55

Анонимен

преди 2 години

Укрите ще ядат голата опашка. В най-скоро време.

54

Слава Україні!

преди 2 години

Ще изпратим всички руски агресори при Гиви, Батман, Моторола и Захарченко!

53

До 85

преди 2 години

Току що само си призна че Донетска и Луганска област е Руска територия !

52

Кажи си Боби

преди 2 години

Боби, не дрънкай глуппости, а кажи колко получаваш на ден за тролене.

51

Анонимен

преди 2 години

Ангел, червен чеппил, тия сайтове в Донбас и Луганск съвсем не са руски. Ама съвсем!!!

50

До 83

преди 2 години

България е била окупирана от Русия цели три пъти. По времето на княз Светослав, след 03.03.1878, и след 09.09.1944г. Тогава е имало трепане на инакомислещи без съд и присъда. Сега имаме въоръжени сили на партньорски армии. Никой не е нахлувала в България и не ни е Карла насила да ставаме част от пакта.

49

Ангел

преди 2 години

Русия проведе това учение защото Украйта имаше намерения да напада сепаратистите на изток. Домбаска и Луганска област 95% се определят като Руснаци .Самите те искат независимост от Украйна още от далечната 1995г . Украйна искаше да ги смаже затова Русия струпа тази армада на границата. Днес прочетох че в официално изявление Украйна няма намерение да ги напада затова до дни Путин ще изтегли силите си . Четете само сайтове базирани в Домбас и Луганск .Само от тях ще получите истинска информация.

48

Да попитам

преди 2 години

Трябва ли ако си краварофоб,да си русофил??Трябва ли да е човек русофил ако не харесва страната му да е окупирана?Трябвал ли да си русофил ако не харесваш разни *** мандър транс мранс и подобни извращщения человечески...и т н..

47

До 79

преди 2 години

Според Боби, Русия никога не е извършвала никакви престъпления. Тя е безгрешна и винаги права. А той не е *** на заплата.

46

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме как същите галлоши, които до онзи ден взривиха църкви и убиваха свещеници, сега са станали първи православни християни. Нищо, че никога не са отваряли Библия и не са запознати с догматиката на вярата.

45

гАз

преди 2 години

99% от населението в Щатите не е чувало за Окраина, камо ли да знае в коя точка на географията се намира! -)))) Окраина е инструмент в ръцете на Западният елит срещу Русия, както завоалирано го каза Борката Джонсън на пресконференцията в Киев при посещението си в Окраина "Окраина ще воюва срещу Русия до последния окраинец", дори комика-президент Зеленски остана ошашавен след това изказване (има го на английски и руски в Тубата).

44

Не знам

преди 2 години

Война ще има ли, обаче, другия месец Луганск и Донецк няма да са украински градове ...

43

Анонимен

преди 2 години

заплахата от война води до високи цени на петрола ураааа. И кой има интерес от цялата работа

42

Анонимен

преди 2 години

Има и такива ракети, които не се взривяват а нанасят поражения само от сблъсъка

41

Винаги ще има утре

преди 2 години

Някой помни ли го този филм, дето злодеите първо пускаха новината във вестниците а после създаваха конфликта за да може вестникът да излезе отпечатан точно по време на случката? Иронично филмът е продукт на същите тези злодей, но има един интересен елемент - китайското правителство изигра ключова роля за унищозаването на главният злодей.

40

Анонимен

преди 2 години

Това с детската градина вече е толкова изтъркано, че... Стената пробита от снаряд, а прозорците здрави... Много трябва да си не в час, за да го повярваш! На мен друго ми направи впечатление - уолстриит джърнал също се е включил в гадаенето по птичи курешки - кога ще нападне Русия. Ми не, няма да напада. Просто ще признае ДНР/ЛНР и ще им доставя хуманитарна помощ. Чеченците на Кадиров ще свършат останалото.

39

Анонимен

преди 2 години

Ей, та този Байдън Нобелова награда за мир трябва да му дадат. Така да го е грижа за мира по света.

38

Анонимен

преди 2 години

Не бе...не сте прави...та значи, целият свят е *** сал одна Рассия винаги права.Е...то се вижда , че е "права". Кръгът на "почитателите" на Рация непрекъснато се увеличава.

37

ФейкМедиаНюз

преди 2 години

Трябва да се окаже натиск над Байдън за да насрочи следващата дата за нападение на Русия, тиражите спадат, трябват ни нови стряскащи заглавия.

36

Анонимен

преди 2 години

До Боби, Боби, защо трябва да се надяваме за война? Путин каза, че няма да има победители. Помниш ли? "За какво ни е свят без Русия." Бяха думите му.