42

Анонимен

преди 2 години

Как ще и свалят имунитета, тя играе срещу България.

41

Поoдлога на СерГей

преди 2 години

От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.

40

Анонимен

преди 2 години

Тя палачинката се обръща, но може и още един път да се обърне пак в изходна позиция.Не смяташ ли?

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Кой го доказа ,че е крадец ? Като си толкова наясно,защо не приложиш и доказателства ,а не само приказки ? Нека и ние да понаучим нещо ,за този "крадец".

38

Коя е Ел.Йончева ?

преди 2 години

Баща ченге и майка рускиняИзгонена от Ирак за фалшиви новиниЗабрана за в влизане в Украйна заради подкрепа на кражбата на КримИграеща параван на серГей в замяна много пари от нашите данъци.

37

до 19

преди 2 години

До Анонимен Че, той повече от година няма имунитет.

36

ОПАААААА

преди 2 години

И сега какво ,Елена ще си депутатства. Уж нашия главен прокурор не си вършел работата, а то какво Ленчето свободна от разследване.Крие се зад имунитета и така ще си отиде.Вижте я..... след мандата да се е скрила при др.Путин.Ох горката вода ненапита. Сега устата и все ще е отворена чак до краката.Честито!

35

Джендър пропаганда

преди 2 години

Йончева гласува лятото резолюция на ЕК, в която се казва, че в България има македонско малцинство и правата му са нарушени. Отделно тя е инициатор за въвеждането на *** пропагандата сред децата в детските градини и училищата в България. Тя агитира за еднополовите бракове и промени в НК за хира, които отказват на децата им да се преподава смяна на пола.

34

Анонимен

преди 2 години

Йончева, всъщнист не е българка. Тя е еврейка по майчина линия и е родена в Херсон, Украйна. Физионимията й не е българска, оттам по еврейска линия е и Станишев. Затова бяха любовници.

33

Убийства

преди 2 години

То с убийствата всеки ден правителството на Радев и Петков убива хора. Преди два дни в Антон хора на Рашков са убили пастир по особено жесток начин, изтръгнали са ноктите му.А тази нощ същата шайка на Радев и Петков е убила в София майка и син в апартамент.Отделно днес по БНТ сутринта даваха хора в Банишора, които се оплакваха, че всеки ден им крадат гуми на колите, чистачки, точат им бензин и хората казаха буквално, не сме ли в 90 тте и къде е Рашков?Та, толкова за убийствата и лрестъпностт

32

Анонимен

преди 2 години

Йончева цял живот плюе по България. Не случайно беше руска поданчка, не случайно баща и работеше агент на бай Тошо в Лондон. Така е възпитана. Ама ние сме за бой, че я изпратихме в Брюксел.

31

Анонимен

преди 2 години

Крадецът Йончева вика дръжте крадеца.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Затова е измислен имунитетът, гербав - за да не може такива самозабравили се каскети да държат всички неограничено време по затворите, без никакви доказателства. А в ареста може и случайно да я самоубият даже. Всякакви случайни неща стават. Та, хората са измислили имунитета.

29

Устафка!

преди 2 години

"Българската прокуратура" работи за мафията или в повечето случаи, изобщо не работи. Дори им забраниха да издават европейски заповеди за арест.

28

spoko!

преди 2 години

Не бива да се забравя, че освен Европейски парламент в този свят има и Господ, който последен съди. Иначе, на перачите на пари не трябва да се има доверие...

27

Анонимен

преди 2 години

Това за парите едно на ръка. А пропагандата за легитимирането на ОМО Илинден? А пропагандата че имало македонски език? Старата Станишева цял научен труд написа по въпроса. Не напразно Йончева живя с нея толкова години.

26

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха 15 Кои всичките, гербав? Митьо Очите няма имунитет :) Още не е осъден. Арабаджиеви, Баневи и т.н. също нямат имунитет и също нищо не доказа за тях. Никаква работа не върши милиционерът.

25

Minuva42

преди 2 години

а ЕП имат ли обяснение, защо разглеждат свалянето на имунитета 3 години след като е поискано? :) Мамини сладки борци против корупцията.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо се крие зад имунитета си?

23

Анонимен

преди 2 години

Ясно е че Йончева крие неща за себе си. Тя е участник в разграбването на КТБ през 2013 г.