82

Анонимен

преди 2 години

Боят настанаааа! Тупкат cърца ни. Ето ги близо братя русиии. Избави ни от капитлизма и джендаризма ти сега, ние с Русия ще сме до края!! Народен съд за лошите, е пред портатааа! Ще наритаме, на капуталста задникааа! Ооо майко моя, мила родина, ний ще сме от Европа, нация свободнааа!

81

Анонимен

преди 2 години

В хаоса който създадохте вече е невъзможно да се разбере къде потъват милиардите, но е факт, че изчезват светкавично. Големи сте майстори, момчета и момичета, ненадминати майстори в харченето на парите ни.

80

Анонимен

преди 2 години

Не е като вас!

79

До 82

преди 2 години

Анонимен, ти ял ли си го премиерския? ... Не!!!... Стой си тогава на минималната! В БГ е така, корупция и шуробаджанащина няма.

78

Във

преди 2 години

Една и съща България ли живееме с тоя ше.ек? Тия съвсем отлети а.

77

Гошо

преди 2 години

ПРАВОВА ДЪРЖАВА,ТО ПОНЕ 90% ОТ И САМО БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,КОПНЕЕ И СЕ ЧУДИ КАК ДА ТИ ТЕГЛИ ЕДНА ЗВУЧНА И ПРАВА ПСУВНЯ,А ДРУГИ 5% ДА ТИ ТЕГЛЯТ ПРАВО,МЕЖДУ ДВЕТЕ ОЧИ НЕЩО ПО СМИСЛЕНО И КРАЙНО!

76

Анонимен

преди 2 години

МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ СЕ ВЪРНАХА- ТОЛКОВА УБИЙСТВА И ИЗНУДВАНЕ ИМАШЕ САМО ТОГАВА, Я ВИЖТЕ КАК ПРАВИТЕЛСТВОТО НАМАЛЯВА ПАРИТЕ ЗА ПРОКУРАТУРАТА- ТОВА БОРБА С ПРЕСТЪПНОСТТА ЛИ Е, А ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ НЕ ПИПВАТ?!- ТИЯ ЩЕ ГИ ЧАГЪРТАМЕ.

75

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя какви ги говориш...на кой свят живее? Само аз ли не му вярвам.....мисля ,че няма връзка с реалността

74

ти да видиш

преди 2 години

костюмираните измамници ни говорят за правова държава :)

73

Питам кирчо

преди 2 години

Кире, плати ли си глобата от 3,000 лв за нарушаване на Конституцията и другата глоба от 2,000 лв срещу агитация на изборния ден каза да гласуваме с номер 6 за Радеф. Не сме забравили колко си почтен и честен... за Лорер казват че въртял 10 милиарда в бизнеси. Те да не са онези Декемврийските.

72

Как мислите?

преди 2 години

Този наистина ли си вярва на това което ни говори или просто ни пързаля?

71

Сатир

преди 2 години

"Никакво говорене и никакъв маркетинг няма да сменят имиджа на България както една истинска реформа, която да постави закона над всички." - Имаме си Лорелчо, той ни обещава светло бъдеще, ние си помним обещанията за светло бъдеще от1989г. Закона не е над всички а зад днешните сатрапи, позволяващи си да определят всички и всичко!!!!

70

Хи-хи

преди 2 години

този говори абсолютни глупости.......много смешничко...

69

не веднъж

преди 2 години

Двукратен нарушител на конституцията. С любезното съдействие на Румен Радев.

68

Анонимен

преди 2 години

Правова държава с премиер, нарушител на конституцията. Браво.

67

този ни будалка

преди 2 години

То добре, но правителството на лъжата което няма доверието на собствените си граждани, как ще завоюва доверието на инвеститорите? Начело на държавата трябва да се поставят достойни хора които имат авторитет. Доказаните престъпници могат да управляват само с компромати. А такова упраление и кучетата не го ядат.

66

Марсел Попов

преди 2 години

Горд съм че най - после имаме министър с европейско име, а не Първан, Драган, Петкан и т. н. бушменcки имена!

65

Щирлиц

преди 2 години

Хамериканската амбасада май е объркала биостимулантите....

64

По дяволите

преди 2 години

Стига сте плюли по Кирил Петков. Той вчера каза че цените ще започнат да падат и вече го виждам по магазините. В Кауфланд хляба в 20.30 го намаляват и остава евтин и на другия ден, кофичка кисело мляко преди да се вкисне, прясно утре изтича срока на годност също на безценица, шунка, кремвирши днес изтичат всичко е намалено. Хората спряха да купуват и да не ги хвърлят всичко поевтиня. Браво на ПП ! Каквото казват го правят ! Хахаа

63

Ари Голдберг

преди 2 години

Шабат Шалом Г0им!