10

Анонимен

преди 2 години

Човека да вземе да научи да говори хубав български и тогава да се прави, че защитава правата на българските граждани.

9

9

преди 2 години

А аз искам да се оплача в ЕС,че ДПС водиха предизборна кампания на турски език в България!Искам да се оплача,че половината от тази партия говорят развален български език, включая въпросният на снимката! И последно искам да се оплача, че турска партия няма работа в български парламент!

8

ДДРОнег

преди 2 години

Лидерът в изборните манипулации - дпс - да обвинява друг за същото е ЛИЦЕМЕРИЕ !!!

7

карадъитаканататък

преди 2 години

Видяха, че новите няма да им цепят басма, няма да могат да се присламчат пак към властта и да си крадат на воля и станах много активни. Сигнали за златни паспорти издавани по време, когато бяха сол т...к на Борисов. Сигнали за някакви енергийни дружества, че вземали пари от 2010г. насам, Но защо чак сега? А догановата ТЕЦ не взема ли, за нея сигнал защо няма?

6

Анонимен

преди 2 години

Иван Бакалов:Доколкото мога да смятам днес стават 64 дни откак гласуваха правителството на Кирил Петков. По традиция на ново правителство даваха 100 дни толеранс и после медиите правеха оценки. Това правителство не получи и 30 дни. Такива реакции бяха срещу всеки ход, всяко изказване, интервю или дори вратовръзка, чак до истерия.Както коментираха из Фейса - Борисов е написнал всички копчета и чака да види какво ще стане.

5

Анонимен

преди 2 години

Този мазник да не хленчи за права сега. Голяма работа бяха, когато щяха да махат Резилдента, а умишлено не активираха хората си на изборите! Всичко, което става сега е в резултат от тяхното лицемерие.

4

Анонимен

преди 2 години

Да го закриват това ОПГ и без това тоя си призна, че родината му е Турция да заминава там и никога да не се връща.

3

Асан

преди 2 години

Ожгялдим ба 1 година мина :)))

2

Валия

преди 2 години

Каков нарушения бе джанъм???

1

Дебелия

преди 2 години

Турчин мазен, а как никой не се оплака от вас толкова години, разстрел ви е малко.