37

Ром"с

преди 2 години

Еми досега ГЕРБ и Добрев (бивш министър..)защо нищо не направиха ..а сега ...запаса от хранилището от Чирен ще стигне за месец...това пишеше преди 7-8 години по медии..и какво направиха ГЕРБ и Дилян Добрев -едно нищО..А сега дават коментари и учат..

36

батюшката няма

преди 2 години

дори къде да избяга.....куба е толкова далече....

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - и защо не го направихте досега този интерконектор ? - ... - искаш ли жокер! С този въпрос се отнеси до др Путин. Ще получиш изчерпателно обяснение.

34

Анонимен

преди 2 години

Ми тия от ПП и коалиция си мислят че НАТО и САЩ ще ни подарят газ ли )ехо нали сте все известни университети сте учели явно само на хартия та да не знаете коя е Русия ,имайте предвид че сега ако има избори че имате 8 % като се сринаха ИТН ,сащ НАТО и вие които имате голяма любов към тях си мислите че това е Виетнам или Ирак ,и Либия ,това е Русия събудете се ,и кой плашат тия гаргите ли

33

Анонимен

преди 2 години

Други управляват не вие те знаят какво да правят видяхме вас навсякаде намазано с грес и заложени шипове

32

Анонимен

преди 2 години

С една дума, Га.н.чова работа. Затова и тоя екземпляр винаги ще е на това дередже. И в африканския свят няма такова чудо.

31

Анонимен

преди 2 години

Че кога позитанковците и псевдодемократите не са работили в секретност. За зеления амулет не искаха публичност за да не им чуят тъ.потиите и лъжите, та за газа. Затова Възраждане да започва, иначе спасение и време просто няма.

30

Анонимен

преди 2 години

и защо не го направихте досега този интерконектор ? Бяхте прекалено заети да трупате кюлчета ?

29

Анонимен

преди 2 години

Ко ти пука бе. Бойко каза, че може си зимаме газ от където си поискаме. Тъй че не ривете, че са ви големи сметките.

28

Забравил

преди 2 години

защо не заведат едно дело срещу оня дето с бездействието си е допуснал закъснение в строежа на интерконектора, само че не в затвора да седят а да плащат пропуснати ползи - кат съберат наличните пари и имущество в ГЕРБ току виж стигнало

27

Анонимен

преди 2 години

Междувременно те няма да седят без работа в Русия, ще продължат да избиват фундамента изпод действащия режим в САЩ, ще създадат проблеми в икономиката, в енергетиката, ще разцепят елитите им.

26

Анонимен

преди 2 години

И ако организират инвазия в някоя от тези три държави, тогава почти сигурно ще има инвазия в Украйна, око за око. Путин ще принуди политическия елит на САЩ да поддържа паритет в отношенията.

25

Анонимен

преди 2 години

Това , че Русия имала много газ не значи нищо , като няма ясен договор и двете страни се лъжат. То и Сомалия има много богатства . Но си е една бедна държава

24

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна или Грузия бъдат приети в НАТО, ще бъде лесно да се постигнат споразумения за инсталиране на руски ракетни групи с Куба и Венецуела, с Венецуела като цяло, малко по-трудно с кубинците, но е възможно да се договори.Така изискванията на Русия пак ще бъдат спазени, защото заради Украйна американците няма да рискуват да получат руски бази в мексиканския залив.

23

Анонимен

преди 2 години

Тоя Д. Добрев имаше правилни възгледи , но действията му бяха слаби за отделяне от Русия. И затова нищо не стана по времето на ГЕРБ. Зависимостта от руската ламя ни съсипа. Румъния се разви по добре като е независима от Русия.

22

Анонимен

преди 2 години

В момента вече сащ са подведени в една игра, където резултатът е предварително известен. След изявленията на САЩ и НАТО, че всяка европейска държава трябва сама да решава дали да влезе в НАТО или не. С такъв отговор сега развързват ръцете на Русия. Друга държава, където САЩ бързо губят влияние, е Колумбия, където се провеждат избори и Густаво Петро, ​​бивш партизанин от групата М-19, уверено върви към победата.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези като бяха на власт защо не свършиха работата си. Така , че да не зависиме от Русия! Не знаят ли , че Русия има много газ. Но и много взима. Не са ли чули , че руснак договор не изпълнява. Не знаят ли , че славянин само иска, дълго спи и много пие.

20

Анонимен

преди 2 години

Не си научихте урока 2009-та, ако бяхте направили нещо, сега нямаше да се чудим

19

Къде са ми парите

преди 2 години

Плащайте си бе ! искам си всичко веднага

18

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Да са живи и здрави "зелено-червените еколози" които се продадоха на Пу-тя за жълти стотинки, вместо да развиват местната енергетика върху доказаните за стотици години напред залежи от въглища!