32

Киро Канадецо

преди 2 години

Винаги съм нащрек, когато срещна умна блондинка, щедър евреин и северомакедонец дето бърза да стане член на ЕС.

31

измръзнал татар

преди 2 години

У нас е хладно, защото граничим със Северна Македония.

30

Майтап Уили

преди 2 години

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на македонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, Българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

29

бълг.антрополог

преди 2 години

Историята се подигра с населението на РСМ -превърна ги зомбита ,които търсят своята идентичност като крадат тази на съседите -българи, гърци. След 80 години обработка в Югославия и Сърбия тия са тотално деформирани.За това още 30 години трябва да ги РЕФОРМИРАМЕ !!!!

28

Радев към Буче

преди 2 години

Ну, Бучковски!!! Ну, погоди!!!...астала още не множка...30 годинки....

27

Гасконски петел

преди 2 години

На Макрон изобщо не му е до циркаджиите от северен шиптъристан. Както се казва северомакедонците изтърваха питомното и ще гонят дивото. Отново ги очаква 30 години самота и безвремие в ромският резерват.

26

Гацо Бацо Фийу Ърьь

преди 2 години

Френско председателство - гарнирано с президентски избори и кризата с ковид. Тоест, на Макрон и на Франция, ама никак няма да им е и до разширяване и северномакедонски вопли. Тоест, Мандалото хлопна... демек, било, каквото било. Отличен за това, че удържахме дотук. Бучковски вече където и да ходи, каквото и да прави, поне в близката половин година никой няма и да го чуе, напротив, ще бъде нежелан досадник! Това е положението... И дотук с натиска, хората си имат проблеми, бре Буче...!

25

татар-сеирджия

преди 2 години

И след всички приказки на севернитемакета как вече сме клекнали и всичко е въпрос на време какво стана? Жалко за Албания, наистина имат много добро отношение към българите, живеещи там. Дано разделят двете държави и всеки да си върви по пътя според заслугите.Ветото им е в кърпа вързано и ще гледат още дълго време Еуропската уния през крив северомакедонски макарон!!!

24

Ванче Михайлов

преди 2 години

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.Иначе ВЕТО до ДУПКА!!!

23

Гоце Делчев

преди 2 години

Удивих се, че "Скопие ПОСТАВЯ все по-къси срокове на България"! И пак - Скопие ПОСТАВЯ условия и претенции... на България! Не е възможна по-голяма степен на наглост и безочие!ВЕТО до ДУПКА!!!

22

пишман северомакедон

преди 2 години

Ама чакайте, как така?Нали според "независимите северномакедонски медии" САЩ щели да натискат България, Германия не знам си какво казала, Полша щяла лично да се заеме с въпроса. Едва ли не световна подкрепа от целия свят, и на края кво? Ми тя кравата била мъжка и под вола бозаело теле.... Аз на кой да вярвам сега на българските дипломати или на северномакедонските измишльотини?

21

мдаааа..

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. А в комисията отказват да подписват документи, които са на "официалните езици на двете страни".

20

анаЛизатор

преди 2 години

Историята показва,че северомакедонците- сърбомани и сърби разбират само от бой,бой по тиквата!!

19

ЗАЩО

преди 2 години

Северомакедонското знаме както и да го поставиш все е на война :)))) И в четирите посоки :))))

18

No pasaran МАКЕ...

преди 2 години

Вечно вето за юголюбовниците!

17

ха-ха-хи

преди 2 години

Звездите му говорят на Бучковски...

16

ми ту

преди 2 години

Общата история е по оригиналните източници и артефакти. Където пише- българи, значи българи и само българи! Както при митутките, за да е ясно и на джендерята- уж съюзници, дето хич не ни подкрепят- да значи да, а не значи не! Просто е!

15

Христо Христов

преди 2 години

България призна Македония като отделна държава със собствен език. Това са факти. Какво рИвете не знам...

14

Христо Христов

преди 2 години

Още Иречек е определил българските "интелектуалци" като екс'кре'менти. Факт.

13

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Докато Титовите коминтерновци от Скопие не се откажат от измислената им от Кремъл и Белград "мекедонска" идентичност и селския "македонски" език, измислен през 1944 г. от майко-продавеца Блаже Конески, тия чеш.ити никога няма и да помиришат ЕС. Разбира се този сценарии може да бъде отменен от предстоящата ядрена война, когато съюзниците на скопските ни душ.мани ще изчезнат от картата на света.