126

анонимен

преди 2 години

То и Ердоган вярваше на хамериканците,че ще го подкрепят,но като свали руски изтребител му показаха среден пръст.Затова украинци и европейци внимавайте.

125

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е да се четат драсканиците на русофилите. Психологическото пълно подчинение е явно.

124

Малко за политика

преди 2 години

В сърцевината на конфликта Русия-Украйна е положението на рускоезичното население в Донецк и Луганск. Като територия на Русия те не са и нужни. Но Русия не може да си позволи да ги остави на издевателствата на украинските националисти. А САЩ и НАТО подклаждат конфликта като внушават на Киев, че може да решат конфликта с военна акция. Ако от Киев искаха, можеха да дадат автономия на Донецк и Луганск и всичко щеше да приключи. Не, те искат военна победа срещу част от своя народ. Е, няма да стане.

123

Какво следва

преди 2 години

Русия няма да води война в Украйна. Ако Зеленски направи тази г'лупост да започне мащабно настъпление срещу Донбас и Луганск, руската армия ще ги натири обратно, а Донбас и Луганск ще станат част от Руската федерация. И войната ще бъде дотам. Могат да се пуцат през границата. Същото стана през 2008. Саакашвили нападна Южна Осетия, 25-та руска армия ги отпрати назад и сега Южна Осетия е в РФ.

122

Злобар

преди 2 години

Микрон и НАТО да мобилизират всички от третият пол за да бъдат изпращани в помощ на Украйна като най-секси бойци .

121

анонимен

преди 2 години

Вие не разбрахте ли още,че хамерика не иска силен европейски съюз.

120

ЛОКАЛЕН КОНФЛИКТ

преди 2 години

"Евентуално руско нападение би било европейска война" - НЕ, ТОВА Е ЛОКАЛЕН КОНФЛИКТ, В КОЙТО ЕС РАБОТА НЯМА.

119

Не искам война

преди 2 години

тук говорят за евентуална голяма европейска война.Не искам война но искам да кажа че не е възможна голяма война в европа по простата причина че европейските страни нямат армии които да водят война.Само със самолети и ракети не става. Страните от ЕС задрямали вече 30 години в своя консуматорско-ценностен розов сън не са готови за война. Турция, Украйна и Русия -това са армиите в Европа но те няма да започнат война. Спете спокойно и оставете истериците от ЕС и САЩ да крещят лъжи колкото щат.

118

nina

преди 2 години

Не знам Путин към какво се стреми,но Америка вече не знам колко години все демокрация изнася по света,то не бяха латинорепубликите,Куба,Виетнам и Камбоджа,Либия,Сирия,Афганистан,Сърбия все за доброто на народите и в името на демокрацията.Та сега и Украйна ще се запише в книгата на американската демокрация.

117

За финската война

преди 2 години

СССР предложил: бля-бля-бля...Финландия щяла да си увеличи територията:бля-бля-бля. И ти,ако живееш в София,или друг голям град,си смени панелката за 200 декара пустеещи чукари в Странджа и ще си голям чифликчия,живеещ на широко...Е,без чифлик,без посеви(не виреят),без животни(няма какво да ядат)...Но ще имаш много земя,дето не става за нищо,освен ако не открият нещо под нея.А-а,пак не става,то ще е държавна собственост.

116

nina

преди 2 години

#166Да,но американците не напират към Русия през Аляска и Берингово море,нали ?

115

да ама не

преди 2 години

До ninaРусия граничи с американците през Аляска и Беринговия пролив , също през Арктика.Путин се стреми към световно господство като Хитлер и това може да бъде гкря на путиновия райх.

114

nina

преди 2 години

#144Русия има граница с Украйна,ей така са си у дома.Не искат да граничат с американците ;)

113

Анонимен

преди 2 години

До До 143, относно Турция: Обяснявам като за ***. Турция си е като у дома си в България. Има бизнес, няма граница, има сериозно влияние в политиката, българите ходят и си носят парите сами. Няма нужда официално да превзема държавата.

112

Анонимен

преди 2 години

Тези сащисани *** си измисят сценарии като за холивудски филми . Огромно въображение се иска да съчиниш нещо , за което а никой даже не е хрумвало.

111

Дядо Ванго

преди 2 години

Ботоксов лидер со женско срамно име от изток ке падне по г*з, спящ лидер от запад ке сънува война, рус лидер на остров до Европа с изгубен гребен ке говори глупости, европейците ке излезат най-умни, ке им теглят майната и на тримата. Баба Ванга пробабли.

110

Анонимен

преди 2 години

До По-долу русофил пише: Ако Финландия се беше съгласила със мирните предложения на СССР щеше даже да се увеличи като територия. А резултатите от **войната** вече са съвсем друга история. Или трябваше на победената Финландия още и земичка да им отрежат???

109

Анонимен

преди 2 години

Защо в сащ няма войни? Защото в сащ няма посолства на сащ...

108

Перчо

преди 2 години

Абе какво стана с онова американското момче Хуан Гуайдо,дето американците го гласяха за президент на Венецуела.

107

Анонимен

преди 2 години

"Boйнa в Европа" ... музика за ушите на нaглocakcите