50

Въпрос на гледна .

преди 2 години

Тва е смъртността в Европа по градове. Ще видите, че уж тук смъртността е най-висока, но също ще забележите, че навсякъде смъртността дори и в Копенхаген се е покачила пропорционално. Основната разликата идва от начина по който се интерпретира и регистрира смъртността. Например в БГ изписваме: починал от корона с диабет, а в Дания за същия човек ще кажат: починал от диабет с корона. Но смъртността в София и Копенхаген се е покачила еднакво.

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксината предпазва от заразяване, не на 100%, но предпазва. Вече многократно е доказано.

48

сс

преди 2 години

Това е диктатура

47

Анонимен

преди 2 години

Заразени винаги ще има, ако ще и с 3 бустера да са. Важното е жертви да няма, а гърците поне са разбрали, че пенсионерите са най-уязвимата група и затова се опитват да ги ваксинират,защото така ще имат шанс да се справят с вируса.

46

ХХХ

преди 2 години

Тука българите ревнаха защо Петков давал по 70 лв на пенсионер който се ваксинира :) А гледайте хората какво правят и пак говорете ! Разбирач си остава българина и това е !

45

Анонимен

преди 2 години

ОчевАдно не е достатъчно да се ваксинират само пенсионерите и да се оставят останалите да разнасят заразата и хората да умиpат. Повече заразени, повече починали.

44

Анонимен

преди 2 години

Заради неваксинираните ще се мъчим с години с този вирус. Малко им е глоба, и затвор трябва.

43

Анонимен

преди 2 години

Това са фактите. Умират от вируса преди всичко пенсионери... и най-вече неваксинирани пенсионери. Всеки ден тук публикуват информация с годините и придружаващите болести на жертвите и много ясно се вижда тенденцията. Вместо да се ваксинират, пенсионерите всеки ден треперят за живота си и като се заразят стреса и ковида ги довършва за нула време.

42

Един Българин

преди 2 години

До 52 Предполагам имате в предвид жертви на геноцида на правителствата над собствените им народи?4700 лекари са добре дошли да работят в България без боцкане. Тамън ще са им близо планините да си карат ски зимата. За апетитни лекарки под 30г (ако има такива) предлагам личен курс по български и ... френски.

41

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прави са гърците. Навсякъде по света болшинството жертви са неваксинирани дъртаци. Особено, пък в България.

40

Анонимен

преди 2 години

Аз съм доволен от смъртността в България. Напълно логично е висока. Измират преди всичко пенсионери. Нека да не се ваксинират. Ковид си знае работата.

39

Анонимен

преди 2 години

300 000 не са се ваксинирали и подлежат на глоба. Като познавам гърците просто ще има протести нон стоп, докато тези безумия с глобите не паднат.

38

Анонимен

преди 2 години

Държат ги дезинформирани и няма откъде да видят, че цял свят се бори с медицинския фашизъм. Пишете в гръцки сайтове и им отваряйте очите. Има полза, вярвайте.

37

Анонимен

преди 2 години

Гърците ги хванаха по народопсихология. Изпонабоцкаха си, за да си лежат на дивана и да им дават пари без да работят. Ни един не гъкна. Е, имаше и някои по-умни, дето не се и набодаха. А в северна Гърция продават повече фалшиви сертификати от тук даже.

36

Анонимен

преди 2 години

Явно вече се готвят за следващата пландемия, за която съобщи Прилепът :)

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Едва ли е истина, ама е по-добър вариант. Лечение се плаща, само ако е предоставено, а глобата е неоснователна и безкрайна съсипия.

34

Аноним

преди 2 години

Чета *** от по-*** коментари и се чудя на акъла на някои бъУгари, ако въобще имат такъв. Вие не се ли усетихте досега, че тези отрови ги пръскат в атмосферата? Забележете как се чувствате след дъждовен или ветровит ден. Гърлото е раздразнено, симптоми на настинка или грип, главоболие. Оттам се разпространява, не от ваксани или неваксани. Поогледайте се малко, ваблюдавайте хората около себе си, особено след такива дни!

33

Анонимен

преди 2 години

Не само за ваксинирането, сключвам договор с #територията да ми върнат едно 50-60к здравни осигуровки, които не съм ползвал за последните 20 години и не искам никакво лечение в нито една държавна касапница. Мерси...

32

Анонимен

преди 2 години

Абе никой не е умрял от ваксина, бе! Стига лъгахте! В цял свят се е случвало 1 на 1 милион. А от другите ваксини да не мислиш, че не се умира? Сегашните са най-безопасните ваксини за всички времена.

31

Анонимен

преди 2 години

Тотално са изперкали...Да въвеждат КПП-та и излизане със СМС.