52

изфирясва

преди 2 години

им мозька оба4е

51

Анонимен

преди 2 години

Някой ако е чел Силмарилион на Толкин, в края на книгата където се говори за упадъка на едно от кралствата, ще забележи интересна прилика с този сегашен тренд за удължаването на живота и т.н.

50

Тъпанар

преди 2 години

За какво му е на човек да живее вечно? Хората се изморяват от живота, а той непрекъснато се променя. Представям си колко е гадно да живееш в свят, в който не ти харесва музиката, филмите, дрехите, прическите, ценностите, морала, ежедневието.Истински безценното ще е, да живееш колкото и сега, но да го няма мъчението на края - едва да креташ с две патерици, да не виждаш, да не чуваш, да те боли всичко непрекъснато, да губиш достойнство и разсъдък заради тормоза от раци, тумори...

49

Санди

преди 2 години

Каквото И ДА ПИЕШ,КАКВОТО И ДА ГЪЛТАШ,КАКВОТО И ДА ЯДЕШ,ТЪПЧЕШ,ВКАРВАШ,МАЖЕШ,ПОЕМАШ И СУЧЕШ....,НАКРАЯ ИДВА ОНАЗИ С КОСАТА И ТИ ОСТАВЯ ВСИЧКО НЕНУЖНО,ТУК НА ЗЕМЯТА!АМИН!

48

ЕВО

преди 2 години

БОГАТИТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ,А И СЪЩИТЕ ДАЖЕ И УМИРАТ!

47

oтСиднейАвстралия

преди 2 години

До 38, няма никакви проблеми да го вкарваш отвън. Дори успях вътре да си осигуря рецепта, когато имаше проблем с доставките. Но изцяло отвън си го вкарвам вече 10 години. Веднъж дори митничарии бяха таршували вътре и нямаше проблем. Какви кауши няма такива глупости. Оз е супер страна. Работи и е единственото доказало се до сега. Няма да те подмлади. Няма да ти оправи проблемите. Само ще забави силно стареенето на цялото тяло и всички органи. Доказано от учени доктори хора и от самия мен че работ

46

И какво

преди 2 години

Като се подмладяват - нали ги виждате как ще се избият като животни за ресурси ?! Никой не е надхитрил кръговрата на живота - и тези няма да успеят !

45

Пак ще умрат

преди 2 години

Богаташите пак ще измрат , защото колкото и пари да плащат за подмладяване , ще измрат бедните които им работят и които им прозвеждат храната и всички облаги - Само с мазила и хапчета , няма да стане - Ядене иска ! Отделен е и въпроса света в който жиеем - Че това живот ли е - ***--та му на живота !Колкото по-бързо се махна толкова по-добре !

44

Генчо

преди 2 години

Абе това ще създаде още по-големи проблеми на прадядо ми, който от 50 години насам, баба му и дядо му го натискат да се ожени повторно, защото искали още внуци... :(

43

Анонимен

преди 2 години

Е как няма са обсебени, то нема толкоз място в ковчега да вземат сички кинти.

42

Анонимен

преди 2 години

Отговорът е - защото ги е страх да умрат. А ако те е страх да умреш значи те е страх да живееш. Няма нищо сложно в това да направиш безсмъртно тяло и да станеш киборг. И какво от това като нямаш душа и чувства? Просто си си загубил времето и пак ще повтаряш 5 клас.

41

Анонимен

преди 2 години

Човешкото ДНК е безсмъртно, но за да живееш минимум 1000 години има едно важно условие - да спреш да четеш/слушаш новини.

40

Анонимен

преди 2 години

Няма как да стане тази дето са я замислили. Бог ще прати унищожение на света и пак ще умрат. Бог е над всички и само той решава колко живот ще имат. Защото когато бяха в Рая Адам и Е.ВА СЕ НАПРАВИХА НА ТАРИКАТИ И СЕГА НИЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ГРЕХОВЕТЕ ИМ.

39

Анонимен

преди 2 години

празни приказки да си оправдаят разходите и екпериментите за военните био лаборатории

38

Анонимен

преди 2 години

Представям си дядо ми, мир на душата му, който навремето е учил заедно да прави грънци в Троян с покойния патриарх Максим, сега да речем на 110 години да сваля някое 20-годишно момиче, което само чати по фейса, Инстаграм и слуша музика от рода на Деми Ловато (в най-оптимистичния вариант). И как точно виждате тези двама човека да общуват, да създадат заедно семейство или дори да работят заедно?

37

malart

преди 2 години

"...истинският уау момент за мен"Това е достатъчно относно сериозността на матриалчето

36

Batman

преди 2 години

Тийл, който се надява да доживее до 120 години, е един от най-приключенски настроените привърженици на терапиите против стареене. Жалко че човека мечтател и против бога защото бог така направи с хората на земята и никой нищо няма да промени никога няма да успеат..Които се плаши за живота си ще бъде отнет а които не ще мусе удвои..

35

От 38:

преди 2 години

Синдьо, има друг проблем. Спирането на стареенето не е сам фактор както ти казваш за продължителност на живота. Сега умират 20-30 годишни от рак, инфаркти и инсулти. Ако си дебел, дори с 20-годишно тяло пак постоянно ще имаш високо кръвно, което може да засегне мозъка и сърцето. Друг въпрос е социален. Да речем, след години свършиш парите и кандидатсваш за работа. Първо, твоите знания ще бъдат стари и второ, я ми кажи кой ще наеме на работа един 170-годишен човек, коя банка ще ти даде заем?

34

Анонимен

преди 2 години

Синдьо, сега видях медикаментите от този учен. Всичко си вземаш както е написал? Например, пише, че е необходимо да се взема Metformin, това се дава само с рецепти. Ако вземаш това в Австралия без да е предписано от лекар, ще те пъхнат в кауша.

33

Анонимен

преди 2 години

Като му чета коментарите на отСиднейАвстралия забелязвам,че нито е богат ,нито умен.