66

Анонимен

преди 2 години

Изказва се като Месия объркал се е нещо но и него го чака Св Петър с ключовете

65

Смъртността

преди 2 години

е функция от лечението

64

Анонимен

преди 2 години

Стига апокалиптични коментари докторе.Вижте смъртността на годишна база и тогава говорете.

63

Анонимен

преди 2 години

Възрожденците ни също са учили в чужбина във Франция Австрия Германия но после са се връщали у нас и са създавсли училища старопиталища санаториуми Такива сега медийни звезди от чужбина не внесли и един лев у нас за надграждането на държавата ни -Забравете ги и не се надявайте че ще помогнат те плещят това за което са им платили

62

Съветникът

преди 2 години

Предлагам на този доктор да вземе да лекува вместо да сее мъдрости. Пък каквото стане. Че всякакви избушеняци прогнозират гранд-апокалипсиси, които обаче все не идват.

61

Анонимен

преди 2 години

Този индивид, дето изобщо никакъв учен не е, защото от години нищо не е публикувал, да вземе да се скрие и да си седи в Швейцария.

60

Анонимен

преди 2 години

Формулировката за здраве-пълно физическо психическо и икономическо благополучие У нас липсват и трите най бедни сме стресът е голям и сме физически изнемогваме.Така че здрави ли сме .Не не сме

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Показват ви го, защото работи в страна известна с високите си стандарти, с които работи и той. Нарича се КАЧЕСТВО. А Люк Монтание е НИКОЙ в сравнение с тоя, по въпроса с Ковид 19. Монтание никога не се беше занимавал с корона вируси, нито конкретно с Ковид 19. В последните си изказвания преди да си отиде даже спекулираше, че човек може да се зарази с ХИВ от ваксините - напълно неадекватен.

58

Анонимен

преди 2 години

Необразовани и които не могат да говорят чужди езици има много по западна европа това не е база за сравнение Сравнявайте го с някой с неговите познания

57

Анонимен

преди 2 години

Напротив показват го не щото е умен у нас има и по умни от него показват го щото е лабораторен лекар в чужбина или от чужбина Показват ни го като че ли е Люк Монтание лоберов лауреат но д-ра Илиев е много далеч от наградата щото плещи туй дето му наредят

56

Анонимен

преди 2 години

После да не стане като с антибиотиците? Само питам де.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 54 "48 това е манталитет. Няма общо с дохода." Съгласен съм, но не е само "манталитет", ами опира и до грамотност. Грамотните родители си възпитават децата в правилно хранене, и се опитват да ги предпазят от вредните навици. В България е масово разпространено пренебрежителното отношение към навиците на децата, затова и още отрано започват проблемите, които с годините само стават все повече. Не е виновна за това здравната система. Здравната ни система има други проблеми (не по-малки)

54

Анонимен

преди 2 години

Прав си, Пурко. Гледай какво става с инжектираните спортисти. Такова масово измиране на физически здрави, калени хора, никога не е имало.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако можехте и вие щяхте да сте в Швейцария. Ама не можете. Необразован и без език никъде не го викат.

52

Анонимен

преди 2 години

48 това е манталитет. Няма общо с дохода. В България всички деца са злояди. На всеки празник само за ядене се говори.

51

Анонимен

преди 2 години

Не завиждай на успелите. Ако беше останал тук, щеше да бачка за 1000 лв в някое село.

50

Анонимен

преди 2 години

До до 46/49 Той е отишъл в Швейцария, защото е умен, а не защото някой е платил за това.

49

Анонимен

преди 2 години

А какво да кажем за онази ваксинирала се медицинска сестра и последствията от това? И от кога такова голяма грижа за здравето ни, ти да видиш. Не се притеснявайте толкова, моля. Защо не се притеснихте приди 10 г., когато хиляди си отидоха от свински грип, защо никой се отчита колко зле са болниците и нивото на здравеопазването. Потресаваща мизерия и липса на елементарни условия. Къде в Европа има болница с една баня и тоалетна на етаж?

48

Анонимен

преди 2 години

Да сте се ваксинирали! Казаха ви го всички, освен мангъра. Сега що била 140% отгоре смъртността! Ами каква да е!

47

до 46

преди 2 години

той бая родители дето са плащали данъци требе да е имал , че да иде в Швейцария