211

Нормален човек

преди 2 години

Не се плашете ескалирането на напрежението е голямо, но здравия разум ще охлади страстите. САЩ са много млада държава влизат или обявяват, че ще влязат в конфликт без да се замислят, просто защото разчитат на своята икономика и развит пазар. Руснаците водят войни много отдавна и влизането в конфликт за тях винаги е било на живот и смърт. Русия няма да позволи да бъде въвлечена в безмислена война заради локален конфликт базиращ се на две толкова малки зони.

210

Анонимен

преди 2 години

От всичко най ме забавлява налудничавата ярост на западняците, особено на британците и Бай Хей, разбира ра се

209

Пак по опорката?

преди 2 години

До баш българин: На историк ли ще се правиш. Тези лакърдии са ги писали и други. Да ти кажа ли какъв е Светослав? Той не е руснак изобщо. Той е варяг както повечето руски князе и царе чак до Иван четвърти (Иван Грозни). Някои историци твърдят, че майка му на Светослав била българка, но повечето се съмняват в това.

208

Джон

преди 2 години

Путин усеща колко е слаба джендарска Европа, и колко на америка не и пука за никой, а гледа да прокарва собствения си интерес,затова той без проблем ще прокара Руските интереси.

207

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 249: "Цялата работа е за газопровода им там, няма източници на доходи"? Путин не е спрял още подаването на газ презУкрайна само защото Германия настояваше. С Китай има договор за доставка на 10 милиарда кубически метра газ за тази година. Ако някой в Западана Европа си мисли, че ще изнудва Русия със спирането на Северен поток 2, много се лъже. Да се надяват Путин да не им врътне кранчето.

206

баш българин

преди 2 години

Българите не трябва да вземат страна на Русия защото руснаците ни презират, наричат ни ц-и-г-а-н-и смятат че сме неблагодарни за "освободителните" войни и винаги е било така от създаването на Русия (Киевска Рус), първият руски владетел - Свиетослав Първи избива пра-българите от Стара Велика България, обявява война на Първото Българско Царство и на два пъти превзема и опустошава столицата Преслав. България пада под византисйско робство защото е отслабена от руските нападения.

205

Анонимен

преди 2 години

243-във България изобщо не се живее. във България се преживява колкото да не умреш.

204

...

преди 2 години

Национализмът е като алкохолизма,чашка,две,три...,а на другия ден идват махмурлука и главоболието.Това се случи и с хитлерова Германия,започнаха с Австрия и Судетите...и завършиха с Нюрнберг.А казват,че историята не се повтаряла...

203

Дедо

преди 2 години

За любителите на Русия един съвет , огледайте се и ако видите около вас нещо с надпис "сделано в Россия" значи сте на прав път, огледайте се по надалеч и ако видите съседи на които деца са емигрирали в Русия направо си купувайте самолетен билет за там за да не изпуснете келипира.

202

ХАЙ

преди 2 години

Бях чела,че преди да си отиде от този свят ВАНГА Е ПРОРОКУВАЛА,ЧЕ КЪМ 2050 Г.в Русия отново ще победят идеите на революцията и Ленин и ще се върне към тях ...Стори ми се странно това,след почти век и половина да се случи,но историята показва,че събитията се повтарят след определен период от време-сегашните са доказателство,мисля,че руснаците имат много различна нагласа за тях и страдат от това,че не ги уважават като велика държава-погледнете територията й! Винаги ще има несправедливост...

201

Пак по опорката?

преди 2 години

До до 241: Не съм сигурен къде се живее по-добре, но в Русия се живее по-добре отколкото в Украйна. Украйна и Албания са най-бедните европейски държави. Люта борба за последното място.

200

българин

преди 2 години

До: номер 235 (Да) Според Уикипедия на руски език в териториите на Донбаския регион, контролиран от проруските сепаратисти (официално) 35% от населението искат да останат в Украйна като автономия. 33% искат да влязат в Руската Федерация като автономия. 21% искат да останат в Украйна на общо основание и 11% искат в Руската Федерация на общо основание.Проучването е направено от Берлинския център за източноевропейски и международни изследвания сред 1200 жители на региона.

199

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново: "А не ти ли е хрумвало, че обстрела на населението е предварителната подготовка"? Седем години гражданска война, и това било "предварителна подготовка". Чел ли си Минските съглашения? Под тях са се подписали президента на Руската федерация, президента на Украйна, президента на Френската република и канцлера на Федерална република Германия. Специален статут за Донбас и Луганск, изтегляне на тежките оръжия на 50 километра. Нищо от това Украйна не изпълни. И това "предварителна"?

198

тя

преди 2 години

За каквото и да е ,винаги ще има хора с различни мнения !

197

до 241

преди 2 години

На запад се живее по-добре от България,в България се живее по-добре отколкото Рушия,колкото по-далече от Рушията толкова стандарта на живот се вдига.

196

45

преди 2 години

Сатрапа Путин отупва поизбелелия си имидж сред руснаците, хората в Русия вече знаят за безогледната кражба в Русия от кликата на Путин, той е готов да жертва много човешки животи за да се задържи, както изтрови маса мирни граждани при атаката на театъра , така ще хвърли руски сили в братоубииствена война с Украйна, никой в Русия не я желае. Путин е масов убиец и трябва да бъде съден от международен съд. Икономическите последствия за Москва ще са невиждано тежки в цялата история.

195

Анонимен

преди 2 години

236--значи нашите 2 милиона българи дето избягаха от тук, са по глупави от тези които идват на "хартия" само. нали сме добре бе. Чий го дирят навън, където и да е.

194

Анонимен

преди 2 години

В България като кажеш близко означава 40 -50 км. В Русия като кажеш близко е 400 -500 км. Та аргумента с цената на бензина е несъстоятелен. Жизненият стандарт на руснаците извън олигархията, вишето чиновничество и военния елит е много по-нисък от този на средния българин, докаран от банкянската сикаджийска мутра до всички последни места в ЕС!

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Само заблуден "***" може да пише такива глупости.След като изтрие от лицето на земята ЕС и САЩ,дали изобщо ще има и Русия.Една ядрена война е крах за цялата планета и само много болен мозък може да желае такъв сценарий.Да не говорим,че ако хипотетично някой оцелее, то живота му ще бъде просто един АД!

192

Анонимен

преди 2 години

до 132 Мин.раб. заплата в Русия е 100 евро, а в България 710 лв. Смятай ?!