54

Анонимен

преди 2 години

загубиха Украйна отдавна, още поколения мразещи Русия. Той путин вече не е първа младост, ама на руснаците ще остави конфликтите си и мизерията, а Китай гледа кротко, как им осовобождават земи :)

53

таня

преди 2 години

Или с две думи - " Какво ще се наложи да понесе обикновеният руснак заради болните амбиции на един диктатор..."

52

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия вече се предаде, няма и 24 часа от началото. Да не са луди да си дават живота за американските интереси и да се бият с тези, с които са живели откак Русия ги е отделила от Османската империя? Украйна никога не е била държава. Била е "Киевска Рус". Тя бе създадена изкуствено от САЩ, за да могат да управляват територии и да разположат военни бази, близо до Русия.

51

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам, че Меркел чрез личните си приятелски отношения с Путин го е удържала до сега да не нападне Украйна. В момента няма политик с нейните умения и възможностти.

50

анонимен

преди 2 години

Това е война м/у България и С.М. ! Скоро няма да има У краина ! Русия ще забие знамето в средата на краина и ще я обяви за своя територия .. така войната ще свърши и отново ще настъпи мир . Някой искат война ...само , че тя ще бъде последната . С.М. е България ....никой не иска до вратата си врагове !

49

Анонимен

преди 2 години

Хайде да идва в България руската армия, и да ни освободи от 32 годишното разграбване!

48

Анонимен

преди 2 години

Мръсни нацисти.

47

горбачов.

преди 2 години

ЧЕРВЕНИ БОЛШЕВИКИ/КОМУНИСТИ!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Ами ще действат без кръв ще минат на чаша студена вода!

45

Анонимен

преди 2 години

И аз искам това но няма как да стане руската армия ще помете всичко след себе си и няма кои да я спре нито сащ нито НАТО Путин само с две атомни бомби и цяла държава ще зами не за това никои не се намесва да помагат на Украйна защото ги е истрах от Путин

44

Аляска

преди 2 години

Този защо не се пробва да си вземе Аляска! Май не му стиска, но срещу слабите е силен! Ако НАТО беше обявило преди седмица че ще се намеси при война с Украйна този щеше да подвие опашка и да *** като ударено куче!

43

Анонимен

преди 2 години

А НАТО какво чакат , да ги започват и да се свърши с медведя .

42

Анонимен

преди 2 години

Престанете да разпространявате руска пропаганда. Спрете този безумец. Светът трябва да се обедини и да спре лудия путин -настоящия фашист на 21 век.

41

Анонимен

преди 2 години

А лъжливия вестник Известия защо не пише колко украинци са се предали на островчето Змейна? Защо не пише колко руснаци са се предали на Украйна?

40

Анонимен

преди 2 години

До 50 - Еми даааа! Все оак щом е от олигархията, е дибре! На тях нишо лошо, бе им е малко!

39

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън русофилина, можели за 15 минути да приключат ама не искали. Единственият който ще приключи е Путин и след него прогнилата му държава РФ.

38

Анонимен

преди 2 години

В русия и украина има пандемия от спин,това сега е предлог,че има воина да вкарат емигранти уж българи от българското посолство,с автобуси,това са руснаци които коворят на руски и кои ще ги храни и с какво се занимават никои не знае,хора с нелегални документи,къде ще живеят пак никои не знае,от къде имат пари пак никои не знае,сега ще тръгне пандемия от спин,тези хора не бягат от воина.

37

Анонимен

преди 2 години

До 35 - Зеленски е най-големия крадец в Украйна, пък сигурно и в цяла Европа, след като свиква укр.съвет за национално сигурност и с тяхно (раз)решение гепва всички активи на 4-5 от най-големите олигарси в Украйна, а тях самите затваря! Това, според теб е хубаво, а? А?

36

Анонимен

преди 2 години

Няма да има "обезкървяване"! ВСУ ще воюва с "Десен сектор", вече ги подпукаха, а руснаците ще помогнат на ВСУ. Шойгу вече разпореди да се прави разлика между ВСУ и останала *** от "правосеки"те ( батальоните Азов, Торнадо и т.н.)!

35

Анонимен

преди 2 години

До гледайте изказа!!! 36: Това е типично в стила на аглосаксонската риторика от последните поне 15 години. Тя ти харесва, нали? Какво се оплакваш тогава?