122

Майдан

преди 2 години

Истинското начало на този процес беше поставено от американското разузнаване през 2014 г. с операция "Майдан". Всъщност от всичко това Русия загуби влияние. Единственият печеливш са Щатите - те прибавят 2/3 от Украйна в своята сфера на влияние и дестабилизират европейските икономики, които всъщност търгуват с Русия

121

Веднаги и незабавно

преди 2 години

да бъдат анексирани към Русия Нинова и Костадинов барабар с прилежащите им избиратели!

120

Анонимен

преди 2 години

Трета СВЕТОВНА война? Глупости!

119

печатницата хлопна

преди 2 години

Браво *** умнико наш!Как да ти се обясни,че глупотевините дето ръсиш няма да се случат!Дали си чел споразумението от Бретън удс дето янките проработват още от 1943г. и налагат на света през 1945г, преди още мирните договори от Париж/1947!Ганче умнико за 2. наложен ковид на света напечатаха 15 трл.долара-празни хартийки.След валутната змия,петродолара,газа няма спасение за ФВР-САЩ!Умник Ганчооооо

118

Анонимен

преди 2 години

Ковидът е световна пандемия, войната е световна...Хайде галактическа

117

струва ми се

преди 2 години

че в суматохата Китай ще лапнат едно парче от Сибир.На тях Путин не може да се прави на мъж.

116

Анонимен

преди 2 години

"Двата тигъра ще се бият, а хитрата найнуна ще стои отстрани и ще ги наблюдава..." Мао Дзедун

115

До Анонимен 121

преди 2 години

Кой ще купи американско оръжие ли? Ами де да знам, за под 2м откакто Русия започна да струпва армия покрай Украйна - Египет - 2.5 млрд, Полша - 7.2 млрд, Чехия - 3.1 млрд, Унгария - 4.4 млрд, ние готвим сделка за 1 млрд, Саудитска Арабия - 9 млрд. САЩ си повиши очакванията от 141 млрд приходи от продажба на оръжие на 175млрд очаквана продажба. Но ти си живей с мисълта, че НИКОЙ няма да купува от САЩ оръжие. Ще им предам докато си броят пачките, че така си казал, те сигурно ще ревнат!

114

Мдаа

преди 2 години

Бай дьн ще ни достави обеднен уран вместо пшеница за ядене

113

зАз

преди 2 години

Путин едва ли има за цел да окупира цяла Ук., пък и не му е нужно... Е, няколко области в Източна и Югоизточна Ук. ще получат "независимост", не е изключено и някои Западни области да се отделят от Ук. и това което остане от Ук. няма да е нужно никому!

112

Анонимен

преди 2 години

По повод на Лукойл. Никой няма да смее в България го пипне. Лукойл е частна компания, основно свързвана с Родшилд, отколкото с Русия. 2014 и бяхя наложени санкции, но забележете без операциите в САЩ. Знаете ли че, Лукойл е един от големите оператори на бензиностанции в САЩ, в общо 11 щата.

111

Анонимен

преди 2 години

Божието наказание вече дойде за америкошките и техните прислужници.

110

Анонимен

преди 2 години

Путин ще декомунизира украйна. Украйна е име на местност, която Ленин превърна в съветска република, Хрушчов я разшири с Крим, а Горбачов и даде пълна независимост. Там пък решиха, че може да работят срещу Русия и да получават помощи за това от сащ.Криво направени сметки.

109

до глупости

преди 2 години

При началото на Трета Световна Война всичко ще свърши за не повече от 24 часа, за какво ти са след това "Милионни армии и Зелена тоалетна хартия"?! Една консерва и бутилка минерална вода ще струват колкото едно Ферари днес! Какви ще са последствията за Планетата след това Никой, повтарям Никой не знае!!!!

108

Анонимен

преди 2 години

А кой ще им купи оръжието на сащ като ги няма на бойното поле? Нещо не се връзват лъжите фашингтонски, балансите не излизат, пълен цугцванг. Защо си напъваш празната глава щом не разбираш?

107

НЯКОЙ

преди 2 години

Русия добре е научила урока как САЩ нападнаха Ирак.

106

Анонимен

преди 2 години

Господ ще накаже всички привърженици на Путин.

105

Анонимен

преди 2 години

Русия няма намерение да храни мързеливци, нито ще търпи мерзавци да й мътят водата.Голямата тояга е в нейните ръце. Свиквайте.

104

Анонимен

преди 2 години

Гледам в коментарите някакви хора се радват на война. Това са същите хора дето се радваха когато в Казахстан армията уби 800 цивилни. Ами като толкова много ви харесва войната не е като да няма войни на планетата. Ходете я в Афганистан, я в Сирия, я в Йемен, я в Украйна, я в Пакистан, я в Сомалия, я в централна Африка. Седите тук и се радвате на чуждото нещастие защото в болните ви глави това щяло да нарани САЩ? САЩ сега ще продадат оръжия за няколко стотин милиарда и ще забогатеят от това!

103

Анонимен

преди 2 години

А на някой не му ли дойде на ум, че за да пристъпи към този ход Русия може да няма друг избор. Ако искаше да направи това Путин щеше да нападне още когато струпа войските. Защо не използва момента на изненадата, защо сега? Хората гледайки телевизия не си правят труда да се върнат назад в годините. Западът иска да смени Путин, за да обърне Русия срещу Китай. Прочетете "Голямата шахматна дъска" Там преди 25г са описани всички събития от 2014г насам. Само Путин не беше предвиден.