65

Маг Минчо

преди 2 години

Другарят Си ще е бесен на Путин.Да съсипе реномето на "тяхната" Олимпиада по този жалък начин.Усещането е за "помилване" във вид на безплатен газ по тръбопровода и евтини концесии за дърводобив в Сибир:-))

64

Анонимен

преди 2 години

Наше момиче е българче , нищо че живее в Русия

63

Анонимен

преди 2 години

Татарките са особени. И красиви. Алина Загитова също беше много добра като беше на 15-16 години. Столицата на Татарстан се счита за третата столица на Русия след Петербирг. Освен това е световен културен център.

62

У бре

преди 2 години

Следва най-вероятно соломоновското решение да не я накажат като малолетна,но и да не получи медалите.Защото това ще е узаконяване на "случайно взет" допинг.А Камила е по-добре да си смени името на ЗаВалиева

61

Анонимен

преди 2 години

добре, че поне не е руса и синеока щото тогава направо трябваше да я дисквалифицират на първите контроли. безобразие, никакъв спортен морал няма у тия спортисти вече.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "В елитните изкуства също руснаците са класи над запада - балет, опера, класическа музика, театър." А Путин е най-красивия мъж в Русия!

59

Гаднярско

преди 2 години

2 месеца са крили пробата, и когато момичето ги сложи в джоба всичките други и показа висока класа, тогава я извадиха. А това вещество дори не действа като допинг. Винаги действат мpъснишки американците.

58

Мжм

преди 2 години

Следващата лИбовница на дребното полуръстче с пълния памперс в бункерчето, вече и гълта на дядо си, няма да има проблем и на Хобита да смуче....

57

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била водеща в елитните спортове. В елитните изкуства също руснаците са класи над запада - балет, опера, класическа музика, театър. Западняците никога няма да стигнат нивото на Русия.

56

баба яга

преди 2 години

аа, да да, гро зна, гро зна и неприятна и дрта. па тя е на 15 години, време е да прекрати кариерата. и краката и до гърлото, вместо да удря бордюра, като слиза от тротоара. тва не е фигура са кънки, не. и не може да скача ни да се върти. абе, кой я е пуснал на леда? ако не е допинга, кво ще прави? махай, махай.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Западняците са злобни и подли. Винаги играят мpъсно. От тях могат да се очакват всякакви гадости." Тъкмо такъв извод се налага от хващането с допинг на руска фигуристка.

54

Анонимен

преди 2 години

Западняците са злобни и подли. Винаги играят мpъсно. От тях могат да се очакват всякакви гадости.

53

Анонимен

преди 2 години

Всички медали от Олимпиадата трябва да й бъдат отнети, и нека нейните треньори й обяснят защо. Те са я допингирали, тъй че те й дължат обяснение.

52

Анонимен

преди 2 години

махай я, махай- другите са чисти всичките, чисти като сълза и освен това нямат такива дълги крака, махай.

51

Василев

преди 2 години

Плохо, очен плохо, неспортсменско, ***.иниско,агресивно,подмолно,отцепническо!Агент Кейбъл Дарън!ЦРУ!!!

50

Диоген

преди 2 години

Има "болестна" хроничност в дръзкото поведение на Русия. След скандалите на предишни спортни форуми, излезе нелицеприятния допинг-термин "Мелдониада". Тогава Русия обвини избягалия на Запад директор на руската допинг-лаборатория - Григорий Родченков. Ами сега - КОЙ ЩЕ Е ВИНОВНИЯ???

49

Анонимен

преди 2 години

Кощунство е да съсипеш живота, кариерата и психиката на 15-годишно момиче.Талантът на детето е факт,но самата мисъл за допинг на тази възраст показва, че отговорността е на съвсем други.Станалото е престъпление срещу здравето,спорта и срещу олимпийския дух.За такива неща трябва подвеждане към съдебна отговорност, даже и затвор!

48

Василев

преди 2 години

А малките американчета на 15 години вече управляват военни дронове способни да затрият Москва и Петербург!Агент Кайл Донъли!ЦРУ!!!

47

Бабаяру

преди 2 години

Ако пие два пъти още от на дедо си сиропа, и ще литне в космоса!

46

В.

преди 2 години

Е, не е като набедената гимнастичка от САЩ, която взе златен медал за нищо на последната олимпиада. Но нали Блак лайф метер тогава го композираха димократите на Бидън.