на Путин е възкресение на СССР и старото Гео политическо статукво. Той няма да се спре (ако бъде оставен) само с Украйна."""""Това щеше да е вярно ако вместо да мисли самостоятелно Путин беше *** лакей. Ама той не е.

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Това и ние го знаем,защото много се насъбра на...майданяците,много ги траяха...братушките. Даром им дадоха държава с територия колкото 2(две) Германии,ама тези готованци си помислиха,че са спечелии световния...джакпот и се...извъртяха към Запада. Сега предстои...корекция и това ще го направят тези,които са дали;които са...взели,нямат...думата.

12

До 11

преди 2 години

Ти нормален ли си??? :0

11

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се намери някой снайперист само с един изстрел между очите на Путин за да се приключи тази дългогодишна путинизираща сага.

10

Комент

преди 2 години

Като вземат все такива да ги изпускат по медиите на всички ни става ясно какъв ми"елит" ни оправлява.

9

Натовеца

преди 2 години

Този у ред ли е в главата ,не прилича много да е .....

8

това те чака

преди 2 години

а такива като теб са проводници на американско влияние. Демократино, референдум за нато имаше ли? Референдум за съдене на виновниците за националните катастрофи се провежда в България на 19 ноември 1922. Той е одобрен от 74,33 % от избирателите. Управляващите от БЗНС искат да бъдат дадени под съд членовете на кабинетите на правителствата, водени от Иван Евстратиев Гешов, Стоян Данев и Александър Малинов

7

О хо хо

преди 2 години

Както изглежда, у нас ще управляват Гепб+ Бсп+ Възраждане = Бкп. Нищо ново под слънцето.