76

Жалко, но факт

преди 2 години

тоя клоун много си повярва, вместо да иде на крака при Путин и да помоли , той си повярва че ще въоръжи още 100 хил войска , и че два товара със стари оръжия ще му помогнат. Поредния кирякстефчо дето се подаде на презокеанския Мастър оф пъпет

75

Анонимен

преди 2 години

зеленски покажи се, нападнаха те а теб те няма, покажи си лицето на първа линия или си в някой подземен бункер с пълен памперс. ФАЩ къде са фе, нали до сега им рева да ставаш 5-та колона, изоставиха ли те? сега ще сърбаш едни инфлации дето щети се разкаже играта

74

Zaz

преди 2 години

Скоро Путин ще бъде съден както съдиха Садам и Кадафи а историята ще го описва като военно престъпника на века.

73

МАКЕ

преди 2 години

***....

72

Анонимен

преди 2 години

Тоя късяк много си повярва- голяма война на европейския континент- шътна пари на синчето на Байдън и реши, че може да се дърви и да порасне над другия късяк, ама малко вероятно, дъртия късяк стара кримка

71

Петров

преди 2 години

Сетила се Мара да се побара.

70

Татул

преди 2 години

Хах, искал разговори. А когато Русия ги молеха за такива нещяха.

69

Анонимен

преди 2 години

смешников, краят на русия бил. руснаците толкова са търпяли и още ще търпят. пундустанците ще бъдат овебани здраво както бяха изклатени в грузия и казахстан. империята на злото умирга. скоро ФАЩ и ЕСССР ще им ссерремм на надгробните плочи.

68

Бай Пешо

преди 2 години

Незнам какво ще видим, ама в момента виждам задните ви лица, разположени в средата на тялото. При това леко кафяви. Успех клоунче ако си мислиш че запада, ще ви подкрепи, ами няма. Ще ви сготви, ще ви разбие държавата, то вие никога не сте имали такава. Украйна е изкуствено създадена след края на първата световна война, като са взели от Полша, Австро-унгарската Империя и Русия, и са ви направили държава да се радвате, също като Макединия. Сега е време да си връщате заемите.

67

Shark

преди 2 години

Виждаме ти лицето. Лице на клоун. Дано осъзнаваш, че ти си виновен за всичко.

66

дедо Ташунко

преди 2 години

отличен коментар на номер 84

65

Анонимен

преди 2 години

Комика сега играе трагична роля

64

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, като гледам си позеленял и си готов за преговори във всякакъв формат. До вчера не беше. Ако те поканят, на червеното килимче, но ще чакаш няколко часа, като Ердоган. Носи си вазелин. Олигарсите напуснаха и те оставиха сам да се оправяш. Сега всички летища, които прекроихте по стандарти на НАТО ще бъдат "освежени".

63

ТРАКИЕЦ

преди 2 години

Това е краят на Русия. Малкото държави които и симпатизираха и те я намразиха. СВЕТЪТ НЕ ОБИЧА ВОЙНАТА И ЩЕ СРИНЕ РУСКИЯ КЪРВАВ ЗВЯР.

62

дедо Ташунко

преди 2 години

няма да се обръщат за да не се вижда голият им г..

61

Анонимен

преди 2 години

Тоя цървyл, до преди няколко дена обикаляше по срещи с някакви Евро и НАТО началници, вместо да отиде на килимчето пред Путин. Сега ще се стъжни на всички, които позволиха да им назначат клоун за президент. А ние да му мислим, че и на нас посолството ни назначи не по-малък клоун за премиер.

60

Анонимен

преди 2 години

Като си избереш клоун и комик за президент, това следва! Глупакът се хвана на глупостите на Запада и сега ще си съсипе държавата!

59

vb

преди 2 години

комедиен актьор за президент и главнокомандващ, не е на добре

58

ЩЕВИДИТЕ НАШИТЕ ЛИЦА

преди 2 години

Дали крепостните ще видят лицата на украинците не е сигурно, но със сигурност ще видят ракетите на космическата флотилия USSF.

57

Анонимен

преди 2 години

кат Русия няма втора,тъй могъща на света!