26

Анонимен

преди 2 години

САЩ информираха Гърция за отказа си от строителство на газопровода East-Med Pipeline от Израел и Кипър до Гърция който щеше да превърне Гърция в газов хъб на Европа. Документ с официалния отказ на САЩ получиха Гърция, Израел, Турция и Египет. Турция която беше против проекта тържествува. Заради проекта Гърция разруши проятелските си отношения с Русия като позволи на САЩ да изгради множество военни бази на територията и.

25

Анонимен

преди 2 години

Дмитрий Песков към премиера на Гърция на молбата му към Русия Газпром да намали цените на газта "Истате да ви продаваме газта без пари"?

24

Анонимен

преди 2 години

При васалите като България може и до глад да се стигне.

23

Анонимен

преди 2 години

Жизненият стандарт на запад ще се срине поне няколко пъти. За да има производство е нужно потребление. Основната част от потребителките покупки на запад днес се реализират с потребителски кредити. А за да се плащат кредитите трябва икономика, а за икономика трябват евтини ресурси и енергия. А ресурси има само в Русия, и никак не са евтини. А освен това в Русия има Кинжал, Сармат, Булава, Циркон, Посейдон и Авангард.

22

тодор

преди 2 години

Ресурсите на Русия са нужни. Съжелявам за руския народ, но просто са нужни. Или да продават евтино или....

21

Свидетел

преди 2 години

Разбра се кой го е счупил паметника на Апостола във Равно Поле от МВР Елин Пелин някой си със Б главно Разбрах че тоя син на Недко голям не бил добре Иван ли му беше името не помня Ако Разбере че е някой от тях лошо му се пише на тоя попоне да не разбира че става много страшно да го приключват случая бързо да го закрият не мисе мисли какво ще стане ако разбере сина му на Недко

20

Ха ха!!!

преди 2 години

Не бях чел такива бълнувания отдавна!

19

Галиба

преди 2 години

Русия няма полезен ход. Просто ще трябва да отстъпи. Напрежението ще продължи много дълго време, докато не потече газ към Европа без пари. Няма друг изход

18

Е....важното е ...

преди 2 години

...че ние сме мощни и Сила с двата пробити Миг29 и осем Ф16 на хартия. А да...и високия ни боен дух на 150кг ни ***.

17

Бря

преди 2 години

този е анализатор че му се е приходило до тоалетна

16

Анонимен

преди 2 години

Този не а аналозатор, а лизатор на ана...Кому е нужна солидарност, зад която няма реална воля? Ще се разбягат като пилци всички надъхани от пропаганда и подведени от продажни правителства солидарни натовци.Ще останат крайно промити с пропаганда елементи, криминални и душегубци, които ще си намерят своето.Но в същите тези солидарни държави, ще се надигне реакция, точно обратна на търсения ефект.Не че нещо, но вече се е случвало.

15

Анонимен

преди 2 години

Последно време думата професор стана обидна.

14

sd

преди 2 години

ако путин отстъпи - всички ще разберат че е слаб и че русия няма сили за война, ако нападне украина - ще се превърне във военнопрестъпник, какъвто си е, а войната ще ускори разпада и краха на русия като държава. Слава на Украина!

13

Арабистът

преди 2 години

Забрави Хърватия и Турция. Гърция с що не изгаря от желание да се намесва в конфликт, в който не участва натовска страна.

12

Човек за реализации

преди 2 години

Драги хора, запознайте се с мен и ме издигнете да бъда владетел на България и всъщност българската нация да спре да бъди поробена !Бъдете сплотени и умни, за да може българската нация да се оправим , но веднъж завинаги !

11

Marin J. Ruseborn

преди 2 години

Това професорче, дали си е изплатил купената диплома, напълно?

10

Човек за реализации

преди 2 години

Човек , който е лежал в психиатрия, това не е гаранция , че наистина е болен ! Гаранция е че психиатрите са мошенници !

9

Анонимен

преди 2 години

Запада запада изсмукаха каквото можаша от бившите сателити на СССР и сега и трябват ресурсите на Русия за да не западнат, но няма да ги огрее. Африканците също нещат и да чуят за западняците.

8

Анонимен

преди 2 години

Какво става? Русия трябваше да нападне вчера според западните медии.

7

Анонимен

преди 2 години

Викнете Боян Чуков човека разбира много повече от вашия Чуков.