75

Анонимен

преди 2 години

До Димитър Русия се опитва отслаби и раздроби Украйна за да няма силен враг утре за комшия.

74

Димитър

преди 2 години

Следя и Китайските медии. Те съобщават, че Америка иска да узакони разширението на нейния алианс и заради това си търси причина и подпалва война срещу Русия чрез Украйна. За да може след това да има причина за разширение. По този начин няма да допусне и Европа да се отдели от Алианса, представяйки Русия като враг. Руската гледна точка пък е застрашаване на сигурността на Русия, неспазвайки от Американска страна всички договори за спиране на разширяване на Алианса и много още.

73

Убава Снимка

преди 2 години

показваща Величието на Русия!

72

Анонимен

преди 2 години

М-даа. Затова хората с многогодишен опит в демокрацията казват: не повече от два мандата. Но пък, ако тези дето му дават мандатите не са у ред .... кво да ги правиш? Санкции! Ако и това не помага, с техните оръж, пардон, камъни по техните глави!

71

Анонимен

преди 2 години

До До 90 И КОЕ НЕ Е ВЕРНО НА ПУТИН??? И СОЛУН И ОХРИД СА ИЗВН БЪЛГАРИЯ СЕГА.

70

Анонимен

преди 2 години

До До 85 Русия има войници в България след 1878 г. и ще бъдат пленени ако не им прати армия срещу Англия. България също очаква нападение от Турция след съединението, но Сърбия иска компенсация, т,е всички са против България. Македония не е българска от 1878 г. а тогава Тито не е роден. Солунските братя сега излиза че са гърци а Климент Охридски е македонец или албанец според сегашните географии. Като бг не признава Крим за руски защо мислиш Путин го е грижа че азбуката е бг.

69

До 90

преди 2 години

90, лъжеш! В целия филм името България не е споменато. Македония, много пъти. "Нашата азбука е дошла о т македонска земя ... " е цитат.

68

До 85

преди 2 години

Не казах че СА били за Съединението. Русия е била по- яростно против. В процеса разни други хуманитарни (сега ги наричате либерастки, с презрение)организации са повлияли. А за Македония казваш. Какво значение след като Коминтерна(Сталин, Тито,Димитров) я подариха на Тито? "Три слънца в небето греят, три сърца в едно живеят, Сталин, Тито, Димитров!" Ей така израстнах аз, момко голобради! Не продавай краставици на краставичар!

67

Анонимен

преди 2 години

"Русия скоро приписа нашата азбука на македонците." - И как точно я приписа, какво каза? Понеже не знаеш, а повтаряш като папагал, ще ти кажа. Изразът във филма е: "Азбуката е създадена в Охрид - тогавашната столица на Българската държава." Разбра ли, ***? Точка.

66

Анонимен

преди 2 години

И аз, като играя табла, първо си затварям "босфора" и "дарданелите". Ще трябва да пробвам Путин на табла някой ден.

65

До 81

преди 2 години

Тя, Русия, и сега знае само сърбите и македонците. Скоро приписа нашата азбука на македонците. Но ни един от тукашните форумни "юнаци" не скочи да възрази. Което говори какво? Хайде, още малко помислете! Какво-о-о? Оп! Позна! Молодец! Утре се отбий в посольство!

64

Анонимен

преди 2 години

Злините които Русия ни е причинала, даже и англичаните не са ни желали. Русия е била най яростният противник на Обединението на България. Западняците се съгласили и склонили Русия последна. Защо?

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1878 г. Русия е познавала само Сърбия и са мислели че българите са сърби и ще направят голяма сръбска държава срещу Турция и АНглия която ще контролира Босфора и ще спира корабите им към Крим. След кримската война Русия е искала да затапи Босфора за английски кораби. Така и сега с Украйна. Никой не иска да го ударят в гръб.

62

До 76

преди 2 години

Ти неук ли си? Кой да им наложи санкции, Русия? С икономика като на Испания? Отивай в леглото и си изпий чашата с млякото!

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Решиха руснаците и умориха 10 милиона Щото НАТО и ЕС не съсипаха ли България след 2000 г. Взеха някой мозак а останалите по гробищата докато не се обезлюди.

60

До 71

преди 2 години

Да помогна умът ти да го побере. До скоро разчитаха на здравия разум на Русия, на тенденцията в света че хората са поумняли след ВСВ и не е нужно да създават повод за страхове в Русия. Но много наскоро те заявиха, ако Русия продължи с агресията и навлезе в Украйна, ще се присъединят към НАТО. С други думи, знам че комшията е скандалджия и си трая. Но ако видя че почва да троши, викам полиция. Понял?

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72: Руснаците ще празнуват когато Горбачов умре. И не, те това на Горбачов го видяха през 90-те. Не им хареса.

58

Анонимен

преди 2 години

Горбачов отвори вратата към света за Русия. Кое му беше лошото ако световният капитал влезе в Русия, където ще намери ресурси и сравнително голям процент образовани хора. Ще отвори работни места, високи заплати ... ! Русия щеше да е с километри напред. Кой печели, кой губи? Губят олигарсите около Путин. Губят крепостниците си, губят всичко. Затова казаха, ние искаме величието на Русия обратно, Путин ще върне Велика Русия! А хората? Ако Русия се развие икономически наистина ще е велика.

57

Добре де

преди 2 години

едно не ми го побира ума. Как така Финʌандиа и Швециа не са в НАТО?

56

САЩ над всичко

преди 2 години

ЗЕМЯТА ДА ИЗЯДЕ ВСИЧКИ РУБ ЛАДЖИИ