9

не може да бъде!

преди 2 години

Правилно е казал г-н магарев че западниет свят сега се фокусира -гледаме такива фокуси,че се чудим защо са тия фойерверки -нещо с НАТО ли не е наред,с долара ли става нещо или с някои други неща -напр.сриване на икономиката на Украйна ,за да бъде изкупена на безциница!?!Или ФРС ще обяви вдигане на лихвите!?

8

Анонимен

преди 2 години

САЩ бягат от Украйна, не от Русия. Знаят какво ще стане.

7

Кпсс

преди 2 години

Поредният бивш *** вьзхваляващ натоВинаги сам се чудил колко бьрзо бившите дс служители успяват да се преориентират според обстановката

6

Анонимен

преди 2 години

Войната е акт на самоубийство за Путин и Русия, но е абсолютно възможна при една провокация (независимо от коя страна)... В 21 век не е нормално да се погубват човешки животи за доказване на сила и териториални претенции за парче земя, което изобщо не е нужно на Русия.

5

Мда

преди 2 години

Още един от бандата на Мони Паси, който е тръгнал да ни агитира колко е добре да се жертваме за интереса на Америка. Впрочем фактите са следните-Киев е разположил половината си армия(130хил.души) около Донбас срещу 35 хил. души местни милиции. Русия е разположила 130хил. души около Украйна, а срещу тях няма никой! Демек сценария е такъв-нападаме Донбас, Русия напада нас и ни превзема. Изглежда доста абсурдно, ако е писан от украинци и напълно логично ако е американско дело.

4

Анонимен

преди 2 години

Четвъртият Европейски райх иска Жизнено пространство и Русия да се премести зад Урал.

3

Анонимен

преди 2 години

Кротко Maгapeв, кротко, ти ще си мобилизиран в обоза...

2

Анонимен

преди 2 години

Пак пропаганда, непрекъснато токсично облъчване...?

1

Гешев е позор

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от Пернишки милиции по заповед на Главният Прокурор Иван Гешев !