62

Анонимен

преди 2 години

Турция не е анексирала Кипър, там си има непризната република, като тези Донецк и Луганск. И за какви палестински земи говориш, такава държава няма и никога не е имало? За Сирия е до някъде коректно, там е било еврейска държава, после ги завладели римляните, после арабите завладели римляните, а евреите завладели арабите. Слабо ни засягат, ама с Русия и Украйна делим общи граници!

61

До 71

преди 2 години

Хахахахаха. Какви санкции ще наложи голтак, с брутен вътрешен продукт по нисък от този на Сомалия?

60

Анонимен

преди 2 години

Русия слага санкции на Украйна след като НАТО сложиха на Русия.

59

nekoj

преди 2 години

Да пропуснем Косово, ама да речем - Турция анексира половината Кипър - да и направиха нещо, 'санкции' заклеймяване? Израел буквално окупира Сирийски и Палестински земи (там евреи няма!) - да има някакъв плач по въпроса???

58

Анонимен

преди 2 години

Кога пък у нас са добивали шистов газ или унищожили земята за добив на газ? И откога взехме да добиваме газ, че станахме и държава със запаси и производство на газ?

57

Анонимен

преди 2 години

"И тука блокират коментари" --- Добро Утро!

56

Анонимен

преди 2 години

До Христо Долара може да падне след 1 седмица и губиш всичко спечелено.

55

Христо

преди 2 години

1. Изтеглете големи заеми в рубли2. Обърнете веднага парите в евро, долари или паунди 3. Изчакайте 2 седмици, изтеглете 2 долара и си платете заемите 4. Това е. Вече сте милионер.

54

Анонимен

преди 2 години

Путин за пореден път показа на западните гейoве че силата на армията е определяща, а не брутния вътрешен продукт. Имаш ли армия можеш да правиш каквото си поискаш.

53

Анонимен

преди 2 години

Изобщо нямам намерение да коментирам думите на един пpocт боксьор.

52

Анонимен

преди 2 години

Чакаме с нетърпение първите руси украински бежанки.Готови сме да посрещнем украинските красавици с отворени обятия.

51

Анонимен

преди 2 години

Соросоиднитe центаджии към Козяк са побеснели и с пяна на уста сипят закани все едно нещо ще стане. Така беше и след като Крим се върна обратно в Русия пак сипеха закани какви "страшни" санкции щяло да има и тн. Кучетата си лаят, керванът си върви. утре Путин ще анексира и останалата част от Украйна и ще ги закрие като държава. Тогава пак ще има закани за страшни невиждани санкции. Смешна и страхлива работа ама така е след като не можеш да си позволиш да заплашваш със сила най-силната армия.

50

история...

преди 2 години

С правителствено решение от 20 март България официално призна независимо Косово, с което ще установи дипломатически отношения на нивопосолства. Това става ден след съвместното заявление на България, Хърватия и Унгария първите три съседни на Сърбия страни, коитопризнаха отделянето на Косово в самостоятелна държава, засега под международно наблюдение.

49

Анонимен

преди 2 години

Вие нямате право на избор защото имате независимост под условие. Следователно ако Русия прецени че сте нарушили условията може да ви анексира окончателно и безвъзвратно.

48

Анонимен

преди 2 години

И какво ще направиш,мушморок.Пак ще се молите да ви помагат.Няма да стане,каквото сте надробили сами ще си го сърбате.Стягай багажа,че и ти си в списъка

47

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАми що не идеш в Русия като тук ти е толкова лошо? Какво недоволстваш, айде тръгвай, какво чакаш? Там нали няма да ядеш палмово масло, няма шистов газ - само нешистов колкото искаш. Няма западни фирми, които ползват природните богатства - само 10на олигарси! Раят поднебесн. Айде, нали знаеш къде е летището

46

Анонимен

преди 2 години

Този в бокса ми беше любимец, но в политиката е марионетка и ми напротивя. Защо хората не правят онова, в което ги бива?

45

Анонимен

преди 2 години

Кой създаде тая държава??????та сега пърди.

44

По-скоро

преди 2 години

Киев е бил руски. Една от двете столици на първата руска държава.

43

Анонимен

преди 2 години

Фактически вие обстрелвате градовете в Донбас с голямокалибрено оръжие, което спроед минските договорености трябваше да е далеч извън обхват... Да не говорим, че няколко пъти обстрелвахте и теротирията на Русия, или си мислите, че ще ви се размине?