56

Анонимен

преди 2 години

От Продължаваме Пpъднята не очаквам нищо добро. Ще теглят заеми до дупка, ще крадят всичко каквото може, ще разпродадат ако нещо е останало, ще ни заробят с дългове и неизгодни договори и ще си идат. 1 година Румборак нищо не е направил освен 12,000 таблета за фалшиви избори. Кадруване и сладки приказки от киро. Това е.

55

Даскал Кольо

преди 2 години

Цените на ток , вода и парно нямало да поскъпват, ама първо трябвало да се направи анализ. Потресаваща некомпетентност. Първо направете анализ, а после говорете дали ще поскъпват ток, вода и парно. Явно това момче е в перманентно междучасие.

54

1

преди 2 години

до новия шеф на КЕВР,вземи хубавото от ердоган,макар че го наричате диктатор,но ето намалява ДДС на ток ,вода ,газ,хранителни продукти ,млечни продукти,като нарежда,ако хранителните вериги,не отразят това намаление на ДДС в цените на хранителните продукти,ще следват много яки глоби ,даже и в затвора ще ги пратя некоректните търговци,казва ердоган.

53

Анонимен

преди 2 години

То ако цените нямаше да се вдигат тогава Кирчо нямаше да налага и мораториум. Но специално за цените на газта и тока съм склонен да обвинявам Борисов заради две грешки. Първо спря Белене и второ не построи газопровод до Гърция за азерски газ. Освен това првителството на Борисов сключи договор да излезнем на свободния пазар на ток и така се вдигнаха цените. Киро може да го обвинявме,че си няма и идея как да се справи с положението.

52

Анонимен

преди 2 години

Още в началото на януари Кирчо каза, че се слага мораториума, за да даде време за анализи. Е, направиха ли анализите вече или още да чакаме? Че то наш Кирчо с правене на анализи четири години ще си изкара.

51

Никк

преди 2 години

В апартамента съм си сложил суич на бойлера, автоматично включва и изключва по зададено време. Не го мисля въобще. Ако живеех на къща щях да си сложа фотоволтаици и слънчеви колектори. Ако общината ми даде типов проект, бих сложил 8 фотоволтаика на покрива на блока и с кабелче - та вкъщи.

50

Гражданин

преди 2 години

Някой вярва ли му на тоя?

49

Анонимен

преди 2 години

Е то и нови дългове нямаше да се теглят, ама то се оказа друго.

48

Сигурност няма в Бг!

преди 2 години

Затова не идват инвеститори големи и по много. а точно сега в сектор `Сигурност` родните полицаи искат парички...и още...няма да е за сефте.

47

stiling

преди 2 години

Проблемът е друг тука. Айде ток ползваме всички, ще го платят през бюджета разликата от нашите данъци. Обаче загубите на топлофикация София около 500 милиона лева поради мораториума и високата цена на вносния природен газ, ще ги платиме всички от нашия джоб без да сме ползвали парно, цепейки и влачейки дърва, та на богатите софиянци с големите заплати да им е евтино и да не излязат на площада. Е НА ТОВА ВИКАМ АЗ СПРАВЕДЛИВОСТ БЕДНИТЕ ДА ПЛАЩАТ ТОПЛОТО НА БОГАТИТЕ!

46

Анонимен

преди 2 години

или вкарвайте някой крадец в затвора ,или се махайте..усмивките не вършат работа.омръзнахте ни.

45

Глупости

преди 2 години

ТОК, ВОДА, ПАРНО, ХРАНИ И ГОРИВА.... НЕ МОЖЕ ДА ИМАТ МОРАТОРИУМ-----ТРЕБВА НЕКОЙ ДА ГИ ФИНАНСИРА, И СУБСИДИРА, ЩОТО ИНАЧЕ СЛЕДВА КРАХ И СЕЧ..... ХАХАХААА!.... САМО СЪС ЗАЕМИ, НЕМА ДА СЕ ПОЛУЧИ, ЩОТО НИКОЯ БАНКА НЕМА ДА КЛЪВНЕ НА ТАЯ ИГРА....ОСВЕН, АКО КОРНИ НЕ ПОЧНЕ ДА ПРОДАВА ЦЕЛИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ И ДА СИ ТРУПА КОМИСИОННИ.....! МАЙ----ТОВА Е СХЕМАТА!!!!

44

Гошо

преди 2 години

И децата знаят, че това няма как да стане. Може би утре щи ни кажат, че цените ще отидат на долу...

43

Анонимен

преди 2 години

Те вече поскъпнаха, или може още повече :)))

42

Дръжте се българи!

преди 2 години

Ще има увеличение на данъци. А другаря Плэвнэлиэв отдавна каза, че трябва да излезете на квартири! Герберите каквота лошо са казали за обикновения българин - ставало е после!

41

От хората

преди 2 години

Ха,ха .Големи шегаджии,че дори си и вярват.Ама нейсе,на такъв народ такива му се падат.

40

--------

преди 2 години

Май ще слагам кюмбето в впартамента. Тогава ще видите екология и зелена енергия.

39

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

До Елемаг прав сте ЕЛЕМАГ

38

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

лъжи

37

Елемаг

преди 2 години

Бла бла бла,цяла статия нищо конкретно.Анализи да правили.Тока е убийствено висок точка.Вие сте избрани,за да не е така,точка!!!Намало мотив щото нямало дефицит да се вдига.Да се обзаложим ли,че ще се вдигне след мораториума!!!