33

Анонимен

преди 2 години

Браво на това семейство 10 деца!!!Не са като българските капризни кокони които ще си развалят фигурата, ако родят деца!

32

ДА

преди 2 години

Гледах репортажа.Браво на мончето,но като видях майка му-издула корема с десето /10/ дете и като чух как не могат да говорят на български-зле ми стана!Седми клас-едно го питаш,той не те разбира-друго отговаря...А учителката го хвали-нали пари получава в училище за бройки!Ужас!Тежко ни горко след 10 години само!!

31

Анонимен

преди 2 години

Нищо чудно като порасне да стане джебчия и да краде по 3-4 портмонета на ден.

30

Анонимен

преди 2 години

Сега един кьотек у дома.

29

Анонимен

преди 2 години

До Русе 37 Затова ли събратът на този Исус уби Вашата съгражданка, журналистката? Много сърдечни са те, знаем ги.

28

Исус

преди 2 години

ЗА ПРЕЗИДЕНТ, Стоян Колев за главен секретар на МВР

27

Русе

преди 2 години

Това да имаш сърце няма нищо общо с това къде живееш, къде си се родил или колко си богат. За съжаление българите в масата си са злобни завистливи хора.

26

Анонимен

преди 2 години

Не го е чувствал заслужено това портмоне. Предпочита да иде да пребие някой пенсионер в къщата и да му вземе парите оттам.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 Никой не му завижда, раждането му сред ромите е достатъчно тежка съдба. Просто разсъждаваме по случая, понеже липсва част от информацията. Например, появил ли се е собственикът и колко пари е имало в портмонето. Не бързаме да се възхищаваме на фалшиви герои. Няма нищо осъдително в това.

24

Анонимен

преди 2 години

Aз пък намерих една супер мацка на спирката и не я върнах на мъжa и

23

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето на България, Исус и още 8 чевета.

22

Анонимен

преди 2 години

Исус е сглупил,но ченгесус няма да прости на портмоненцето.

21

Коментар

преди 2 години

С тая неграмотност и първично ограничение на мисловната дейност още от сега могат да го вземат в полицията и след някоя година даже началник да го направят!Муахах!Бъдещето на България, примитивнииндиянци !То не ще да работи а да е някъде където дават пари за лежане и без работа!

20

БХК

преди 2 години

БРАВО ЗА ПОСТЪПКАТА ,но една птичка пролет не прави ! Така е и при ромската интеграция ....

19

Дедо Поп

преди 2 години

Някой много упорито изгражда имидж на "добри роми" в медиите ... Няма лошо. А ще напишете ли какво стана с ромското семейство на които българин им купи къща и домашни животни за да ги спаси от мизерията ? Последно написаха че са изяли животните , направили са пожар в къщата и са се върнали ПАК в порутения фургон в който са живеели преди... А за рома от Варна дето си изкарвал парите с "честен труд" ... ПАК ли е в затвора ? Няма проблем, роми мноого . Като се издъни "примера", има други .....

18

Анонимен

преди 2 години

Може и така да е но е достатъчно умен да го направи. Освен това е имал доверие да иде до полицията без някъде да пише че някой ще го обсипе с подаръци , заради намерено портмоне с неизползваема карта и два лева вътре.

17

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите. Много дълбоко дъно сместигнали щом холата пишеши тук завиждат на момчето. Все недоволни

16

сал

преди 2 години

Исус, бъдещето на България!

15

Джакпот

преди 2 години

Малкия Исус е ударил джакпота с това портомоне. Личи си че има интелект в него. Вместо да прибере портомонето с двата лева вътре и неизползваема дебитна карта с незнайно какъв пин и ОТНОВО да го привикат в педагогическа стая , малкия Исус решава да стане исвестен и да изкара МНОГО повече . Сега го очакват ПОДАРЪЦИ за СТО пъти повече пари от колкото е била сумата в това портомоне ... Браво. Такива Ентелегентни от неговия етнос стигат далече . Стават Ало изманици ... сутеньори в Испания...

14

Анонимен

преди 2 години

Браво на момчето. Пожелавам му успех.