77

пецата

преди 2 години

В нова зеландия вчера също имаше протест и ченгетата биеха протестиращите като магарета, сигурно са били пак агенти на путин, брей тез демократи , никога няма да си презнаят какви фашаги са , комунизма ще ви се стори сега като детската градина , ще видите капитализма как е

76

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че е крайно време да спрем да ви пазим и да се съобразяваме с вас, неваксинираните. Ние направихме каквото трябва и каквото науката препоръчва. Не искаме да сме наказани с локдаун и ние. Да махат мерки и всичко. Който оцелее, оцелее. Имахте възможност, но отказахте ваксина. Стига сме ви чакали. Да закриват ковид отделенията и да отварят другите. Като няма места за вас - няма и толкоз!

75

Анонимен

преди 2 години

До 116 "неваксинираните ще гърмят като бушони. Не проумяхте ли, че тези мерки всъщност вас пазят." --- Е как ни пазят, като никой нормален човек, т.е. неваксиниран, не спазва мерките? Не виждаш ли, че само ваксаните ковидзомбита спазват мерки? За нормалните хора животът си тече нормално.

74

Щаз и мир

преди 2 години

Типични полицейски държави. Когато вдичко е наред е добре, но почва ли фа става зле, инфлация, централизация на властта=тирания, полицейската държава се превръща в тоталитарна. Познато ви е. А вече и на запад от Прага почнаха да им се отварят очите с помощта на бившите източни имигранти.

73

Анонимен

преди 2 години

Те протестиращите са ваксинирани. Ама ако тук паднат мерките, неваксинираните ще гърмят като бушони. Не проумяхте ли, че тези мерки всъщност вас пазят.

72

Анонимен

преди 2 години

Роби и кучета. Заедно в единен строй.

71

Анонимен

преди 2 години

Скъпи тролест, не срами името на Галилей. Скъпи робе, би ли обяснил смисъла на забраната. Би ли обяснил поведението на Трюдо. Ние *** не разбираме желанието ти да си роб.

70

Анонимен

преди 2 години

До Галилео Галилей 98 Трроле, че самият Галилей е добър пример за борец със статуквото и кой побеждава в тази борба :) "И все пак тя се върти"

69

Анонимен

преди 2 години

Антиваксът в коментарите си е начупил пръстите от бой по клавиатурата. Още малко и братя ще ги изкарат, ха-ха... Бой по врага-фашист, антиваксове!

68

До Бау

преди 2 години

Образованите се закопаха в бункера.

67

Бay

преди 2 години

необразованите протестират :D

66

До Галилео Галилей

преди 2 години

Разбрахме, че се гордееш с познанието си, че земята не е плоска. С нещо друго да се похвалиш?

65

Галилео Галилей

преди 2 години

За мене е унижение да дебатирам с ***, но толкова тъпaнapщина на едно място не съм виждал. Първо, Трюдо никъде не се е крил, а *** с плитък мозък не осъзнават, че в Канада противоепидемичните КОВИД мерки се вземат не от федералното правителство, а от провинцилните правителства, които имат власт и върху полицията в градовете. Интелигентните хора не виждат никаква тежест да си сложат маска 10минути в магазина, а тези, които са се ваксинирали отдавна забравиха за това.

64

Анонимен

преди 2 години

Всъщност мерките пазят неваксинираните. Като паднат те и неваксинираните горят. Справка -Швеция , вчера 107 починали , неваксинирани.

63

Анонимен

преди 2 години

Злите езици говорят че Трюдо и Киро харварта се запознали на един прайд . По късно си поиграли на родител ино и родител две :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Последните предсмъртни вопли на платените труженици на ковид мафията се заглушават. Дайте им думата, всеки осъден на смърт има право на последна дума.

61

Aнонимен

преди 2 години

Всички бг корумпирани престъпни слуги на глобалния сатанински елит в крими ковид измамата са за Белене

60

Анонимен

преди 2 години

Има ежедневна статистика за броя измамени и починали от "вируса". Благодарение на ежедневните некролози на днес.бг има чудесна база данни за присвоената сума по пътеки и бонуси.

59

Анонимен

преди 2 години

Смятайте си бонуситени пътечките с лихвите и връщайте на касата. От повече от две години Айде направете го сами, да не го направи някой външен одитор.

58

Анонимен

преди 2 години

Споко ще кажат.Завоят не могат го взе толкова остро. Ще се обърне каручката. Ех Наполеон и френски вестници.