19

Анонимен

преди 2 години

За да сте обективни, ще ни предадете и ситуацията през погледа на една рускоговоряща украинка от Донецк или Луганск.

18

Мински съглашения

преди 2 години

Втора точка: Изтегляне на всички тежки въоръжения от двете страни на еднакви разстояния, за да се създаде зона за сигурност с ширина най-малко 50 km една от друга за артилерийски системи с калибър 100 mm или повече, зона за сигурност с ширина 70 km за MLRS и 140 км ширина за MLRS "Торнадо-S", "Ураган", "Смерч" и тактически ракетни системи "Точка" ("Точка U"): Кога ще се изпълнява това и къде са наблюдателите от Германия и Франция, които са си поставили подписите, за да видят изпълнява ли се.

17

Анонимен

преди 2 години

Ама то и в Сирия беше така - нападения с химически оръжия над болници. Конспирациите стават все по плоски и смешни

16

Анонимен

преди 2 години

Поръчкова статия! Защо не покажете снимките от "обстреляната" детска градина! При дупка в стената от, приблизително, 45мм снаряд, стъклата на същата пробита стена са цели... Вие имате ли някаква представа как може да се случи това? А че отдаван се чакало нещо да се случи - ами чакаше се от октомври, миналата година, ама го "чакаха" само САЩ и пуделите! Sun, Times, Blumberg... колко пъти определяха датата и часа на атаката! Blumberg даже оповести "нахлуването", та после обясняваше...

15

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 12: "струпаха се руски окупатори и провокациите започнаха"? Планът беше: Украйна тихомълком да натрупа войски край Донбас и Луганск и с една бърза военна акция да влезе там, а западните медии щяха да си затворят очите пред жертвите сред мирното население. Само че сега нямат работа с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин. С Путин тоя номер не минава. Саакашвили го научи по трудният начин. Да видим сега Зеленски.

14

Анонимен

преди 2 години

Моди,прибери гумата...

13

Анонимен

преди 2 години

Поредната женица с промит мозък. Всички медии тиражират Днес нейният "поглед"..

12

Алекс

преди 2 години

Светлана се опитва да манипулира.Грузия не беше нападната.Грузия първа нападна.Русия отговори на агресията и за пет дни смачка празноглавите грузинци.Нещо което една велика сила е длъжна да направи.

11

Анонимен

преди 2 години

До Кютюк Не гледай фамилното и име,погледни че до сега нямаше провокации,струпаха се руски окупатори и провокациите започнаха.Търси се повод за нападение.Това ти го казвам от Бг не живея там....

10

Нищо ново

преди 2 години

"Тя припомни, че през 2015 г. украинският парламент определи ДНР и ЛНР за терористични групировки". А съгласно Минските споразумения трябваше отдавна да им дадат специален статут (самоопределение) И под тях са се подписали презудентите на Украйна, Русия, Германия и Франция. Вместо това - фронтова линия. Това ли пътят към мира?

9

Анонимен

преди 2 години

До Кютюк Взела е фамилията на мъжа си. Кое те смущава?

8

Кютюк

преди 2 години

Фамилното име обяснява нещата за тази "българка".

7

Анонимен

преди 2 години

Не се е чакало от сутринта, а от месеци от както краварите започнаха да облъчват всички с фалшиви новини за нападение.

6

Анонимен

преди 2 години

Тая кокошка нали живееше в киев. Как тъй видя кратерите? Аааааа пу талавизията га покааха. Йесно. Кво беше там за станиола и шоколада.

5

Анонимен

преди 2 години

Много надалеч вижда Соня Мартинюк. От Киев, та чак до Донецк и Луганск. И то именно кой по кого стрелял, колко пъти, кой е дошъл, какво е говорил, кой какво мисли да направи. Подозрително добри зрение, слух, че и интуиция.

4

Анонимен

преди 2 години

Първосигнално е да се мечтае, че ще повярваме на българката Соня Мартинюк, която е омъжена за украинец и живее в Киев. Живеещите в Киев са подложени на стократно по-мощна бандеро-укропска информационна война, отколкото живеещите в България.

3

Анонимен

преди 2 години

Тази дупка в стената, разхвърляните вътре топки, на които им нямаше нищо. Прозорците цели, никакви обгаряния вътре... Това не може да е поражение от 122 мм снаряд на БМ21 Град. Мирише на постановка.

2

Анонимен

преди 2 години

Мартинюк - не е българка, не лъжете!

1

Христо Христов

преди 2 години

Соня Мартинюк е про'стак като форумните фенове на Тиквата!Русия да признава Донецк и Луганск и да се приключва!