179

Анонимен

преди 2 години

Ограничението е абсурдно- факт. Но малко българинът трябва да се ограмоти и всеки да кара с Waze. Не да ми пускат снимки по някакви ФБ страници къде имало тринога или камера в патрулен автомобил... Конкретно на това място, ако има камера, винаги излиза в Waze. Имам чисто нов спортен автомобил, златен талон. Програмист съм. Признавам си, че понякога карам бързо, когато пътят го позволява. Ако не беше Waze, кой знае колко пъти щяха да са ме глобили. Бързото каране не е забранено. То е платено

178

хаха-ха

преди 2 години

Ако мина от там пеш с 21 км/ч къде ще ми пратат глобата?

177

КАТ от засада

преди 2 години

КАТ са убиеци. Този знак е незаконен и е предпоставка за ПТП от Автомобилна и Пътна Инфраструктура знаят ли за този знак? Или КАТ-ажиите обиеци са го сложили по свое усмотрение. УБИЕЦИ!

176

Идея

преди 2 години

Сложете знак STOP на Тракия, скрит зад храсталаци, една тринога и почвайте да глобявате наред.

175

Спокоен

преди 2 години

Технологично автомобилът не е проектиран да се движи с 10 км/ч на дълга отсечка. И по тази причина на нито един производител не би му хрумнало, че скороизмерителя трябва да има скала с 10 км/ч. Съответно, този знак няма как да се спази. Чисто технологично. Съответно акта се отменя от съда, а КАТ плащат едни хонорари и разноски по делото.

174

Пешо

преди 2 години

Всеки пътен знак трябва да се регистрира в Пътната агенция, да има GPS-координати и информация кой го е поставил, кога подлежи на ремонт и т.н. Временните пътни знаци са на поне 2 нива - предупредително на минимум 100 м и изпълнително самия знак. Намаляването на скоростта при такива извънредни случаи се прави със заграждения и светлинна маркировка.

173

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

След 9.9.44 всички полицаи бяха разгонени, затвяряни в лагери иизбити. Дойдоха новите миционери, генерали станаха тези които избиваха без съд и тероризираха населението. Те издигнаха своите деца и роднини, те пък следващите и така десетилетия. Това сега не е полиция, а преблечена милиция, като манталитет, мислене и действия. Друго няма, това е "мат`риалът".

172

К'во правим

преди 2 години

А какво правим ако карам с 10 и отзад ме залепи някое наркоманче като Кристиян, убиеца на Милен Цветков със 110?

171

Анонимен

преди 2 години

Направо да го направят ограничение 1 км за да глобяват наред.

170

Не че нещо

преди 2 години

Много съм любопитен дали и един подобен акт би издържал в съда.

169

М

преди 2 години

не само там навсякъде е пълно с изумителни ограничения. Те водят само до това че хората тотално ги пренебрегват а покрай тях и предупреждения и забрани които имат смисъл. По общините имам чувство че хората които отговарят за транспорта не само са без нужното образование но и сигурно не шофират активно. Неадекватност навсякъде. Вместо да се опрости регулацията на движението и да е еднакво разпознаваема от всички тя се усложнява и се тълкува многозначно.

168

Анонимен

преди 2 години

Уволнение за всички замесени в тази далавера!

167

Абеее

преди 2 години

Това не международен път, бе. Това е бг път, с всичките си тъпотии, и по него важат единствено тъпизмите на тъпите милиционери. Дали най главният милиционер ще се казва Бойко, Младен или Пешо се тая. Промяната на тази територия е невъзможна.

166

ааа

преди 2 години

Рашков, къде сииии? Аре стига Гешев, заеми се малко с подчинените си, че правят каквото им падне. Такива простотии до сега не е имало в бг.

165

Анонимен

преди 2 години

Затова колата е регестирана на Мехмет Мекчет от село Калчово, дето е от 8 години в Канада индокато давам по 500 лева на баба му (аз сибспестявам по около 5000-10000 хииихиииииии), всичко е ок.

164

Анонимен

преди 2 години

откак другаря Рашков направо Полицията на Народна Милиция на всякъде народните милиционери така си я карат

163

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах-мигрантите с бавна скорост ли се движат?

162

Док

преди 2 години

Явно Търновските шапки много са изгладнели. Пресен случай от преди два дни на пътя Русе-Търново между Бяла и Полски Тръмбеш преди една отбивка за камиони има ограничение 60 км/ч. Ушев чака с триногата, а знака за ограничението обърнат наобратно.

161

Батко Ивайло

преди 2 години

В *** сичко е възможно.Тук всеки поена отговорност, но не я носи. Не мой си блъска ума кой кво направил е,просто - те така те.

160

калине google е на

преди 2 години

един клик разстояние от твоя въпрос.