37

Анонимен

преди 2 години

Демократична промивка, а иначе: чистс проба инфантилизъм за западни овце

36

Анонимен

преди 2 години

"Отец Кирил" не е отец, а лъжец.

35

Помнете

преди 2 години

Помнете как започна Хитлер! Помнете, че и там беше замесена Русия(СССР-е)в началото не като нападната, а като нападател!

34

Анонимен

преди 2 години

Колко трябва да си *** за да вярваш, че Украйна обстрелва сепаратистите в момент в който Украйна е обкръжена от 3 страни и може да бъде прегазена за дни. Помнете историята. Хитлер напада Полша през 1939-та година под предлог, че Полша обстрелва Германия и влиза да защитава немскоговорящото население на Полша. Историята се повтаря. Но има хора които са промити съветски ***. А ако Русия не доставяше оръжия, този конфликт щеше да е приключил 2015-та година.

33

пущиняк

преди 2 години

До анинимен 63,А пък като загинат под бомбите на хохлите, дето обстрелват Донецк и Луганск, по-добре ли ще им е? Много ясно, че е по-добре да ги мобилизират и да влезат в частта. Там може би шансовете им да оцелеят са по-големи!

32

МНЕНИЕ

преди 2 години

Този младеж е на 29 години Майор ???

31

ъцз

преди 2 години

да збаеш че те бомбят Донецк и Луганск.... за Грузия беше същия сценарии... питай грузинците защо осъдиха тогаващния им президент Саакашвили

30

пущиняк

преди 2 години

До анонимен 52,Както виждам, агресиваната политика в момента е отстрана на хохлите! Те бомбят Донецк и Луганск! Тези малуумни хохли така и не можаха да разберат, че със сила този конфликт няма да се реши! Явно искат руснаците да признаят републиките и след това да пристъпят към мироналагаща мисия, подобна на тази в Грузия!

29

ъцз

преди 2 години

до няколко дни Украйна ще атакува ЛНР и ДНР съответно те ще отвърнат и всички медии ще ни облъчат как ЛНР и ДНР са атакували украйнците...

28

анонимен

преди 2 години

Най-добрата новина от днес е,че Финландия изтърбуши русия на финала на Хокей при мъжете на Олимпийските игри в Китай.Лека нош:)

27

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имали такова оръжие лазер червен къде може да изпепелява всичко по пътя си с хероргическа точност над 400 километра.

26

Мдаа

преди 2 години

Интересен паметник, трите сестри. Едната, от които беше отвлечена от запада след държавен преврат. Тази каза ли защо съседа иска да и разруши къщата? Да не би защото армията на отвлечената сестра бомби къщата а съседа?

25

Анонимен

преди 2 години

Май се почна.

24

Анонимен

преди 2 години

В Исландия раздлелиха банките на две - една малка част която да гарантира гредитите и депозитите, и по голяма част която фалираха, за сметка на чуждестранните вложители, така за хората щетите бяха минимални.

23

чували ли сте, че

преди 2 години

2008 Англия буквално заплаши с война Исландия, ако държавата не спаси от банкрут трите фалирали банки и не ги субсидира, но Исландия не се поддаде, фалира банките и вкара банкерите в затвора.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Конфликта е ,между демократфашисткият лагер и Русия ...и Пекин . А Урките са тоалетната хартия на демократите .

21

Анонимен

преди 2 години

Между Русия и Украйна: Конфликтът нанася щети и върху личния живот! . . . . Браво! Аф(в)торката откри топлата вода! това пестява поне един семестър социология!

20

Анонимен

преди 2 години

Не бе българи аз неискам никои да обида и да засегна конкретно,това е моя теория и теза за педофилите никои не искам да ангажирам с нея,това е разработка в главата ми от няколко години вътре в чипа ми.

19

Диклакс Мак Гел

преди 2 години

Той много ми пома гъ. Сина тренира много здраво, ползва гея, казвам браво.

18

в Украйна

преди 2 години

Имат ли какво да ядат?