270

Какво следва?

преди 2 години

Днес изтича датата за начало на руската инвазия, дадена от агенцията за дезинформация Блумбърг. А утре, като изтече и датата, дадена от ЦРУ какво ще напишат? Русия отдавна казва, че военна акция ще има само ако украинската армия започне мащабно настъпление срещу Донбас и Луганск. И Киев взе да кандисва да изпълнява Минските съглашения. Ако пак се ослушват, руските войски могат и да се върнат.

269

Мунчо

преди 2 години

Сигурно са се изплашили....... Ха - ха - ха

268

Лъжливите Краварчета

преди 2 години

Лъжливите краварчета накрая никой няма да им вярва. И тогава - мечка, мечка, мечка! :):):)

267

Анонимен

преди 2 години

Тези и учения са си ежегодни. Досега всяка година НАТО и Украйна си протестираха, но нямаше такова медийно покритие.После ходи и бяснявай че нямаш сестра.

266

Анонимен

преди 2 години

Инвазията случваща се във въображението на американските кратуни така и не се случва.

265

Анонимен

преди 2 години

В Западът редовно си създава и печели имагинарни войни и кризи.

264

СМЕХ...

преди 2 години

Е...утре е 16.02. ...ше гледаме сеирите и фантазиите на червените дупета....

263

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Как ще нападне Русия ,бе като минусите за нея са далеч повече от плюсовете при една война с Украйна.На Никой не му се умира , нито иска да си залага главата и цялата си Държава на картата на Риска от ядрена война!

262

Krom

преди 2 години

До щ - понеже си видимо компетентен го предупреди - само да внимава докато дава на заден ход да се не подлизне и да седне на китайския ху и. Щото и без това други "приятели" не му останаха, а както е известно - какво са две п'ишки между приятели? Особено, когато единия приятел - в случая Си - хвърля по едно око към руските ресурси?

261

Алооо

преди 2 години

Нали утре щеше да влиза в Украйна, да ама не... Краварите нещо се объркаха ми се струва, те си мислят че това е Елцин да могат да го разиграват, щото ония си беше постоянно на щайга. Да си видят в обора всеки ден има престъпления и убийства, тръгнали в Украйна да се месят. Докато не унищожат и разграбят всички страни, тия американците няма да мирясат. Те са само и единствено консуматори.

260

щ

преди 2 години

Доста хитър ход на Путин, утре казаха че ще напада и той се изтегля.А сега де, някой не е познал.Плана е бил утре да провокират и да го накарат да нападне, ама той се изтегля. Умния винаги отстъпва....... ,но за да се засили.Много хора бъркат отстъплението със слабост.

259

Дидо

преди 2 години

Поредна провокация.Руските чалъми са всеизвестни!

258

Анонимен

преди 2 години

А супер хипер тайните служби на краварите преди три дни твърдяха че имали информация от супер доверен източник че Русия ще нападне на 16-ти Февруари, тоест утре. Колко жалко е да си говедар.

257

Krom

преди 2 години

До според мен - а защо тея народи са "браДски"? В смисъл, че носят бради ли?

256

запознат

преди 2 години

Въобще не е свършило, защото американските престъпници готвят използване на химическо оръжие в Донбас през утрешния ден. Но чак тогава ще накарат Путин да прати МКБР към американските градове!

255

според мен

преди 2 години

Само в напушените отановски мозъци се развиваше война между брадските руски и украйнски народи. Явно в централата на НАТО са прекалили с ЛСД през изминалия месец.

254

ПХ

преди 2 години

И в Русия, и в Окраина "конците се дърпат" от Олигарсите! Не, не се самозаблуждавайте... в Щатите, Европа и Китай е почти същото, но с леки "нюанси"! -))) Останалите просто избират нечия страна. Място за странични наблюдатели в тази битка - Няма!!!! Който спечели това единоборство, той ще установи Правилата на Новия Световен Ред!!!!

253

До 303

преди 2 години

До мъдаа.......Други като анализаторът от Израел Яков Кедми, са на друго мнение! Той мисли, а той това го може, за разлика от теб, че украинците ще душат своите нацита по входовете или ще ги окачват по стълбовете!

252

Анонимен

преди 2 години

Нищо не пишете за подводницата клас "Върджиния", най-вероятно SSM "Jimmy Carter", дето я напипаха в руски води при о-в Уруп, Южните Курили! Щом руснаците ги предупредиха, избягаха като бити пээрази! За разлика от русомразката сво***ь, която се упражнява в пишуркане тук, командирът й повярва и за две минути се измъкнаха по живо, по здраво! Руснаците и тук проявиха човещина - не поискаха 100 човешки живота!

251

haha

преди 2 години

ибрикчиите на англо-саксите са налазили стенвестника... Та тия същите *** до вчера ореваха орталъка заедно с Байден и сие , че ще има война в украина... А днес припева е сменен на - НИЕ Гъзо..лизците на Байден и сие ви казахме - Ние ще победим... та ако