16

Къде сме ние?

преди 2 години

Ленин, Сталин и Хрушчов са направили същото с Русия, като Г. Димитров с България.Късани са територии и подарявани на други.И тримата големи на Русия не са етнически руснаци. Що за карма? Коминтерна е нанесъл непоправими злини на руснаците и на българите. Това е, ще плащат потомците. Да си зададем въпроса как и кога е била създадена Украйна. Ние нямаме право да съдим, както нас ни обвиняват несправедливо за Македония.Ние сме в разкрачена позиция, но дали сме избрали достатъчно мъдри управници?

15

Биволъ

преди 2 години

Не знам русофобите какви ще ги плащат ако Кърджалийска област се обяви за независима, а Ердоган издаде ферман,че признава независимостта й и струпа "миротворчески войски по границата ни".

14

До 16 Истината

преди 2 години

Ще ти покажа с най голямо удоволствие Истината. С ръпен трион ще ти отрежа лявата ръка до лакътя а дясната до китката. След това левия крак до коляното а десния до глезена. След това удоволстие за мене и болка затебе ще ти направя дисекция и всичко това без упойка разбира се

13

Жиката

преди 2 години

Сърбите винаги са успявали грамотно да формулират позицията си както пред Запада така и пред Русия.А Косово иска на зависимост,защо не и Луганск и Донецк.Бумерага се върна .

12

Мдаа

преди 2 години

Вучич е прав бьлгария и сьрбия се интерсуват от руската газАко не байдьн да снабдява двете страни

11

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха разпуснали НАТО, когато се разпусна Варшавският договор, светът щеше да бъде друг. Войната е основата на капитализма, просто поредната необходима криза за освежаване на икономиката, която здраво затъна последните години. Преситените и развратни световни елити се забавляват...

10

Бико

преди 2 години

До Българин, и също с кавалерията на ген. Колев през първата световна война на Добруджанския фронт.

9

Анонимен

преди 2 години

Вучич = Тито. И Тито така едно време уж се опълчваше на руснаците, за да смуче пари от Запада, а същевременно седеше на два стола.

8

Биволъ

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо Бойко Борисов хвърли толкова пари да осъществи връзка с Турски поток през България. Тръбата е 100% българска и Путин ако завърти кранчето на газа за България, ще трябва да го спре и за Сърбия,Сев.Македония , Босна и Херцеговина и Унгария. Но антигерберистите тепърва ще разберат по трудния начин някои неща.

7

Анонимен

преди 2 години

България да анексира Северна Македония!

6

Анонимен

преди 2 години

Българската армия, да анексира западните покрайнини от Сърбия!

5

Въпрос

преди 2 години

Кога ще ни уведомят за мнението на Президента на Вануату и Кралят на Свазиленд?

4

българина

преди 2 години

Вучич Русия не призна Косово, за разлика от скапания ЕС, но сега може и да го признае

3

Анонимен

преди 2 години

С решението на Путин, Сърбия казва сбогом на Косово.

2

Бъркаш, Сашко

преди 2 години

Единствената промяна е, че олигархично-бандитският режим на Вовата сам си изби опората под краката. Това снощи беше от отчаяние, за да събере отново някаква вътрешна подкрепа, която е изгубил почти напълно. Но когато и без това мизерстващите руснаци усетят неизбежните тежки икономически последствия от авантюрката, на властта в Русия ще й се стъжни бързо. Гледайте днес курса на рублата и на руските акции и се забавлявайте.

1

Анонимен

преди 2 години

На сърбите им отнеха територията Косово с бомбандировки от Нато а те плачат за световен ред ! Егати слагаческия президент на сърбите !