17

Анонимен

преди 2 години

"По думите му така Русия ще загуби пазарите си в Европа" - айде бе, да ви видим без Русия на енергийния пазар, но не могат защото икономиката им ще рухне, нямат друга алтернатива освен Русия. А Русия може, и ще го направи, ЕС е ненадежден клиент и Русия вече се ориентира към Азия и Китай. Нека ЕС купува екологична шистова газ от САЩ за 5000$, а и повече ако Русия спре да продава на ЕС.

16

Зори

преди 2 години

Споко, война няма да има.

15

Зайоъ

преди 2 години

В Европа няма изобщо да се отопляваме, това е най-екологично.

14

Анонимен

преди 2 години

Протести пред руското посолство във Варшава! Руски сепаратисти от Калининград изпратиха ултиматум на Русия в посолството, че ако започне широкомащабна военна атака срещу Украйна, то Калининградска Област ще проведе електронен референдум за независимост от състава на Руската Федерация! Да видим Путин ще признае ли резултатите от този референдум така, както призна "референдума" за отцепване на Крим от Украйна!

13

Анонимен

преди 2 години

САЩ да купуват от Русия и продават с печалба на Европа, така хем Европа ще внася от САЩ, а не от Русия.

12

Петъръ

преди 2 години

Който иска война ще има пляс пляс по ръчичките от Москва и затова няма да има война.

11

ppp

преди 2 години

само Китай ще спечелят

10

Анонимен

преди 2 години

"Москва рискувала да остане без пазарите си в Европа" Колкото ще са щетите за Русия толкова и за Европа, а краварите си внасят каквото им е необходимо от Русия.

9

да ама не

преди 2 години

Не всички. САЩ печелят и затова драпат по всякакъв начин да я разпалят, а Борето джонсъна им приглася. Търговският представител на американското ВПК - Йенс Столтенберг (уж шеф на нато)) пее същата песен заедно с Урсулата. Така че може и да има, защото на тях не им пука за обикновените хора. Явно с ковида не можаха да редуцират населението, трябва си война.

8

Съвет

преди 2 години

Абе чоджум, смени си "умната" възглавничка, на която спиш вечер. При всяка война няма спечелили, а има само загубили, независимо дали са победители или победени. А иначе, благодарности, че откри топлата вода!

7

Bobo

преди 2 години

Украйна няма да влезе в нато защото няма да съществува като държава. Така че бандеровците сами да решат. А на Путин че му пръднат на оная работа.

6

Петъръ

преди 2 години

Никой, нищо няма да загуби, защото няма да има никаква война.

5

Костов

преди 2 години

Ми не, винаги някой печели.

4

Анонимен

преди 2 години

Глупости! САЩ ще спечелят най-много, както спечелиха по време на 2-та световна война. Ще продават оръжие на Европа, включително на Русия и военно-промишления комплекс ще върви на пълни обороти, а глупаците в Европа ще се трепят помежду си. Така САЩ излязоха от голямата депресия, така правят провокации за да излязат от дълбоката си финансова и икономическа криза сега.

3

Милен

преди 2 години

Всички в Еврипа ще загубят. САЩ ще спечелят.

2

Анонимен

преди 2 години

Тези евреи, където ви узурпираха държавата, ще загубят най-много, не мислите ли? Вили, яхти, джипки, всичко ще стане на пепел. Ние обикновените хора какво толкова имаме да загубим? Един лош мизерен живот, голяма загуба. Можем само да спечелим от война.

1

Анонимен

преди 2 години

Калфин, ти направо изумяваш с откритието си!