103

Анонимен

преди 2 години

Брюксел вече иска всички да ходим клекнали с две вдигнати ръце и смъкнати панталони!

102

Анонимен

преди 2 години

До До 144Това е единственото , което не харесвам в Джамбазки, че първо говори, след това мисли и е импулсивен, определено не е нацист,фашист, определено го преследват умишлено напоследък, но и той трябва да си мери приказките, срува ми се, че ако има деца, ще се кротне и ще стане по-добър, защото ще разсъждава по друг начин!

101

Веселяк

преди 2 години

Леле, леле! Всяка вдигната ръка ли е хитлеристки поздрав? Да не говорим за цялостната стойка на тялото, когато вдигна ръка - отворени и присгънати крака, лява ръка сгъната в лакътя да си оправи копчето на сакото, отворени пръсти на ръката... Щеше да е ОК, ако Хитлер беше ***.

100

До 144

преди 2 години

За мен е неприятно неговото поведение и често не споделям неговото мнение по редица въпроси. Неприятно ми е когато обществена фигура стига до далечни крайности. В тази връзка често ми е неприятно, че човек, който твърди, че защитава нашите интереси изказва крайни тези, от които не мисля, че някой има полза. Не обичам първосигнални хора, тези и действия.

99

Анонимен

преди 2 години

До GuruЗащо да е неприятен? Фокусът не е в-у личността на човека като индивид ,а на действието създало обстоятелство.Много обичам да общувам с неосъзнати злобни хора. Не си на прав път. Твоят израз на емоция е чисто човешки или казано на духовен език- нискочестотен.Цапаш себе си.Поправи се.Бог не те учи да изпитваш лоши емоции.УЧИ ВИ НА ЛЮБОВ.ИМАТЕ ОЩЕ МНОГО ДА УЧИТЕ.В МНОГО ЖИВОТИ И ПРЕРАЖДАНИЯ КАКТО НА ЗЕМЯТА ТАКА И В РАЗУМНИЯ СВЯТ.А относно Джамбазки, приятен е и това беше поздрав.

98

Анонимен

преди 2 години

Не се обяснявай, намирай адвокат и почвай дело за набеждаване в престъпление.За по- яко адвокатка.Ако е и еврейка цена няма да има:-)))Сиди- то да ти удари едно рамо:-)))

97

Guru

преди 2 години

Този е силно неприятен, но истината е, че това не беше фашистки поздрав. Пръстите му не бяха плътно един до друг и палецът беше широко разтворен. Ако точно той искаше да го направи, щеше да бъде доста по-прецизен.

96

Анонимен

преди 2 години

Трябва снимката на ченгето от ДС, добило популярност, с "плика, с бонбони" и съветник на президента Пламен Узунов, облечен в нацистка униформа, правейки хитлеристки поздрав, да се покаже на голям екран в Европейския парламент.

95

Анонимен

преди 2 години

Леваците, събрани от целия ЕС, от села и паланки, руски слуги и затровени с джендърска идеология, също и физически, трябва да бъдат съдени.

94

Анонимен

преди 2 години

До ForeverИ аз това вчера писах, какво наливат маса пари във НАТО и безсмислени конфликти, първо да си оправят всички(!!!) европейски държави и ЕС държави икономически, трябват им икономически силни държави, за да има пари за всичко и добре платени работни места за хората, много добра инфраструктура, енергетика,образование, за да се развиват! Дават милиарди за НАТО, което само създава конфликти, а градовете им са затънали в дългове, инфраструктурата е зле, има безработица, това е тъ-по!

93

Анонимен

преди 2 години

До аз не мисляИстинските комунисти са били много малко в България и са избити още през социализма, още преди перестройката са ги избили, тайно или явно, най-вече тайно, избити са от шпиони, служещи на запада, дори антифашистите са били избити, макар, че много от тях не са били комунисти, фашизма винаги е бил доминиращ в Европа, създават и лява партия в Европа с цел да изместят комунистите и ги заменят с други! Много от нещата не са такива, каквито ги пишат по официалните източници, ама никак

92

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо четох Евронюз и си викам кой ли ще е тоя и ... Българин ...

91

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБоковия поздрав, не е по комунистически, това е военен поздрав, така се поздравяват шапкарите, може и от полицията да го е научил, там също го има, при моряците също, изобщо - шапкарите се поздравяват по тоя начин.

90

Анонимен

преди 2 години

Патериците на ГЕРБ, няма да забравим.

89

Анонимен

преди 2 години

Боко козируваше по комунистически, тоя по фашиски... Фани единия, удари другия...

88

Анонимен

преди 2 години

ВМОРО и ВМРО защитават българите от Македония и Тракия и с това се замимават над сто години, не са били фашистка партия изобщо, пожелавам им и да не бъдат такава, а фашизма,нацизма и колониализма са най-жестоките прояви в човешката история ! А Джамбазки го преследват в послените две-три години, не знам защо, но го преследват. Така правеха и с Волен в миналото, който пък изобщо няма нищо общо с фашизма и дори защитаваше всякакви български граждани, дори ромите.

87

аз не мисля

преди 2 години

че на останалата европа не и е ясно че бг е пост комунистическа демокрация, създадена от бившите най-влиятелни членове - лилов, луканов и ДС която създаде партиите много хитро като 2 страни на 1 монета. т.е.-ако има червени, трябва да има и сини, ако има дпс трябва да има и патриоти, за да могат овцете да блеят в различни посоки докато работят на новите бизнесмени, бивши другари. Цяла Европа знае че сме троянския кон на москва. Другото е демагогия и заблуждение другари фашисти, пардон комунисти

86

Forever

преди 2 години

И евродепутатите работят колкото нашите депутати, докато други държави по света напредват технологично и икономически ,те се занимават само с глупости.

85

Чубака

преди 2 години

Гледах видеото, откачени политкоректни еврома лоумници. Той просто и махна, какви фашистко-хитлеристки поздрави ги гони тия?!! Трябва да е съди той нея!

84

Анонимен

преди 2 години

Не е само тоя убавец, Джамбазки. Много са. Такъв беше и бившия министър на ГРОБ Вальо Тихото, дето си подаде оставката. Той лично се беше похвалил че са си правили майтапчийски снимки в нацистки концлагер музей, като са се поздравявали по хитлеристки! Няма лъжа, няма измама! Лични самопризнания са това, и Джамбазки трябва да признае!