93

Анонимен

преди 2 години

Путин ще хвърли украинските руснаци срещу Украйна.

92

Анонимен

преди 2 години

След като населението на ДНР и ЛНР се евакуира, руската армия ще попилее цялата измислена украинска армия заедно с техните помагачи като британските пoмияри дето ги обучават как да взривяват газопроводи и тн. Нещата ще се случат много бързо и Украйна вече няма да съществува като държава. Няма да има никакви тлеещи конфликти като в Сирия, Ирак и тн. Русия ще си разчисти двора и после да му мисли НАТО. Искат не искат ще се изнасят от източна Европа.

91

Милен Илиев Минков

преди 2 години

До 105 Уважаеми човече Отиде си еврейна Тошо Той само не блееше за смях

90

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Точно- така,...Като- видят, децата- Ютуб,..Със- хора, на- път,..Да- ги- няма, мойте- герой,..Щом- избират, лошо- раждане ....

89

АБСУРДНО!

преди 2 години

Войната не може да бъде само европейска, а ще пламне света, при положение, че Примитивна Русия няма да нападне Украйна, а директно ще атакува Америка. И несъмнено в това няма да има нищо лошо, защото веднага крепостните ще изчезнат в небитието, а Света ще си отдъхне...

88

вълк/агне (епизод 2)

преди 2 години

Едно Агне отишло на потока, да пие вода. Пийнало водица, но без да иска размътило водата.Вдигнало глава Агнето и видяло, че по-долу до потока е застанал голям страшен Вълк.-Извинявай, Вълчо, че ти размътих водата!- изблеяло уплашено Агнето. - Сега ще ме изядеш, нали?-Да не съм луд!- засмял се Вълкът.-Ще те глътна на една хапка и ще си остана гладен. Обаче покрай тази мътна вода, имам повод да изям всички животни в гората. Няма да те ям. Само, моля те, не спирай да мътиш водата! Не спирай!

87

Вълк и агне

преди 2 години

Путин към Зеленски: "Мътиш , не мътиш водата, ще те изям".

86

Анонимен

преди 2 години

Днешният Хитлер се появи точно в страната, най-много пострадала от Хитлер.

85

Анонимен

преди 2 години

Замисляте ли се че става като в Ирак с измисленото хим. оръжие, като в Сирия и Сърбия най вече. Ще изсипят оръжието си и ще ни за сипят с бежанци, и ходи се оправяй. Грешен ход, грешни решения и всичко за пари.

84

Анонимен

преди 2 години

Украйна си е вътрешен проблем на Русия

83

Бай Иван

преди 2 години

Руски чавки са ви изпили мозъка на всички тук.

82

Пешо

преди 2 години

До Руски от Варна...Водата в кв."Аспарухово" във Варна отново спря.като на война сме...Скоро ще изровя и газената лампа...

81

пецата

преди 2 години

за сащ е супер, пак те ще дръпнат напред и ще узурпират още повече европа и русия, а след братоубийствените войни по правило омразата тлее с векове

80

Дидо

преди 2 години

По света има и по-лъжливи и по-агресивни президенти. Но такова съчетание на лъжи,измама,подлизурковщина,некадърност,кръвожадност,бруталност и тъпанарщина светът не познава.

79

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Европа никой не я пита какво иска. Европа я поставиха в положение само да слуша и да изпълнява. И това ще е така, докато не се скъса пъпната връв със САЩ.

78

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Очертава се война в болните мозъци като на Бай Дън. Защото икономиката им базирана на кражби се срива, дълговете ги душат, намислили са си че ще спасяват земята с намаляване на населението. Ще се насераат от напъни да предизвикат война. Друго спасение нямат. Не че война ще ги спаси.

77

Анонимен

преди 2 години

Заплашват Европа. Ах мамини позранковции. Айде давайте ... обявете война на всички:)))) да освободим рускинарод един път за винаги от военните болшевики престъпници.

76

Анонимен

преди 2 години

Братушките няма да се спрат, докато не им го вкарат със засилка. Нищо против руснаците, Путин и кликата около него са мизерниците. И разбира се родните ни "русофили". На първите им е простено, те са бандити. На нашите ду..давци най ме е яд! И още по-гадното е, че и германците заеха партерна поза. Никак не е изненадващо, че Пyтя толкова се забавлява!

75

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Смело напред ,Русия! Смело напред,Китай! Първата сериозна предпоставка и украинците ще крещят навред "Да живее СССР и Русия" Ако днес не го правят,е защото фашистката диктатура на евреинът Зеленски не го позволява . Към абсолютна икономическа,военна и банкова изолация на САЩ! Към унищожение на Пентагона и Белият дом!

74

Вин

преди 2 години

"Хиперзвукови оръжия на китайския промишлен конвейер" :) Този Чижов, явно се обръща към местната зомбирана аудитория с теория за оли гофрени! Коя държава, ще даде най иновативните си оръжия на друга, която въобще не е сигурно колко и е искрена и перспективна подкрепата, да ги произвежда?! А пък, как "обяснява" на украинците, че са *** и не могат да преценят, че Запада ги използва, това го може само натурален алкохолизирани мужик!