22

не може да бъде!

преди 2 години

Има ли нужда от коментар.... или все още има такива които не разбират за какво става дума!?

21

Революционер

преди 2 години

СЛАВА СЛАВА СЛАВА на Великата ЧЕРВЕНА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА....ДОЛУ ДОЛУ ДОЛУ терористичната организация НАТО....да живееееее БРАТСКА РУСИЯ

20

Анонимен

преди 2 години

Сега ли чак го осъзна бе, керемедчиев. Що не си намериш работа, която ти се отдава.

19

Анонимен

преди 2 години

Скачаха на майдана и направиха преврат. Загубиха си Крим и Донбас. Ха да подскачат още....Скок-подскок...

18

Анонимен

преди 2 години

За Крим е ясен какъв беше сценарият- референдум. А за Косово как беше?

17

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да има нерушими граници, поради простия факт, че няма държавност. Това, върху което решиха елитните и да градят нова идентичност, не е приемливо за всичките и граждани.А да избират кои са правилни и кои не, има държави които няма да и позволят. Играта с напрягане на Русия си има крайни граници, които дори и подтиквсщите я към тези установки, няма да преминат.За това зеления получава не точно това което иска.А за капак ще загуби повече от колкото даже си е представял.Слаб елит.

16

Анонимен

преди 2 години

Не вероятен а неизбежен спряна им е водата и газта в донецк в луганск водата и газта на половината град

15

вива укра ина

преди 2 години

Цените на всички стоки растат, на ток, на храна, на техника. Цените на суровините също растат, при това все по-трудно се намират и дългото чакане за доставки вдига цената на крайния продукт. Цените на енергоносителите са истинск катастрофа за икономиката на Европа.

14

Анонимен

преди 2 години

Ние българите можеме да минеме на Ривиани, да караме Ривиани да си ги зареждаме от възобновяеми източници, не ни трябват руски газ и нефт.

13

Анонимен

преди 2 години

До Българин... По добре грабвай пушката и заедно с другите си съмишленици бегай в Украйна да се сражаваш за свободата и демокрацията и не ни занимавай повече.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - еми какъв е, все е някакакъв енергиен източник, то вятърните мелници и соларките се оказаха че за нищо не стават, требе некакви други източници водород такова, биогориво да минеме да срутиме икономиката на Русия.

11

Анонимен

преди 2 години

Милене, а ние, от най-мощния икономически и военен съюз на Планетата земя какво ще предприемем, когато бедна и изостанала Русия анекрира Донбас както направи с Крим. Ще наложим ли опустошителни санкции на Русия които да разрушат и без това мизерната и икономика?

10

Българин

преди 2 години

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да минем на геотермални и водородни възобновяеми енергийни източници и да спрем да купуваме газ нефт от Русия. Така ще изолираме Русия и това ще нанесе девастейтинг поражения върху руската икономика и Путин ще фалира.

9

Ром"с

преди 2 години

Вече е решено, Русия признава Донбас и утре 22.02.2022 година руските войски влизат в Донбас в помощ на руските граждани които страдат от украинските бомбардировки... Кремъл му омръзна лъжите на САЩ и запад с Украйна по Минският договор.

8

Анонимен

преди 2 години

Бе тоя пич на снимката, що има толкова индииска физиономия ?

7

Анонимен

преди 2 години

Правилно ви казва човека - мислете за Русия и Украйна, а не за текущото си материално положение и жизнен стандарт !

6

Анонимен

преди 2 години

На Турция не и трябва никаква подкрепа да анексира Кърджали от жалката умираща държавичка България. Ако реши, никой не може да и попречи.

5

Анонимен

преди 2 години

Министърът на външните работи Теодора Генчовска: "Готови сме да понесем тежестите от санкции срещу Русия, заставаме изцяло в подкрепа на Украйна"

4

Сигурно

преди 2 години

После да не ревете Като Турция анексира Кърджали със Руска подкрепа!! Поне да взимахме дивиденти от Европа и Америка за лицемерието ни а ние нищо!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Много украинци и бесарабски също не искат да са в ЕС и НАТО. Не са всички за членове.