142

австралия ...

преди 2 години

600 000 - 1 000 000 са на протест .... какво ли ще стане с мерките тук .. ? някой да има памперс на заем ? ...

141

Анонимен

преди 2 години

До кога изкуфели стари крокодили с единия крак в гроба ще ни дават наклон на оная работа?

140

( '_' )

преди 2 години

Нещо за събитията в Париж, Берлин, Виена, Хага, Отава, Мелбърн ?

139

До 150

преди 2 години

Родителите ми имат свой ИЗБОР как ще се чувстват защитени с или без т.нар. ваксини. Аз уважавам ТЕХНИЯ избор, те уважават МОЯ. Ей това е разликата между нас неваксинираните и вас ваксинираните. Че вие считате че имате право да НАЛАГАТЕ на другите личната си лудост и личните си разбирания какво е "редно" и какво "трябва". Ако просто си сложиш ваксина и не оспорваш моя избор да не си сложа, нямаме нищо за което да си противоречим.

138

Анонимен

преди 2 години

Вирусът потиска имунитета. Затова и умират хората , освен от тромбозите. Лимфоцитите падат драстично, а точно те са тези, които трябва да се борят с ковида. Имунитетът е кратък и непълноценен. Ваксината е по-добрия избор. Тя стимулира имунната защита.

137

Д-р Хаус

преди 2 години

Тази изкукуригала кукумявка ми идва в повече!!

136

до 151

преди 2 години

Ккто казах, той отговорът казва всичко за теб. Аз не искам да го коментирам.

135

Дан сан

преди 2 години

До 150. Да, със същата смелост, овчо. Моите родители го прекараха. Единият се ваксинира след това, а другият -не се ваксинира. Този, който се ваксинира го прекара пак. А неваксинираната -НЕ!

134

до 126

преди 2 години

Със същата смелост ли ще "изправиш срещу вируса с естествената им защита" и възрастните си родители, болен роднина, приятел, колега ?! Отговорът на този въпрос ще каже всичко за теб.

133

Анонимен

преди 2 години

Аз от същества по грозни от настъпана ж.а....ба съвети не вземам.Дъртата вещица е за затвора за държавна измяна и геноцид.

132

Анонимен

преди 2 години

Да Мангъров е против тези ваксини не е антиваксър напротив държи децата да са имунизирани и за проф.Люк Монтсние какво ще кажете откривателя на вируса на СПИН и той бе против тези вскдини има нещо сбъркано

131

Анонимен

преди 2 години

Не могат да кажат защото не знаят още какво ще им наредят кукловодите. Нашите кукли не взимат сами решенията.

130

Анонимен

преди 2 години

Здравната ни система е пълен провал! Всеки зов на придворните гъ золиз ци за ваксинация в името на общественото, и даже на личното, здраве буди естествен присмех и искрено съжаление. По делата им ще ги познаете, а не по лъжливите придихания...Ще ме убедят да се ваксинирам, когато спрат да търгуват със здравето ни!

129

Анонимен

преди 2 години

Хора, лекари не могат да пишат. Къде сме тръгнали? Удивляват се, че някой може да пише. Ай яй яй

128

Анонимен

преди 2 години

Моите набори, на по 40 всички станаха доци и професори. Кво да кажем? Една книжка не са прочели, но защо им е. И грозния нечетлив лекарски почерк им служи за оправдание на неграмотността. Щом един колега ми рече, чепиша много грамотно и кво ми става. Щях да падна от стола пред бюрото. въобще не очаквах такова признание.

127

Анонимен

преди 2 години

Мангъра реши да използва страховете ви за своите лични политически амбиции. Не успя да влезе в политиката, изритаха го като мръсно коте от всякъде. Обаче лъжите му намериха почва в неграмотните изплашени антиваксъри. Злото е сторено, починалите не могат да се върнат. Обаче колко трябва да сте прости за да продължавате да го величаете!

126

Анонимен

преди 2 години

Мангъра реши да използва страховете ви за своите лични политически амбиции. Не успя да влезе в политиката, изритаха го като мръсно коте от всякъде. Обаче лъжите му намериха почва в неграмотните изпратени антиваксъри. Злото е сторено, починалите не могат да се върнат. Обаче колко трябва да сте прости за да продължавате да го величаете!

125

Цвета Каранянчева

преди 2 години

Това е Сатана

124

Анонимен

преди 2 години

Аве махнете това плашило вече ве

123

Анонимен

преди 2 години

Тоя продажен-***, който е криминално проявен, няма ли да го хвърлят в затвора?