352

Gogo

преди 2 години

Ясно. Още се правят, че ще има война за да държат цените на газа и горивата високи. Големи мушмороци ей! Кешират сега и американци и руснаци :) доят кравата ЕС

351

Лъжливите Краварчета

преди 2 години

те руснаците са затръгвали към Киев още от миналата година :):):):)

350

Анонимен

преди 2 години

Аз си гледам руска телевизия и се кефя. При тях не се говори за война.

349

Анонимен

преди 2 години

Памперса смени ли го. Може ли такава излагация и нагнетяване на напрежението.

348

Анонимен

преди 2 години

Не случиха американците на президент.Може ли такава излагация?

347

Анонимен

преди 2 години

Нали американски комунисти са направили революцията известна ВОСР в имперска Русия 1917г. от последни сведения за осъществяването и финансирането й в онез години с ранните идеи за бърз революционен преход от феодално в комунистическо управление на отделно общество наречени маси и техни слоеве според последователността на революциите на слоевете за преход от неблагоприятни условия на развитие на обществените производствени и управленски решения за отношенията в обществото за икономически разцвет.

346

Ангел

преди 2 години

Защо не пишете за взривения снощи от украйнските военни важен газопровод.Защо не пишете за евакуацията на украински граждани в Русия Защо ги евакуират в Русия а не навътре в Украйна?Задайте си тоя въпрос!Тези факти ще останас засенчени от антируската пропаганда която трови целия свят но накрая ще отрови създателите си !!!

345

Йосиф Джугашвили

преди 2 години

Mного са били мераклии на Пусия и всички знаем как им свършват мераците

344

АНОНИМЕН

преди 2 години

Във всяко гърне меродия!!!

343

Какво следва

преди 2 години

До Анонимен 405: Всинца на оружие? Аз пък мисля, че е по-добре да си траем. Който иска да воюва в Украйна да върви доброволец. ........ Планът беше: Украйна тихомълком да натрупа войски край Донбас и Луганск и с една бърза военна акция да влезе там, а западните медии щяха да си затворят очите пред жертвите сред мирното население. Само че сега нямат работа с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин. С Путин тоя номер не минава. Саакашвили го научи по трудният начин. Да видим сега Зеленски.

342

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще бомбардира Луганск и Донецк с укритите ядрени бомби след Будапещенския меморандум. След Крим, той вече не е в сила, а това ще създаде радиактивен защитен пояс срещу путинските фашистки захватчики.

341

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че трябва да обявиме военно положение и да мобилизираме боеспособното население. Затлъстяващите полицаи да се изпратят като загрядотряди, тъкмо вместо да стачкуват и да се излежават, да отслабнат малко, че да покрият теста на Купър. Войната тропа на границите ни! Всинца на оружие!

340

Анонимен

преди 2 години

До Малко за политика Може и Варненските римски бани, на храбрите руски летци бомбардирали Варна в първия ден на войната. И сега ще го отнесе пак Варна, щото старото и име Одесос напомня на Путин за омразната Одеса.

339

Анонимен

преди 2 години

Майко кви глупости!?

338

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 402: "Що ли не направиме пред Централна Баня Паметник на Американските Летци Бомбандирали София". Такъв паметник има пред американското посолство, но не вътре, а отвън, на наша територия. И това, че са се намерили п'родажници да издигнат паметник на тези, които са бомбардирали София, разрушавали са къщи и са убивали хора, е позор. ............................................................................. Не че има връзка с темата.

337

Нищо ново

преди 2 години

Бай Дън губи връзка с реалността. Дори и Киев да започне мащабна военна акция срещу Донбас и Луганск, той сигурно пак ще разправя, че "За това няма никакви реални доказателства и противоречи на логиката".

336

Анонимен

преди 2 години

Ей, че много му се иска на деда ви да оправи синчето си там, ей! Той и затова кандидатства за президент, щото като вице не успя да направи войната там както си му е редът.

335

До Ха Ха

преди 2 години

Абсолютно вярно. Супер здрави се оказаха прозорците на детската градина. Затова ги чета тез коментари- винаги ще изскочи нещо.

334

Анонимен

преди 2 години

Що ли не направиме пред Централна Баня Паметник на Американските Летци Бомбандирали София за "" признателност'' да напомня, че Вълчо козината си мени, ама нрава - Не !!!!!

333

Fat Man & Little

преди 2 години

Байдън като ми говори за невинни жертви, помни ли как САЩ пуснаха 2 атомни бомби над Хирошима и Нагасаки , избивайки и ранявайки около 200 000 невинни японци, вкл . жени, деца и възрастни. Единствената страна в света използвала атомно оръжие във война. И то когато вече печелят и няма никаква нужда от използването на бомбите.