185

Анонимен

преди 2 години

Един ден Путин, или наследникът му ще каже, Русия не може да допусне геноцид върху руското население по българското черноморие! "Говоря за Донбас, сещайте се Румъния и България!"

184

Татул до 208

преди 2 години

*** в Америка да видим няма ли да се придържаш към властта. По полицейска държава от нея не съм видял. И ако в Русия може да се изрепчиш на някой полицай, пробвай същото в Америка, да видим какво ще ти се случи, ако не те опушкат преди това.

183

Анонимен

преди 2 години

Нашите събратя и съседи Македонците са умалено копие на Укрите!Измислени държави,Измислени нации с Измислена История и Измислени държавници с болни амбиции за самодоказване!

182

Бай Иван

преди 2 години

В Европа сме толкова омешани че ако се подпукаме "купона" ще продължи 20 години.Путин освен вътрешно подсигуряван нищо друго не върши.

181

Анонимен

преди 2 години

Ти до кога ще Питаш бре шебеек?Грабвай се и хуквай браниш Хохлите пък ако решиш може и Путяя да гътнеш от власт!

180

До 223

преди 2 години

Какъв сепаратизъм те гони,това понятие се отнася когато насреща имаш правен субект а не като в случая Измислената държава ОКрайна!

179

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕЕЕ МЕКИТЕ КИТКИ ПОЧНАХА ДА ТРИЯТ КОМЕНТАРИ.

178

Анонимен

преди 2 години

Минските споразумения. Тези споразумения Украйна никога не ги е спазвала.

177

Анонимен

преди 2 години

Ами който нищо не е построил само унищожава.Да сте чули швейцарците някъде някога да са унищожавали нещо? Тези хора явно познават цената на съзиданието.

176

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че не съществуват. Русия ги смачка още когато тъмните зелени човечета влязоха в двете украински области, за да подпомагат сепаратизма.

175

Анонимен

преди 2 години

до благодарен на САЩ - ЧЕ НИ НАПРАВИХА БЕДНИ И ПРОSТИ.

174

Анонимен

преди 2 години

до 210-къв подарък бе. Сащисаните пушилка дигнаха от бягане. няма ги там.

173

До 198

преди 2 години

Ами казвам, че Русия не се е уплашила да тръгне към Киев. Просто няма нужда. На тях им трябва да са до реката. Но никога не е късно да погледнат към Киев. Зависи от това доколко ще се провали проектът Украйна. Може даже да ги поканят

172

Анонимен

преди 2 години

Я другарят Путин да обясни исторически какви са тези нови републики. Откъде произлизат. Каква история имат. На какво основание ги "спасява"от Украйна. Смешна работа. До онзи ден се хилеха с министрите му как американците си измисляли,че ще нападнат Украйна и вече нападението се случи. Какво доверие ще има светът към тази държава повече. Ако не беше Нато Русия вече щеше да е на границите ни и да казва,че си връща териториите от Руско-турската война.

171

Анонимен

преди 2 години

Путин как точно избра запомняща се дата за началото на края на ЕСЕС и НАТО. 22.02.2022.

170

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 "Лошото за Русия е, че последствията от санкциите ще рефлектират върху обикновените хора." Грешиш, ще рефлектират върху обикновените хора в цяла Европа, върху нас. Не се радвай, русофобе, защото ти ще ги усетиш. Ток, газ, храни - всичко ще се вдигне с много. А ако доларът се срути (което е възможно, той сега се поддържа изкуствено) съвсем ще стане мазало в западния свят. Но няма как, за омразата се плаща, рано или късно

169

Анонимен

преди 2 години

Байдън не ми изглежда да е недоволен от действията на Путин.Защото дефакто по този начин Путин подари на американците цялата останала част от Украйна.

168

Анонимен

преди 2 години

Путин е един фосил от Студената война, също като Байдън. Първият бълнува за Светският съюз, а вторият, че се бори срещу него! Тия двамата трябва да ги затворят в една лудница, в една стая и там да вземат да се разберат кой е по-велик!

167

я по спокойно!

преди 2 години

Глобалиста Клаус Шваб каза,че Куманизъма победи в цесия свят!Няма да имате нищо,ще спите в кашони от общината и ще сте щастливи.Чекистите ще раздават манжа на послушните ваксани зомбита!

166

?!?

преди 2 години

Всяка държава вече може да има право да унищожи света, да се запасяваме с ядрено и водородно оръжие и да пращаме Планета в ада. Всички са изчадия. Бог да прости животните и другите гадини имали нещастието да бъдат на една планета с нас.